24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Jobban bele gondolva ez 10 éve volt?.. juj -
Johievagy figyi már a másik hülye én voltam?:DD -
Johika #14000 Kosz Inat, legalabb van aki meg jozan. :D -
-
Johika #13996 Itt az EQ2-es karim. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/FBZxAaefgSs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
-
köszi
-
pitt #13994 Na én most kaptam meg a kódot facebook chaten, az milyen? :) -
Ó basszus pont most olvastam el angolul :D Nincs 1 perce :D De azért köszi! -
Összefoglaló a Veterán tartalmakról és az Adventure zónákról -
Double post my bad: Ilyen lesz a vasárnapunk.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Kell néha az ilyen baki.
-
:DDDDDDDDDDD tényleg, ő emlékszik a 99re
ahah, made my day again
-
-
emlékszik valaki, hogy mikor lett kipakolva a számláló? 70-71 napnál talán?
egész baráti ez a 3 nap :) -
Munkie #13986 Én most tettem fel a pontot az utolsó i -re a diplomadolgozatomban. Szóval most már k*rvamód játszanék! x) -
Már nagyon be vagyok izgulva :D -
Munkie #13984 Hát nem inkább a 12 fős számít a komoly kihívásnak? Gondolom nem viccből kell oda 12 ember és nem elég a 4. :P Legalábbis szerintem pont a 4 fős az ami nyugisabb (na persze eleinte az sem lesz könnyű, amíg ki nem ismeri az ember a kasztját + az encountereket), és a 12 fős lesz a kemény dió. Aztán majd meglátjuk persze! A lényeg: már csak 3 nap és ~ 19 óra! x) -
Biztos, hogy lesz reward is a looton kívül. Kvázi azt mondja a cikk, az a pár mondat, hogy oda kell figyelni a 12 fős bandázásnál, mert a hibák meg lesznek torolva. Akinek ehhez nincs ügyessége vagy lelkiereje, az is megtalálja a számítását a 4 fős tartalommal. Ugyanazt a szintű geart nagyon sok helyről be lehet szerezni, ami az egiyk helyen nem megy, a helyett van még 3 másik opció.
Majd az első PTS videókból kiderül, mi is ez, kb. 4-6 hét múlva érkezik úgyis, addig lesz idő esetleg korrigálni, ha nem olyan, mint amilyet a nagyérdemű akar.
Részemről nem bánom, hogy lesz kihívás is a 12 fős raideken. Azt viszont csak remélni tudom, hogy nem ez lesz az egyetlen 12 fős lehetőség, mert bár a 4 fős is jól hangzik, de azért csak jó lenne valami nyugdíjas 12 fős kontent is a HC mellé. -
Munkie #13982 =( pedig valami tét se lett volna rossz. A magas vérnyomás és társain kívül! :D -
"If you fail, your group can restart and try again. " -
Na, mindjárt jobban hangzik indokolva :) -
Munkie #13979 Én élveztem. :D -
Eksz #13978 Igen, remelem, hogy tobb van ebben. De most ennyi infot raktak ki, szoval ennyit lehet tudni. Ez meg igy nekem nem. -
Eksz #13977 Szerencsere akkor mar nem jatszottam, de az is jol hangzik. -
Munkie #13976 Jó öreg Trial of the Grand Crusade? 1 wipe és viszlát Tribue Chest loot? :) -
cain #13975 eléggé le vagyok harcolva agyilag, bocs a helyesírási hibákért. -
cain #13974 ez csak egyetlen failure kritérium. nem igazán ismerünk részleteket még, nem tudni, van-e failure lockout, vagy csak sikeres teljesítés esetén zár ki a zóna, szóval csak ez alapján nem visítva menekülni. vanila eq2nél nem lehetett javítania felszerelést, és minden halálnál 10%ot romlott az állapota, szóval ott mindenkinek megvolt a 9 élete, utána megköszöntük a próbálkozást, és jövő héten lehetett újrakezdeni (5-6 nap lockoutok voltak, már bezónázásra). -
Nephin #13973 Szerintem lesz más is. -
cain #13972 remélem a trialoknak lesz más rewardja is, nemcsak annyi, hogy felkerülhetsz egy highscore listára. :D -
Eksz #13971 Nezd, valoszinuleg (remelem), hogy csak az info felet irtak le a 12 fos "mokanal", de a leirtak alapjan, nekem ez, hogy az egesz groupot bunteti a rendszer a tagok hibai alapjan, es hogy nem jutalmaz (leaderboard jee), igy nem. Egybol az imadott Immortal achivement jutott eszembe, amitol az emberek 90% sikitva hanyt szerintem. Sarkitott a parhuzam nyilvan, es lehet emiatt vagyok tulerzekeny. De ennel szerintem lehetett volna jobb pve endgamet adni a jateknak. -
ANDAXINx #13970 Igen hasznos hozzászólással tiszteltél meg, köszönöm szépen. Kérdésedre a választ nem tudom.
-
Nephin #13969 Én nem értem, itt nem lehet átjutni az agegate-en, help. :D -
Munkie #13968 Lesznek insták, lesznek "raidek", lesznek olyan területek, ahol csoportosan lehet frankón boldogulni. Még többet is ad, mint a többi MMO. (Ja és ez csak a pve. xd) -
Esetleg bővebben, hogy értse is a nép, mi a kifogás? -
Eksz #13966 Bocsanat a stilusert, de ennel nagyobb faszsagot nehez lett volna kitalalni endgamenek (failzone). -
volt e? -
Veteran tartalom és Adv. Zone -
Munkie #13963 Persze, amcsiknál a questekben az áll: "Kill that bitch, nigga! :D -
LadyWhox #13962 :D -
Kryon #13961 Kezdem érteni miért drágább minden MMO euróban mint dollárban. A közösség relatíve magasabb IQ-ja indokolja a felárat, felszámolják prémium szolgáltatásnak...