24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
empie #13960 Köszönöm szépen -
nomiss #13959 ez a Gyúrós Józsi a vv6 ból a képen :) -
Susarc #13958 nem meglepő csak egy fogyatékos amcsi tini -
Szerintem légkésőbb szombat vagy vasárnap. De addig elvileg ráérsz. -
empie #13956 Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hogy mindegy mikor veszem meg a hivatalos oldalról (természetesen kezdés előtt) mindenképpen 5 nappal előbb tudom kezdeni? Tehát például ha szombaton veszem meg még akkor is tudok vasárnap kezdeni, vagy van egy időpont ameddig meg kell rendelnem?
Segítségeteket előre is köszönöm. -
Di3Hard #13955 Nagyon korrekt arc, én csak tőle. -
Di3Hard #13954 Egy kicsit ráértem gondolkodni. Nem csak a kód a fő szempont. -2 nap pluszba, és egy kis material. Ez cirka 20E különbség. És anyukám is mondta, fel kéne nőni fiam. Márha marha vagyok hogy költök, akkor inkább a kevesebbet költsek. Van más sok hely ahová tehetem. -
Kérem kapcsolja ki!
-
csimposz #13952 Én sem, sőt :) Ezért is örültem meg neki. Erre max úgy lehet ilyenkor számítani, hogy hé öreg kaptuk promóba, vigyed :) De ilyen ár mellett már nem nagyon fogok vacakolni. Napi 100 Ft.. -
én nem vagyok benne biztos, hogy fű alatt találsz 5900-nál jobb áron, de ha igen, ne habozd megosztani -
csimposz #13950 Über korrekt. Ha nem lesz fű alatt gamecard én is tuti innen veszek majd. Thx a tippet. -
Onnét rendeltem én is , most jött a mail.
Elég korrekt hozzáállás.
-
Hozzáteszem, ezekkel a karakteranimációkkal elég fasza kis machinimákat lehet majd készíteni, ha nem dózerolják le a játékot az első fél évben. -
nem tudom rajtam kívül rendelt(ek)-e valaki(k) livekodokról, és emellett tervezi(k)-e az illető(k), hogy a GC-t is tőle veszi(k), mindenesetre ez marha szimpi:
Szia
Mivel az ESO ára csökkent, ezért a korábbi előrendelők sem járhatnak rosszul természetesen.
Akik korábban kifizették az előrendelést a különbözetet egy későbbi vásárláskor jóváírjuk,levonjuk akár már az első 60 napos ESO Gamecard vásárlásakor.
üdv:Iceakos -
csimposz #13946 Nyugi, ahogy nézem, akik itthon boltból veszik, egy részük még mindig nem kapott kódot, én 3 napos EA-l csak jövő héten kapok, nem rég jeleztek vissza, hogy minden rendben, nem kell aggódni, képben vannak ezzel, időben lesz kód.
(ne kezdjük elölről srácok, úgy néz ki, nem mindenki kapott azonnal kódot) -
Thieves guild jönni fog release után :) -
De egy jó kis tolvajlás lehetőség tetszene ha bekerülne :D Persze nem lovat vagy kardot hanem csak valami jelképes dolgot lehetne gyűjteni. (-vagy mindjárt élesben lelopni bankszámláról pénzt X) ) -
Spoileres a cucc: ESO opening Cinematic!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Munkie #13942 Imperial lovat (s már többen is kimondták) sokkal inkább szamárnak érdemes fejleszteni. Aki sebességet akar annak bizony az a 42 ezres lovacska fog kelleni és azt kell speedre fejleszteni :) -
20-22. szintig nézve, nem láttam egyszer sem szükségét a ló által biztosított gyorsaságnak. Sőt, leszámítva a főutakat, nem is nagyon használtam. Mobokon próbáltam vele átrohanni, de folyton kiütötték alólam (nem hiába kellesz majd ez irányba is fejleszteni őket, hogy bírják az ütést). -
Nem hiszem, hogy quest fog adni -
Lengyel2 #13939 Az a baj ezzel a lóval, hogy a béta tapasztalat alapján muszáj lesz lovat szerezni. Eleinte azt hittem, megleszek nélküle, mert a TES single-playerben nem volt létszükséglet a ló, ott megvárt a csata ló nélkül is, de itt sokszor lesz olyan, hogy irtó gyorsan kell odaérni valahova, úgyhogy change of plans. Prioritássá lép elő kideríteni, hogy van-e / melyik quest ad lovat jutalmul...
Kár, hogy lopni nem lehet. Hmmm... a Skyrimban volt egy lótolvajlós quest... -
Berennior #13938 Arról lehet tudni valamit, hogy körül-belül mennyibe fog kerülni? -
Munkie #13937 Statokat (Speed,Stamina,tudja a rák mi a 3.) tekintve viszont nem lesz köztük különbség, ha jól tudom. Azt viszont nem tudom, hogy Storeban mikor lesz elérhető. -
Berennior #13936 Értem, köszönöm a válaszod.
-
Munkie #13935 Storeban imp lovat nem fogsz tudni venni. Barna lovacska lesz (Imp meg fehíííír, fajtiszta, rásszistá). Imp lovat csak Imp editionnel kapsz. -
Berennior #13934 Kérdésem az, hogy az Imp. lovat EA-kor vagy megjelenés után lehet majd csak megvásárolni az ESO Storeban? -
Pont ebben a pillanatban javítottam, mert az is instant jön az xp bónuszával. -
Szerintem azért ennyi mert ez gamceard. :D -
Munkie #13931 Hopp, egyre gondoltunk. :D -
Munkie #13930 Meg is van... még én linkeltem, jajj de nagyon szétvagyok... x)
"The Ritual of Mara will be in your in-game mail as soon as you start the game—simply perform the ritual with your desired partner to get the Rings of Mara." -As soon as you start the game-, szerintem ez azt takarja, hogy első belogoláskor (EA alatt) megkapja az ember. -
Barbosa #13929 Kis korrekció szükséges a Mara ring-et illetően:
Magyar: Az Imperial verzió extrái (Mara gyűrűk, Iszaprák pet) is majd csak a hivatalos premier után érkeznek. Kivétel ez alól a ló, azokat már a korai hozzáférés időszakában is elérhetjük kemény 1 darab pengőért.
Official: The Imperial White Horse is purchasable for 1 gold from any stable in the game, as soon as you start the game. The Mudcrab Vanity Pet will be in your in-game mailbox starting from launch on 4.4.14. The Ritual of Mara will be in your in-game mail as soon as you start the game—simply perform the ritual with your desired partner to get the Rings of Mara.
Tehát amint elkezded a játékot megkapod mail-ben, ugyanúgy ahogy a lehetőségét is megkapod, hogy 1 aranyért lovat vegyél. A pet érkezik április 4-én. -
Munkie #13928 Nem tudom már hol olvastam, pedig esküszöm keresem, de a Mara gyűrű már kezdéstől elérhető tudtommal a lóval együtt, nem?! Nem mintha számítana, csak tényleg úgy rémlik. Keresem addig tovább a forrásom. -
Én csak örülök, ha segít másnak az infó. Frissítem a cikket folyamatosan a nap folyamán, pontosítva a dolgokat, illetve hozzátéve azokat, amelyek a tegnapi FAQ-ban nem voltak benne, de a supportnál már ott vannak a kérdés/válaszok. -
iceakosnál megjelent a 60 napos gamecard 5900-ért (eredeti áron ~8100 ft) -
Egyre izgibb, 4 nap van a kezdésik és még mindig nem tudok belépni :) Állítólag "keményen dolgoznak rajta". Vész esetére nincs valakinek egy fölös early acces kódja? Mert úgy látom a support nagyon nem akar segíteni. -
fred, remélem nem gáz, beraktam bannerba az eshq-s cikket a kezdésről (és mellesleg ajánlom mindenkinek, nagyon faszán össze van szedve minden) -
Ubi™ #13923 GW2-ben is voltak overflow szerverek, főleg a zsúfoltabb helyeken (pl. fővárosban) tett oda, aztán ha felszabadult a hely megkérdezte, hogy átrakjon vagy maradsz ott? -
Di3Hard #13922 Valszeg visszamondom. Megrendeltem itthon az explorerest. -2 nap +20rugó zsebben. -
ShaiHulud #13921 ez volt mar a patchnotesbol tema?
Should our megaserver ever reach capacity, you will be presented with the option to either play on an overflow server (if the queue times have reached a sufficient length), or join the queue for the megaserver. Any progress made with your character on the overflow server will be saved for the next time you play on the megaserver. In order to optimize performance, the overflow server has the following features disabled:
Cyrodiil
Friends
Guilds (this includes related features such as guild bank and guild store)
szerintem ez fog okozni kezdesnel jo par kerdest itt, hogy mit akar a jatek :)