24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• drop
    köszi 1 nap még :((
  • Fpocok
    Gondolom csak 30 nap után vonja, szóval nope.
  • drop
    kérdés 4.én mikor megkel adni a kártya adatait kell pénznek lenni a számlámon?
  • Lengyel2
    Hümm... kéne valamilyen olyan oldal link, ahol folyamatosan lehet csekkolni, mi történik odabent, úgy értem, ki milyen csatát nyert éppen, melyik alliance-nak hány keep-je van éppen, ki tör előre, ki vonul vissza, ki éppen az emperor... Ha valaki tud ilyet, ossza már meg, please.
  • Running
    Semmi gond, ízlések és pofonok. Keress más elfoglaltságot, mert itt kb a pár unatkozó trollon kívül senkit sem érdekel, hogy tetszik a játék neked, vagy sem. Nem bántásból mondtam, csak egy észrevétel. Én sem járok a CoD topikba eszmét cserélni, mivel tudom, hogy nem tetszik és ezen senki sem fog változtatni, az sem ha leírom.
  • Myselor
    oksa köszi:) kiváncsi vagyok
  • j0nNyKa
    ebben biztos lehetsz, mert ha más nem, én fogok :)
  • Myselor
    értem köszi a választ.hogyha majd találtok gondolom úgy is raktok képeket:))
  • Ahet
    Nem tudom, de tegnap 2x elbújtam, mert láttam egy árnyékot.. de csak szélmalom volt. (tudom .. don quijote :P )
  • HyperManiac
    Én csak a skyrimmel játszoittam, de nekem visszadja a tes érzést. Még az npc-k is hasonló stílusban beszélnek. A grafika nem egy gw2, de a világ megjelenítése, a stílusa azt is veri magasan. Szerintem.
  • j0nNyKa
    ez baromi jó kérdés
    lore szerint -gondolom- már bőven léteznek, onnantól kezdve meg nyilván ahogy közeledik az end game, egyre inkább jönni fognak, csodálkoznék ha nem így lenne
  • Myselor
    vannak amúgy sárkányok ebben?:)
  • PiszkosFred
    Előre is köszönöm.
  • j0nNyKa
    + ha nagyon nem áll le, törlöm
  • cain
    minek? elhiszem én anélkül is.
  • Although
    olvasd vissza az fél-egy évvel ezelőtti hozzászólásokat akárcsak ebben a forumban, és nézd meg a képeket. Nem fogom magyarázni, egyszerűen ellenőrizhető. Itt is volt panasz.
  • Although
    Most néztem 2013 áprilisi a loremaster utolsó bejegyzése, amit olvastam és tároltam. Ez is sokat elárul a jövőre vonatkozóan. Sajnos sok idiótával összeveszett és ezt a Beth nem veszi jó néven, pedig szerintem szinte minden esetben az öregnek volt igaza a sok hülye sárkányos kérdezővel szemben. Nincsenek kétségeim a jövőt illetően a questek és küldetések minősége kérdésben. Nincs igény rá tehát nem ölünk bele pénzt lesz a hozzáállás.
  • cain
    én se tudom, mi ez a vinnyogás. 15 éve játszottam a redguarddal. stros m'kai már akkor is egy sivatagi koszfészek volt. :D
  • Although
    nem ugyanazt értjük alatta. A kezdeti kifejezetten sokak által csúnyának nevezett karakterekről beszélek, amik szerintem a morrowindre hajaztak. a az volt az original. Ennek már nem sok köze van hozzá, akármelyik felvételt nézem. De persze várható volt olyan sokan reklamáltak miatta. :)
  • yesname #14309
    Elvesztette TES jellegzetességét grafikailag? Játszol vele? Rohadtul nem vesztette el. A design, grafika, a területek, páncélok stb. még a Morrowind hangulatát is visszahozza azon a tájon. Igen vannak új dolgok, design, de nagyon nem vesztette el TES jellegzetességét. Sőt...
  • Although
    Igen ez az. Ezt figyeltem meg ateso jó dolog ez. Itt egybe lezajlik ami a solo Tesnél a morrowindtől a skyrimig tartott. Sőt a jövőre vonatkozó észrevételem is azt hiszem be fog jönni. Grafikailag már minden teses jellegzetességét elvesztette a teso. Ez még a skyrimra nem igaz.

De ez a legnagyobb gond a Beth/zenimax párossal maximálisan alkalmazkodnak az igénytelen vásárlóikhoz. Végül már semmi se lesz ami arra utalna ez a tes világa, csak a mászkálás meg a dungeonba be-ki. Szomorú ez.
  • cpuma
    nincs imperialom, és passzívokat nem veszem figyelembe - kicsit eltolódtam szerepjáték felé karaktergenerálásnál :)
  • gseldon
    Tegnap 5-től kb. éjjel 1-ig:

8. szint, 2 quest bug (egyik az ork szigeten a 3 párbajos, a másik daggerfall-ban a hajókon ládakeresős), 1-2-szer ledobott.

Összességében szerintem eddig elég problémamentes. Sajnos nem tudtam mára szabit kivenni, ezért melóból daydream-elek :D
  • j0nNyKa
    ahogy látom, csak szegény dragonknightot nem szeretik a népek - vagy csak hallgatnak róla.. :)
  • Wheyprotein
    Hat nagyon huzok en is a Templar fele :)

Amugy az Imperial Red Diamond sokat szamit?
  • Ahet
    A béták alatt sem konkrét küldetésekkel volt gond, hanem valami az alap kódban (függvényben a hozzáértők jobban tudják) okozta a gikszert. Legtöbbször ha 27en egyszerre use-olták a kart, vagy beszéltek az NPC-vel, stb. Szerencsére ezt sikerült javítaniuk, de még nem tökéletes, ritkán de előfordul, hogy ez előjön.

Én az Első Group (public) Dungeon-nél tapasztaltam meg. Láttam, hogy sokan állják körbe, így meg sem próbáltam a bejutást, gondoltam ha bementek én is bejutok. De így is sikerült elrontaniuk. Minden esetre 2 v 3 logout megoldotta (más nem segített).
  • Nephin
    Na szép. Ezért dolgoztak? :P
  • j0nNyKa
    milyen szerepjátékos vagy te?
    ez a játék pont az a kategória, ahol még én is el fogok mindent olvasni, pedig az nálam nagy szó
  • Susarc
    70-80% egy betűt nem olvas el....kb én se:P
  • Running
    - Quest bugom eddig nem volt (lvl7 eddig, még lehet bőven)
    - UI nem ragadt be
    - csapattárssal megnéztük a másodperces beakadás fps dropnak köszönhető, de én ebből is kimaradtam
    - lóról leesés, na az van

Néztem a játékosokat, a többség rohan előre mint a marha, questeket nem olvassa el, cuccokat nem szedi össze. Beteg egy világ ez, faszomba rohannak...
  • cpuma
    nekem egész jó volt, eddig egy bugos quest sem jött utamba lvl 7-ig

Ami kicsit megmosolyogtató volt kezdő szigeten -> 3 db piros ládát találtam (under construction) - egyik egy toronyban, mintha tűzoltó készülék lenne a falon... persze a torony teteje már részlete, még egy retek is van a téglán :)

összességében elégedett voltam az indulással, szerintem egész jól lett optimalizálva, mivel high full hd-ben tolom pve-t laptopon (1,5 éves i5, gtx660m)

ami a fő problémám a játékkal eddig: orc lvl 5 nightblade, elf lvl7 sorc és még mindig inkább a templar felé hajlok... (egyszerűen döntésképtelen vagyok mi legyen a main-em).

U.i.: bármilyen hibát elnyom nálam eddig a hangulat
  • j0nNyKa
    jaja az melegedős történetnek tűnik
    most azon agyalok, hogy hangos-e a vga hűtőm teso közben, de ha jól emlékszem nem, úgyhogy lehet tényleg a procit hajtja szarrá
  • cain
    pár másodperces megállós bugom nekem is van, és a hardverre gyanakszom. ki kéne már cserélnem a hűtőpasztát a proci és a borda között. vagy méginkább kéne vennem új gépet, de az csak nyáron lesz szerintem. :(
  • cain
    tegnap a mages guildben kétszer is sikerült átesnem a világon. :|
  • j0nNyKa
    a lovas bug ugye engem nem fog érteni, mer sose lesz lovam kb :D
    a pár másodperces megállós lagos valami esküszöm nálam nem jött elő soha, lekopogom
    ui beragadás.. nem is számítok rá, hogy az nem lesz.. :) reloadui kéznél van
  • j0nNyKa
    annak én külön fogok örülni, a "sájsze" az össz német tudásom :D
  • Susarc
    igen ez mind van náléam is:( de a bestof az ,hogy az NPC németül voice actel -beszél- :D :D
  • cain
    azért még van néhány nagyon alacsony (5-) szintű küldi, amihez extrém szerencse vagy türelem kell a hosszú pop time miatt még így is.
  • Nephin
    Pedig van a lóról leesés is, a pár másodperces megállás is... UI beragadás mondjuk nem volt nálam és questbug sem eddig.
  • j0nNyKa
    mondjuk egyrészt erre mondtam, hogy ha ezek 1 hét alatt csodát tesznek, megeszem a kalapom, másrészt fura, mert egyrészt USA szerveren már nem voltak ezek a gondok utolsó bétában, másrészt patch note szerint már EU-n sem kéne, hogy legyenek