24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Count Adyn
    Nemtudom én sose opság alapján választok kasztot:)
  • j0nNyKa
    EA-t rögtön szokás küldeni
  • Di3Hard
    Jóreggelt. Az ír Gamestop oldalról cimbora vette meg a dobozos impet. Mivel ide nem szállitanak, megkértem. Ám a mai napig nem kapott EA kódot. Járt már valaki igy, vagy nincsenek kissé elkésve? Ok, hogy vasárnapig ráérnek, de ha gáz van, inkább berendelném az itthon -3naposat, és akkor azt még meg is kapnám...
  • Nephin
    Múltkor a NB-et nerfelték. :) Sőt, tuti lesz nerf még máshol is, megjelenés után is...
  • j0nNyKa
    zseniális, már ki is nyomtattam :)
  • Ahet
    Ezt ne feledjétek!
  • PiszkosFred
    Zónától függ. Minden pve zónának van térképe (lehet még Cyrodiilnak is), több is, nagyjából a zóna szintjének megfelelő a kincs benne. Sőt, talán még XP-t is ad, de ez már csak tipp, nem emlékszem erre pontosan.
  • Ubi™
    Szegény templar megint kapott kis nerfet. Ezek után nem csodálkozom, hogy mindenki NB meg sorci lesz.
  • PiszkosFred
    Sajnos a lootot nem fotóztam le, csak a ládát, ha esetleg szükség lesz majd egyszer valami ismertetőhöz valami illusztrációnak.
  • Munkie
    Vajon ezek az itemek skálázódnak? Úgy értve, hogy pl 30ason, 30as itemet talál az ember? - Lehet jobban megéri akkor félretenni a kutatást veteran szintekre... :D -
  • PiszkosFred
    Fogalmazzunk úgy, hogy azt a közel 2 órás kutatást, amelyet rászántam, és amely végén már kis híján az egér vagy a billentyűzet érezte magát életveszélyben, szóval ezt az időt nem érte meg az az egy darab zöld kard, meg a másikban valami ruha. Úgy, hogy egyik sem volt igazán testhezálló nekem.

Viszont az tény, hogy ha valaki nem les, és magától akarja ezeket megkeresni, akkor számoljon minimum egy-egy órával. Vagy, az is lehet, csak én voltam béna :)
  • Terawatt
    Jó dolgok voltak benne? :)
  • PiszkosFred
    Ahogy kiásod, megszűnik aktív tárgynak lenni - legalábbis a bétában így jártam a Stonefalls I és II térképpel. Anélkül meg szerintem nem "aktív" a földkupac.
  • Terawatt
    Kincsesládák amúgy minden karakterrel kiáshatóak lesznek?
  • Nephin
    Na azért. :D
  • Munkie
    kommentek között az áll, hogy a quest végén kapsz egy zöld íjat :P
  • PiszkosFred
    Ne szarj be, mire kiérsz a börtönből, minden fegyvertípusból lesz minimum 2-2 a zsákodban.
  • Ubi™
    Erre van valami hivatalos magyarázat? Mármint, hogy miért kellett ki venni a fegyvereket? Most meg nesze még kettő közül választhatsz. Arra nem is merek gondolni, hogy a playereknek okozott fejtörést, hogy miért van ennyi fegyver és miért csak egyet vehet fel. Ezért inkább kivették őket.
  • Nephin
    Hun van az íjam??!! :D
  • j0nNyKa
    ja néztem, de még hozzánk nem jött meg a peccs, úgyhogy nem tudok nekiesni :)

más: "You can no longer use /stuck while you are engaged in combat."
    hahahah, amilyen szerencsém van, 5 perc játék után be fogok úgy szorulni valahova, hogy még combatba is ragadok
    tuti. így.... tuti.

más 2: "Replaced the weapon rack in the tutorial with tables. These tables now contain a sword and shield, a staff, and a two handed maul for you to pick up."
    alakulunk :)
  • Terawatt
    "Added all remaining orchestral music and VO. "
  • Player16
    A végleges launcher már most is elérhető a béta launcher 54MB amit pedig most lehet letölteni az 103MB.

egyébként a végleges nekem is csinált hülyeségeket pl a már említett error210-et vagy az abszolút csúcs hogy kb 4-5 perc kellet neki az induláshoz.
  • Munkie
    újabb patch notes
  • j0nNyKa
    egyébként a maradék 99% embernek miért is működik?
  • ANDAXINx
    Köszi, akkor majd két nap múlva ránézek, hátha kapok végre egy működőképes klienst. A vicc az egészben, hogy csak az első béta hétvége alatt ment a launcher problémamentesen. Utána "jól megjavították"
  • Munkie
    az alább linkelt EA FAQ-ban, azt írták, 27-től elérhető a végleges launcher, ha jól értettem
  • Susarc
    akció combat az nyerő! megszokom majd ,hogy nincs 48 skill a monitoron:)
  • ANDAXINx
    De, a "végleges" launcherrel tettem fel, mivel a bétás változatot le kellett törölnöm, és ahhoz mér nem volt meg a telepítőm, és a hivatalos oldalról is csak ezt az egy, az aktuális változatot lehetett letölteni.

Most feltelepült szépen, el is jutottam a login képernyőig. Kilépés után viszont a launcher meg sem szólal (csak az eso. exe-vel bírom indítani), így kérdéses, hogy hogy fogom felpatchelni ezt az "igen remek" launchert :)
  • Barbosa
    Én speciel nagyon örülök annak, hogy nem csak skill spam-ből áll az egész világ. Nagy fun ütni-vágni base attack-kal, block-olni és interruptolni. Végre érzed az akciót a harcban. A CD és energy management aligha az.
  • Barbosa
  • Munkie
    Azért nem egészen. Nézve pár entropys streamet, azért elég sokszor akár soloban, akár dungeonben, váltogatták helyzettől függően az action bar tartalmát :P
  • j0nNyKa
    még jó hogy nem mobölő játék a teso, hanem annál valami sokkal több és jobb
  • Susarc
    nem vészes a helyzet,mert a morphok adnak alternatívát,de én szeretek egyidőben sokkal több spell/képességből választani és változatosabban gyakni :D

GW2 se tetszett ilyen szempontból
  • Susarc
    weapon swap az nem az igazi a "problémámra" :P

a mobok megölése nagyon egyszerű "rotával" történik 1 hónap múlva már a falat fogjuk kaparni....
  • Nephin
    Kapásból 12... :P
  • TDC Geronimo
    Baromság
  • Susarc
    és a rohadt komzol miatt szopunk,hogy van 6 féle egyszerre használható képesség.....:((
  • Barbosa
    Ha egymagában nem is az, de tuti sokat jelent. A Morrowind óta vannak konzolon Elder Scrolls-ok. Az Oblivion eredetileg Xbox360 launch title lett volna, de csúsztak kb. fél évet. Itt megint bepróbálkoztak, az eredmény kb. ugyanaz. :)
  • sWbFII
    "Genyaság" ez mekkora :D :D
  • j0nNyKa
    biztos vagyok benne, hogy vannak _khm_ olyan hülyék, akik pl. a teso miatt döntenek a 2 konzol, illetve a pc között _khm_