24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
cain #14408 vba scripttel kínlódok egész nap =| -
Susarc #14407 mindenki nyomja mi ?:D -
Di3Hard #14406 Köszi Urak! -
Ubi™ #14405 Ja csinalsz egy kamu karit, a masodiknal mar mukodik. -
kreálj egy random karaktert, majd a másodiknál és utána mindegyinél már működik. -
Di3Hard #14403 Karakter generálálsnál zoom müxik valahogy? -
pitt #14402 Juhééé sok loot? Alig várom h menjek játszani! Jó mulatságot mindenkinek! -
igen, van usa szerver, eu szerver, meg magyar szerver.
és fred hostolja egy átépített kutyaházban -
Susarc #14400 SZOPATTOK ÁPRILIS 1 VAGY TÉNYLEG LESZ SZERVER ITT IS? :)) -
jóaz, a mai nap teljesen valid hír :)
egyébként amit írtál, hogy sok a loot: wow, hát nem kicsit, tele van az inventorym, és még a tutorialt nyomom -
MaRee #14398 ÁIÉÉÉÉÉÉÉÉ -
Én EXH ( Expendable Horde ) . Régiek közül többiek nem tudom játszanak e és ha igen hol.
Amúgy most csak tölt aztán kész .
Szerk : na most jött be a karakter generálás , eltartott vagy 5 percig. -
titani #14396 ...és a hátam mögött elszabadult a POKOL ! -
cain #14395 torzi, ti melyik guildben vagytok? -
cain #14394
-
Bammeg és tényleg :D -
Bár a "komoly" szót a mai nap azt hiszem nem kellene használni. Eddig 4 levelet kaptunk a magyar megaszerverrel kapcsolatban. -
Én meg kiírtam hírbe, mert azt hittem komoly :) -
beenged (most tényleg) -
titani #14389 Kezdéskor..."Beveszek még egy szem viagrát" -
Mindjárt 12:00. Utolsó lehetőség kimenni a konyhába, a mellékhelyiségbe ... aztán START. (Már persze, ha lesznek oly kedvesek és most is 1 órával korábban kezdenek.) -
Munkie #14387 Akkor goldot vennék! -
én egy bot vagyok, engem mindig meg fogsz találni a játékban -
Munkie #14385 Ajjjajj. Ma már téged is meg lehet majd találni játékban?
-
úgy voltam vele hogy túl nagy galibát nem okozok, úgyis mindenki 2percenként loginolgat :) -
MaRee #14383
-
igen, a magyarok kaptak egy külön szervert, és mindenki át is megy.
garantáltan lag -és bugmentes lesz, hiszen fred hostolja -
Di3Hard #14381 NEKED! :D -
megy a 3 naposoknak! -
Di3Hard #14379 Tényleg, milyen szeróra kell joinolni, vagy hogy? :O -
Susarc #14378 HEYYYY mi ez a MAgyar Giga Szerver??
mindenki átmegy?? -
Di3Hard #14377 Nekem máshogy meg sem fordult a fejemben. És tessék...
-
nem csodálkoznék, ha a közeljövőben ez megváltozna -
cain #14375 nekem inkább az furcsa, hogy az ilyen bónusz nem jár minden karakternek az accounton. nem igazán szoktak ilyesmivel szarozni, ha már kicsengetted a limited preordert. -
Lengyel2 #14374 Szia, én nem találtam in-game olyat, hogy guild keresés (group keresés van, szerintem ugyanilyen guild kereső se lenne rossz). Fórumokon, honlapokon kell guild-et keresni, ott felvétetni magad, megadni az ID nevedet és a guild tagok tudnak in-game meghívni.
Karaktert keresni nekem sikerült in-game a Mail funkcióban, levelezni lehet, ha tudod az illető nevét. -
Remélem templart kezdtél
-
Di3Hard #14372 Kicsit falsul fogalmaztam.Nem egyes szám elsőbe kellet volna irnom :) Még ma kezdek :) A nagy bakira gondolok szimplán, általánosságban. -
Tudom, nem lesz neked jobb ettől, de látva a Facebook kommenteket, más is járt így. :) Dolgoznak az ügyön, hogy visszakapja mindenki aki törölte, addig is érdemes írni a supportnak.
https://help.elderscrollsonline.com/app/answers/detail/a_id/7462/ -
Di3Hard #14370 Az mekkora epik már, hogy elvesztem karakter törlésnél a bonus batyut! :S -
cpuma #14369 egyetértek, betelt minden helyem alapanyagokkal, már alig tudok felvenni valamit - kb. 200 lockpick is figyel, már venni nem kell idén.
eddig az első két napban lekopott az e + r gombom :) (tudom, hogy van autoloot, de szeretem látni)