24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Susarc
    magelight :P

engem az kezd kikészíteni,hogy ELBASZOTTUL!!! QQQQQQRVASOK!!! kis mocskos BUG van a játékban amiktől már agyfaszt kapok lassan!
    esküszöm béta jobban állt
  • cpuma
    reméltem, hogy nem így lesz - nem akarok még egy nb-t is húzni divatból...
  • Terawatt
    Nagyon bassza a csőröm, hogy pvpben a nightblade ellen nem lehet mit kezdeni. Lesből leszed a lóról, amint felkelek kapom a stunt/disorient akármit, mire abból is kijövök elmegy láthatatlanba kapok még két pofont és meghaltam, úgy , hogy 1 skillt tudtam rányomni, amivel ellököm magamtól, de szart sem ért.

Nemsokára rank hetes leszek és eddig csak ellenük járok így, mert a többit még le lehet reagálni.
  • Munkie
    király. köszi!
  • Terawatt
    There’s two requirements to benefit from the experience boost:

-You need to be in the same group with your partner.
    -You need to wear the Ring of Mara.

It makes no difference where your partner is. For all Mara cares, they could be on the other side of Tamriel. The distance between you and your partner does not affect the experience boost, according to an ESO Customer Support representative.

forrás
  • Munkie
    Engem az érdekelne, hogy vajon a ring of mara -val járó bónusz XP, csak akkor jár, ha együtt adjuk le questeket stb (értsd ott állunk mindig egymáson), vagy elég ha partyzunk és pl egy zónában vagyunk. Ötletek? :d
  • Wheyprotein
    Ez nem tudom, hogy kerult a legfrissebb hsz-ek koze de ugyes voltam :DDD
  • Wheyprotein
    Csak szivatas apr1 miatt.
    Legalabbis nekem nagyon nem kellene meg egy "Bloodscalp" realm xD
  • Susarc
    baromság lenne ha nem.....
  • Terawatt
    Fejlesztésért jár egyáltalán? :)
  • Susarc
    hát most legyártottam 2 18-as szet itemet az egyiket előbb zöldre majd kékre fejlesztettem és nem nőtt semmit :D
  • PiszkosFred
    Jaja. Méghozzá észrevehetően kevesebbet :)
  • Terawatt
    Saját cuccaidnak a betöréséért kevesebb xp jár, ezért csinálják sokan, hogy valakivel össze állnak és egymásét törik.
  • Susarc
    enyhén bugos a Clothing fejlesztés....kb 40-50% al gyíkabbul fejlődik mint a többi szakma.....mivel sorci vagyok szinte csak clothot bontok-gyártok,de ez még csak 6-os! az a Blacksmith amit nem is használok meg már 10-es O_O !! kellene a 8-as cloth ,hogy 2 cucclit fejleszthessek egyszerre,mert ez így nagyon lassú.....
  • PiszkosFred
    A hirek szerint a gyártott cuccokat el lehet adni, ez a szakmázás egyik lényege, hogy ha beleölsz sok pénzt és időt, legyen kifizetődő :) Lesz pár olyan, amelyet csak te hordhatsz, de ezek jobbára feljavítással válnak bound-dá.

Rajtad áll, hogy hány skill pontot költesz egy-egy szakmára. Kettő nagyjából az általános felfogás, de van aki cask erre fejleszt és mindet húzza, van aki egyet sem. A skill pontok száma végleges egyelőre, a játékoson múlik, hogy osztja el.
  • Wheyprotein
    Vannak szakmakhoz kotott dolgok? Pl. xy pancelt vagy fegyvert csak a szakma mesterei hordhatnak majd?
    Valamint hany szakmara erdemes pontokat kolteni? BS+encha parosra gondoltam de lehet csak eleg lenne egyet kimaxolni.
    Otletek? :)
  • Di3Hard
    Köszönöm, az volt!
  • PiszkosFred
    Settingsben van valahol quest tracking, vagy ilyesmi opció, azt nézd meg. Vagy, /reloadui.
  • Di3Hard
    A Questek a jobb oldalon nem jelennek meg. Mit nyomtam el? :S
  • Lengyel2
    Nem, nemcsak te. :P Engem pl. zavarna, ha számok röpködnének a képernyőmön, miközben éppen abba élem bele magam, hogy egy csóró redguard mercenary vagyok, aki próbál megélni a csekély kis jövedelméből, miközben az életét kockáztatja minden kis megbízásnál, amit éppen valami arrogáns breton kereskedő ad neki. Nekem ehhez minél kevesebb adat látszik a monitoron, annál jobb.
    De hát megértem azt is, hogy más játékstílusok is léteznek, és van, akinek a játék stratégiai-számolgatós része az izgalmas.
  • Fpocok
    Nem tudtam. Bocs, hogy próbáltam segíteni.
  • Wheyprotein
    Akkor csak en vagyok ennyire addon ellenes? :P
  • j0nNyKa
    jóreggelt, minden sgs használja kb., mivel magyar a készítő
  • Fpocok
    The 10 best Elder Scrolls Online addons, tweaks, and tools

Idézek egyet:
    "Foundry Tactical Combat

This mod is essential. It adds significantly more combat data, including floating damage text, low health, magicka, and stamina notices, and simpler bars. I can't go back to the vanilla combat interface after using it. I need floating numbers."

NICE
  • Ében
    Menj el a bankos emberkéhez, válaszd ki a guild store-t. A képernyő alján látod, hogy melyik guild felületét látod és lenyíló füllel válaszd ki azt a guildet, ahol kereskednél. Remélem nem írtam hülyeséget :)
  • pupyroby1
    Én is betársultam valami Trade Guildba ahol már 300 akárhányan vagyunk, de nem értem hol tudom megnézni az eladó cuccokat, stb.
  • Nephin
    Jahogy még nem megy a mail. Akkor itt, van pm-ben a játékban, ahogy szeretnéd.
  • Nephin
    beléptem*
  • Nephin
    Amint beléétem, küldj egy mailt, akkor látom az accnevedet.
  • Sir Critical
    Nephin: tud most valaki invelni a bolhapiacra?
  • MaRee
    I will fuck you up, sieg heil meg valami hitleres neveket is láttam, sok okos :D Nem tudom mit gondolnak meddig fogják őket engedni játszani.
  • Terawatt
    *facepalm* Kíváncsi leszek mennyi idióta nevű lesz 1. nap után.
  • cain
    valaki végre rájött, hogy lehet megcsinálni a long lost lore-t, akkor is ha petes ranged caster vagy.
    http://forums.elderscrollsonline.com/discussion/61784/broken-quest-long-lost-lore
  • csimposz
    Ah de jó, legalább megláttam mennyi az idő, majd holnap meló közben .. :) Első lendületre 6-os szint, már figyelmeztettem mindenkit, megyek tüzeskedni :) jó éjszakát, jó játékot!
  • Teppik Amon
    jah, megállt az egész : Legalábbis kilépni nem enged :D Meg a craftos asztalokat használni. Meh
  • cpuma
    kidobott a szerver: kerüljem a túlzott üzenet küldést (még semmit nem írtam be ma egyik chatbe sem) - érdekes
  • PiszkosFred
    igen, erre valók a faji stílus könyvek, a "racial motifs". Csak azt kell szerezned valahonnan.
  • Wheyprotein
    Kovacs szakmaval lehet pl. Orc-nak High Elf forma pancelokat gyartani?
  • Yodu
    Senki sem streamel???:(((((
  • j0nNyKa
    végre fred újraindította a magyar szervert is... god