24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Hát eso mondjuk nem egy system seller szerintem :D -
Barbosa #13879 Előre behazudnak mindent, hogy a gépüket válasszák. Tiszta politika. -
Az nevet aki a végén nevet :p
Mondjuk ahhoz képest, hogy tavalyi Sony E3on verték a mellüket, hogy PS4re lesz először beta még sehol semmi, de még egy árva konzolos hír se. -
:DDDD
-
Barbosa #13876 A legtöbb MMO meg se jelenik konzolra. :) -
Player16 #13875 Valóban nagyon gonosz de végre 1xer korábban jelenik meg valami pc-re mint konzolra. -
Ez nagyon gonosz :D -
ZOS_PaulSage FOLLOW-UP: RECENT CHANGES TO API -
Nephin #13872 Meg is előzött :D -
Nephin #13871 Ahet találata
link
-
Genyaság .. de azért vicces
-
Player16 #13869 nem a "végleges" launchert telepítetted?
nekem az csinált ilyet + szagatott a !!!launcher!!! szval letöröltem és visszaraktam a Install_ESO_Beta.exe-vel -
Munkie #13868 Egy kis EA FAQ -
Andule #13867 a guild neve pedig az lesz h "Hole Buddies" :) -
ANDAXINx #13866 Gondoltam leszedem a múlt heti patchet, erre kaptam egy ilyen hibaüzenetet tegnap meg ma is, vajon miért lehet:
Error210 - PatchManifestError_DownloadFail
Unable to download manifest, please try again later. -
"Kis" rajz. :) Spoiler mentes, csak a mérete miatt raktam abba.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Berennior #13864 Igen :D -
4 nappal megjelenés előtt? :D -
Berennior #13862 Gondolom ezt nekem szántad. :D
Igen, dobozosra. -
Munkie #13861 Dobozosra vadászol? -
Igazi redneck család:DD -
Berennior #13859 Szerencsétlenségemre minden magyar webshopból elfogyott az Elder Scrolls Online Imperial Edition (PC).
Pedig szerettem volna megvásárolni. Valaki tud esetleg olyan webshopot (!magyar!) ahonnan még előrendelhető/kapható?
Fontos lenne. -
Ennyi.
-
Nephin #13857 Valamint: "Úgyis imádom a sültkrumplit..." :D -
...majd riadtan a kamera felé fordulsz. Arcod sápadt, tekinteted a távolba mered. 5 másodperc kétségbeesett síri csend. Hirtelen fény gyúl az agyadban. Lassan elmosolyodsz. Belenézel a kamerába. Hamiskás mosoly. Miért ne? - vonod meg a válad. "Az 5% xp az 5% xp." :) -
Majd másnap kiderül, hogy a baloldaladon lévő illető real life egy 170 kilós kamionos, sültkrumpli szaggal. -
cain #13854 bukake4xp ftw -
Kiegészíteném. NEM egymásnak kell hűséget fogadni, hanem álljatok körbe, és mindenki a neki jobbra esőnek :D Így a végén az egész guild rokon lesz xp boostttal. -
Akkor a közösség érdekében be kell tiltani a házasságot 2 IE-s közt, mert pazarlás!:D -
SANTANTICA #13851 ...amúgy mi a baj a csillámpónival ? :) -
SANTANTICA #13850 Amíg előfizetős ilyen nem valószínű, hogy lesz, még talán mondták is, hogy pénzért nem lehet jelentős előnyöket vásárolni. Szerintem nekik sem érdekük a játékos állomány elzavarása ilyen dolgokkal. Reméljük... -
Lehet nem csak csillámpónit árulnak majd, hanem ... is.
-
Ubi™ #13848 Ameddig csillám póni, meg ilyen epenis hülyeségek vannak addig engem nem zavar. De ha már XP boost, netán crafting XP boost és a többi előnyt adó dolgok jelennek meg, na akkor fogom otthagyni. De remélem erre nem fog sor kerülni. -
Nem lesz - már van. :) -
SANTANTICA #13846 Biztos, hogy lesz, hiszen azért fel kell legyenek készülve arra az esetre is, ha egy bizonyos szint alá csökkenne az előfizetői tábor. Nyílván kezdetben nem lesznek über tápos dolgok, amivel a gazdagok élre törhetnének. -
Ubi™ #13845 Akkor nézz rá a WoW-ra és kezdhetsz edzeni. -
SANTANTICA #13844 Van follow? Mert akkor lehet dualboxozni :) -
jóreggelt, kezdjed edzeni a szemed :) -
Nagyon forgatnám a szemem, ha lenne shop egy p2p játékban (max névváltoztatás, meg ilyenek, de sztem az is vicc, ha pénzes). -
Meglátjuk. :) Már csak abban bízhatunk akkor, hogy a társunk, akivel használjuk nem lép le 2 hét után, mert egyrészt bukjuk az "árát", másrészt hülyék voltunk, hogy őt választottuk - hiszen a reset gomb/oltár az csak "tesztelésre" volt ott a hírek szerint (amit kétlek továbbra is, de ez már legyen az én bajom) :)