24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
:o Én nem is megyek rá a vasra. Bőröm is rengeteg van. Tele van farkassal az erdő :D Nálam legalábbis.
Elindult a gém közben! -
megy, csakszólok :D A magyar is! :DDDD -
gseldon #14446 én most be tudtam lépni -
A legjobb tárgyak a craftból jönnek majd, már szintezés közben, de később is. Pl az egész játékban nem esik legendary, csak te gyárthatsz vagy javíthatsz valamit olyan szintűre.
Ami viszont dühít, hogy iron ingot meg ore kb 600 van már a bankban, de egy szaros bőr csizmát nem tudok gyártani, mert nincs bőröm... Bétában is kínlódás volt a leatherworking rész, egy kis droprate tuning jól jönne az állatoknál. Jute is van annyi, hogy stadler bácsi ruha nagykere hozzá képest kutyafasza, amennyi ruhát én tudnék gyártan belőle egy ültő helyemben. -
Yodu #14444 Sokat nm élvezett a játékból...
Pedig pont a felfedezés a legjobb legszebb része a játéknak! -
Mondjuk egy ilyen rohanásnak nem sok értelmét látom, én még a kezdő szigetre is visszamentem, most vagyok lvl10 korlátozott játékidővel. -
pvp-ben lehet ilyen gyorsan fejlődni ? -
Di3Hard #14441 Afternoon...? Amerika muki irta. Mivel náluk cirak kora du. van. Akkor az kb jópár plusz óra is lehet. -
Kettő és egy pici, ha vasárnap 13:00-tól nézzük. Csak gratulálni tudok nekik, élmény lesz egyedül a veterán rangok között a másik két frakció területén. Ennyit ért nekik a játék, viszont a pénzüket köszönjük, az a dollár/rubel ugyanolyan jó, mint a többieké :) -
Amivel én találkoztam tegnap, hogy a daggerfalli kikötőben az elrejtőzött kémek küldije buggolt be. Kiléptem-beléptem, megint összeszedtem mindent a hajókról (rengeteg kaja recept a parancsnoki kaabinokból!) De még nmejó. Így kilép-belép..megint végig fosztottam a hajókat kaja alapanyag miatt +megint szereztem csomó receptet :D Kész séf lesz a karakterem. Nem is szórakozok a növényekkel a pusztában :p (amikből egyébként mintha kevsebb lenn, szemben a sok-sok-SOK kaja alapanyaggal)
Jah, meg hogy németül szólt pár NPC az dúrva volt :D
És nézzetek hülyének nyugodtan, de most jöttem rá, hogy ha magamnak gyártok páncélt/fegyvert, az alapból is jobb tulajdonságú, mint amiket elszórva, meg kveszt itemnek találok :o Szóval barkácsolásra fel! -
SANTANTICA #14438 ok -
tegnap szólt valaki guild csatin hogy megvan az első serverfirst... -
van már több is, már nem innen a fórumról, hanem úgy globally -
Tényleg valaki már lvl50-es szinten jár? Mondjuk eddig nem volt túl sok időm játszani vele, de az 50-es szint 3 nap alatt kicsit soknak tűnik. -
MaRee #14434 Rengeteg a bug, kellett már ez. -
igen, mindenki utálja az összes európait, és semmi szükség karbantartásra
ott ültek az irodában, már órák óta a töküket vakarták, majd megszólalt náluk a vekker: "EU csúcsidő time!", és gyorsan lelőtték a szervert, természetesen ok nélkül, hisz ahogy fentebb is írtam, nincs szükség karbantartásra -
elbasztam az időgépem, úgyhogy nem tudok belépni karbantartás után :( -
SANTANTICA #14431 Kényszerű karbantartás, vagy usa szerint tojnak az EU-s csúcsidőre ? -
Majd szóljatok ha megy, addig megválaszolom a leveleket, hogy csak vicceltünk, nem lesz magyar szerver... Esküszöm azt hittem ez annyira pitiáner egy tréfa, hogy senki sem veszi komolyan :) -
Eddig két bugos questbe futottam, ami nem javult meg a különböző praktikák által, remélem javítják őket hamarjában.
-
HyperManiac #14428 Még csak maintenance közben vagyunk, nem után. -
Be tudtok lépni maintance után, vagy nektek is 103-as errot ad ? -
viszont rendberakhatnák a hibaüzeneteiket (error 37 ^^), mer tígy véletlenszerűen a user arcába tolni, hogy az ő acca nem jogosult a teso-ra, az ijesztő és gonosz :C
meghát a sima karbantartás címszóval azt hiszem, 4 vagy 5 különböző hibaüzenetet rakott elém az elmúlt pár percben.. :) -
Di3Hard #14425 Nekem a random kreátor vágott egy olyan tuti buxát, lett is egyből egy altom :). -
Munkie #14424 Biztosan csak annyi, amennyi szükséges. Kétlem, hogy Early Acces idejét így tervezték, de amit muszáj azt muszáj. -
szegény munkából hazaérők ragelhetnek rendesen -
Ezt picit beneztem. Azt olvastam, hogy unscheduled, szoval arra gondoltam, hogy ez ilyen hirtelen otlettol vezerelt gyors restart lesz...
No mind1, legalabb a karaktert mar sikerult lekrealnom. :)
Egyebkent nem tudom Bethesda-eknal mi a shortly definicioja, de konnyen lehet, hogy ez is olyan, mint a Blizzard-fele soon.
-
3 hónap alatt* -
Mondjuk rá is fért már, hihetetlen, hogy kvázi 3 hónapja egyszer láttam működés közben az Ebonheart melletti Dark Anchort, minden más esetben csak állt üresen "bekapcsolt" állapotban :) -
Sir Critical #14419 reggelre reagálva: most van a rollback ;) -
gseldon #14418 Nem igazán pár perc lesz, a hivatalos oldalon az van kiírva, hogy "later this afternoon", ez akármennyi is lehet. -
titani #14417 baccus ..akkor csak megkéne gyorsan ebédelni :P -
Munkie #14416 Gondolom előtte megcsinálják amit gondolnak, lelövik, berakják, elindítják. Ha közben felmerül valami, akkor általában elhúzódik. DE nem vagyok egy rendszergazda. :( -
Mondjuk ezt soha nem ertettem, hogy ilyenkor az az allitolagos par perc, amig maintenance cimszo alatt all a szerver, konkretan megis mifele karbantartasra lehet nekik eleg. Jo ha ujraindulnak annyi ido alatt... -
cpuma #14414 ja, pont beléptem játszani... és ki is tett, habár még lehet egy pár kezdésig -
Ja, remélem megjavul pár quest... -
MaRee #14412 VÉGRE maintenance! -
A bétában még is is lelkesen nyomogattam az F5-öt :D -
30 perce nyomom és
1 : annyit lootoltam hogy már jojózik a szemem
2 : ki akartam lépni mondom tán menteni kéne...ja nem ez az mmo, itt nem kő :D -
pitt #14409 Én melózok félig. Épp letudtam az ügyfeleimet, mondom most nyugi lesz, belépek. Hát nem az intró közben rohamoztak meg? Ilyen illúzió rombolást. De valahogy mindig ez van akármivel is kezdek el játszani :))