24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Nemtudom én sose opság alapján választok kasztot:) -
EA-t rögtön szokás küldeni -
Di3Hard #13918 Jóreggelt. Az ír Gamestop oldalról cimbora vette meg a dobozos impet. Mivel ide nem szállitanak, megkértem. Ám a mai napig nem kapott EA kódot. Járt már valaki igy, vagy nincsenek kissé elkésve? Ok, hogy vasárnapig ráérnek, de ha gáz van, inkább berendelném az itthon -3naposat, és akkor azt még meg is kapnám... -
Nephin #13917 Múltkor a NB-et nerfelték. :) Sőt, tuti lesz nerf még máshol is, megjelenés után is... -
zseniális, már ki is nyomtattam :) -
Ezt ne feledjétek! -
Zónától függ. Minden pve zónának van térképe (lehet még Cyrodiilnak is), több is, nagyjából a zóna szintjének megfelelő a kincs benne. Sőt, talán még XP-t is ad, de ez már csak tipp, nem emlékszem erre pontosan. -
Ubi™ #13913 Szegény templar megint kapott kis nerfet. Ezek után nem csodálkozom, hogy mindenki NB meg sorci lesz. -
Sajnos a lootot nem fotóztam le, csak a ládát, ha esetleg szükség lesz majd egyszer valami ismertetőhöz valami illusztrációnak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Munkie #13911 Vajon ezek az itemek skálázódnak? Úgy értve, hogy pl 30ason, 30as itemet talál az ember? - Lehet jobban megéri akkor félretenni a kutatást veteran szintekre... :D - -
Fogalmazzunk úgy, hogy azt a közel 2 órás kutatást, amelyet rászántam, és amely végén már kis híján az egér vagy a billentyűzet érezte magát életveszélyben, szóval ezt az időt nem érte meg az az egy darab zöld kard, meg a másikban valami ruha. Úgy, hogy egyik sem volt igazán testhezálló nekem.
Viszont az tény, hogy ha valaki nem les, és magától akarja ezeket megkeresni, akkor számoljon minimum egy-egy órával. Vagy, az is lehet, csak én voltam béna :) -
Jó dolgok voltak benne? :) -
Ahogy kiásod, megszűnik aktív tárgynak lenni - legalábbis a bétában így jártam a Stonefalls I és II térképpel. Anélkül meg szerintem nem "aktív" a földkupac. -
Kincsesládák amúgy minden karakterrel kiáshatóak lesznek? -
Nephin #13906 Na azért. :D -
Munkie #13905 kommentek között az áll, hogy a quest végén kapsz egy zöld íjat :P -
Ne szarj be, mire kiérsz a börtönből, minden fegyvertípusból lesz minimum 2-2 a zsákodban. -
Ubi™ #13903 Erre van valami hivatalos magyarázat? Mármint, hogy miért kellett ki venni a fegyvereket? Most meg nesze még kettő közül választhatsz. Arra nem is merek gondolni, hogy a playereknek okozott fejtörést, hogy miért van ennyi fegyver és miért csak egyet vehet fel. Ezért inkább kivették őket.
-
Nephin #13902 Hun van az íjam??!! :D -
ja néztem, de még hozzánk nem jött meg a peccs, úgyhogy nem tudok nekiesni :)
más: "You can no longer use /stuck while you are engaged in combat."
hahahah, amilyen szerencsém van, 5 perc játék után be fogok úgy szorulni valahova, hogy még combatba is ragadok
tuti. így.... tuti.
más 2: "Replaced the weapon rack in the tutorial with tables. These tables now contain a sword and shield, a staff, and a two handed maul for you to pick up."
alakulunk :) -
"Added all remaining orchestral music and VO. "
-
Player16 #13899 A végleges launcher már most is elérhető a béta launcher 54MB amit pedig most lehet letölteni az 103MB.
egyébként a végleges nekem is csinált hülyeségeket pl a már említett error210-et vagy az abszolút csúcs hogy kb 4-5 perc kellet neki az induláshoz. -
Munkie #13898 újabb patch notes -
egyébként a maradék 99% embernek miért is működik? -
ANDAXINx #13896 Köszi, akkor majd két nap múlva ránézek, hátha kapok végre egy működőképes klienst. A vicc az egészben, hogy csak az első béta hétvége alatt ment a launcher problémamentesen. Utána "jól megjavították" -
Munkie #13895 az alább linkelt EA FAQ-ban, azt írták, 27-től elérhető a végleges launcher, ha jól értettem -
Susarc #13894 akció combat az nyerő! megszokom majd ,hogy nincs 48 skill a monitoron:) -
ANDAXINx #13893 De, a "végleges" launcherrel tettem fel, mivel a bétás változatot le kellett törölnöm, és ahhoz mér nem volt meg a telepítőm, és a hivatalos oldalról is csak ezt az egy, az aktuális változatot lehetett letölteni.
Most feltelepült szépen, el is jutottam a login képernyőig. Kilépés után viszont a launcher meg sem szólal (csak az eso. exe-vel bírom indítani), így kérdéses, hogy hogy fogom felpatchelni ezt az "igen remek" launchert :) -
Barbosa #13892 Én speciel nagyon örülök annak, hogy nem csak skill spam-ből áll az egész világ. Nagy fun ütni-vágni base attack-kal, block-olni és interruptolni. Végre érzed az akciót a harcban. A CD és energy management aligha az. -
Barbosa #13891 #10910 -
Munkie #13890 Azért nem egészen. Nézve pár entropys streamet, azért elég sokszor akár soloban, akár dungeonben, váltogatták helyzettől függően az action bar tartalmát :P -
még jó hogy nem mobölő játék a teso, hanem annál valami sokkal több és jobb -
Susarc #13888 nem vészes a helyzet,mert a morphok adnak alternatívát,de én szeretek egyidőben sokkal több spell/képességből választani és változatosabban gyakni :D
GW2 se tetszett ilyen szempontból -
Susarc #13887 weapon swap az nem az igazi a "problémámra" :P
a mobok megölése nagyon egyszerű "rotával" történik 1 hónap múlva már a falat fogjuk kaparni.... -
Nephin #13886 Kapásból 12... :P -
Baromság -
Susarc #13884 és a rohadt komzol miatt szopunk,hogy van 6 féle egyszerre használható képesség.....:(( -
Barbosa #13883 Ha egymagában nem is az, de tuti sokat jelent. A Morrowind óta vannak konzolon Elder Scrolls-ok. Az Oblivion eredetileg Xbox360 launch title lett volna, de csúsztak kb. fél évet. Itt megint bepróbálkoztak, az eredmény kb. ugyanaz. :) -
"Genyaság" ez mekkora :D :D
-
biztos vagyok benne, hogy vannak _khm_ olyan hülyék, akik pl. a teso miatt döntenek a 2 konzol, illetve a pc között _khm_