24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Sőt, hamarabb is akár. Viszont ehhez az kell, hogy tényleg minden ládát, szekrényt, zsákot kifossz, de még az egérfogóból is tedd el a sajtot. Aztán főzz belőle valami jó kis kerítésszaggató piát (egy-egy portya után akár 100 adagnyit is), és add el vendornak. Csak úgy repkednek a 500-1000 pénzek.
A bétához képest szerintem minimum megduplázták a lootolható objektumokat a világban, hihetetlen, hogy mennyi mindent ki lehet fosztani. -
Susarc #14367 Craftnál a bónusz tulajdonságok pl 5% armor az attól függ,hogy mekkora a craft szinted? vagy ,hogy milyen szintű tárgyra craftolod? esetleg a játékos szintedtől is függ? tesztelgette már valaki? -
Susarc #14366 WORLD RECORD :D -
SANTANTICA #14365 Állítólag az 5 naposok eléggé lepusztították a környezetet, sajnos minket letaposott fű, patákkal dagonyázott föld és ork vérrel teli pingált városfalak várnak :( -
otyos55 #14364 Nem untam meg van egy másik acc is. :) -
gyorsan meguntad így ~2 órával kezdés előtt
-
otyos55 #14362 Eladó 1db The Elder Scrolls Online 9700 Ft
Digitális vásárlásból (doboz nincs ) -3 napos
-
Junger #14361 Sziasztok! Nekem is lenne pár kérdésem ingame dolgokról, mégpedig hogy lehet e valahogy guildet és karikat keresni valahogy, mert eddig nem találtam meg. -
cain #14360 ,,i,, -
Berennior #14359 Oké.
-
Susarc #14358 NOMISS mekkora királyság már,hogy megint nyomatjuk :) -
soundsonic #14357 áprl 1.. :P -
Berennior #14356 Pontosabban milyen exploit? -
Ubi™ #14355 Akik 3 napos preorderesek azok most örülhetnek, mert egy durva exploit miatt (amit a linkelt twitch-sek is kihasználtak) ma délben rollback lesz a szervereken. Mindenki kezdheti előlről. 
-
Susarc #14354 szerintem 17-20 körül már simán megvan rá a pénz
egy küldi 15 körül már 3-400g...
és még kereskedhetsz is ugye -
Di3Hard #14353 Akkor lóra 25-ig ne is számitsak? -
Susarc #14352 MIAFAXXXX???!?!??!?! HoW COME? -
Susarc #14351 level 12 4700 gold és még nem "AH-tam és nem adtam el semmit" összejön az -
titani #14350 Lvl 50 VR2 Sorcerer LOL :
lvl 50 -
MaRee #14349 Holnap délkörül. -
és akkor mint 3napos preorder ma begyógyulhatok végre cyro-ba? :D -
talán 1-re rendbejönnek, ha nem akkor 10-től pvp... betaban is 3 nap alatt 2. voltam az emperor listben, kurvajó raideket szerveztünk és ment a gyakás :D (meg a védekezés is...) -
Tyrpak #14346 Megint elkezdtek eltörni a küldik, szokásos, instance váltást és mob respawn-t ígénylő dolgok, mint Crow's Wood, Divine Favor, Blaze, Balreth, Frog Racer, Restoring the Guardians.
Úgy tűnik mostanra romlottak el minden instance-ban, és nincs ami javítsa. -
Mire elkezdesz játszani nekünk összejön egy lóra való ugy nez ki:) -
MaRee #14344 Jajj végre már nem kell sokat várni és nyomhatjuk mi 3 dayesek is :D Addig is.
-
Ubi™ #14343 En neha nem tudok lootolni, akkor hallok ilyen hangot. De aztan par mp es megy. -
Valaki találkozott azzal a jelenséggel hogy nem tud sprintelni spellezni és még pár dolgot csinálni ? (pl teleport/ quest item használás....)
Egy ilyen kis "ding" hangot hallok amikor ezeket próbálom csinálni és nem történik semmi.
-
klikk -
soundsonic #14340 Halló! Kérhetnék valakitől egy iceakos-os linket, vagy aki 5900- ért árult GC kódot? Köszi -
EPnél többiek nem tapasztaltak ilyet. Első területen volt egy aminél bugos volt egy item használat és anélkül kellett le darálni gyorsan a bosst, de ennyi. -
nomiss #14338 tuti mert ugyanazok a bugok vannak mint 2 héttel ezelötti bétánál... azt írogatják itt hogy holnap server maintance lesz generalon irják nem tudom honnan veszik -
Although #14337 Azért egy ekkora játékot senki nem hozz le hibamentesen, okos ember vár félévet és utána, addigra sokminden letisztul amúgy is. De ha nem, akkor számol vele lesznek bugok. Még a Beth sem tudja megoldani, végtelenségig még ők sem tudnak várni, a pénzből élnek ők is. -
ez a többieknél is ilyen? -
nomiss #14335 nem vészmadár hanem tapasztalat.... Dc 2 sziget már nem megcsinálható -
Vészmadár Gandalf -
nomiss #14333 sorry hogy nem olvasok vissza , de van info mikor lesz server restart , mert mar szinte minden quest bugos 15 töl.... olyan mint 2 hete a beta alatt semmi sem müködik... -
A legtöbb guild már leírta a saját weboldalukon vagy a fórumban, hogy hova mentek. -
erröl beszéltem -
cain #14330 wat -
ellet már döntve pvp szerver neve?