24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Nephin
    Nekem ugyanez, a bolhapiacon látom egy embertől majdnem az összeset, a klánban sorra linkelik, nekem meg egy sincs brühühü. :D Ha 5000 ládát, zsákot, polcot, akármit nem nyitottam, akkor egyet sem. :D
  • cain
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Here’s how you get motif books.

Make a round that takes 8-10 minutes in Daggerfall (or your primary capital city where you get dumped to after Prison).

1. Bank:loot chests, desks, cupboards, bookshelves, etc. Boxes, bags, crates, and sacks have never produced a book for me.
    2. Fighters Guild:loot chests, desks, cupboards, bookshelves, etc.Boxes, bags, crates, and sacks have never produced a book for me.
    3. Mages Guild:loot chests, desks, cupboards, bookshelves, etc.Boxes, bags, crates, and sacks have never produced a book for me.
    4. “Castle” (DC has one; maybe you have a church or something as your focal point): loot chests, desks, and bookshelves.Boxes, bags, crates, and sacks have never produced a book for me.
    5. Go to the Tavern/Inn: loot chests, desks, cupboards, bookshelves, etc.Boxes, bags, crates, and sacks have never produced a book for me.
    6. If you have time, and or the interest, you can make a larger circle that includes additional houses with desks, chests, cupboards, bookshelves, urns, etc.

Log off. Go to an alt. Repeat.

I have never gotten zero motif books and usually get two. I got 10 this morning in two runs, totalling about 17 minutes. I have only ever gotten the primary race motifs. From what I’ve heard, you can only get Daedra and such in VR content.

Also, I have gotten 2 motif books out of Urns in public dungeons and quests like for your Mages or Fighters Guild storylines. Urns are definitely worth checking out.

Hope that helps!
  • Terawatt
    Majd vr10en legyen szerencséd, addig "mindegy".
  • PiszkosFred
    Azért most már na! :) Januári béta óta egyetlen egy racial motifs-t sem találtam - se a későbbi bétákban, se most élesben -, pedig nálam alaposabban nem takarítja ki a házakat még Magdi anyus sem. Elvagyok én a talált kis gúnyáimban - bár néha úgy nézek ki, mintegy a falunapon haknizó bohóc a felfújható gyereksátor mellett öt sör után -, de azért jó lenne már gyártani más stílusban is pár hacukát. Hol az fa...fenébe vannak a racialok? (költői a kérdés persze, de hihetetlen, mennyire nincs szerencsém...)
  • Adam4ntium
    Sziasztok!

Akik a GMG-től rendeltek kaptak már játékkódot? Vagy van esetleg pontos információ ezzel kapcsolatban, hogy mikor küldik?
  • Andule
    nem de jó eséllyel egyedül nem tudod leölni őket. (ha a zónahoz közeli a szinted erre jó esélyed van)
  • Munkie
    Nem. Csak mint mondtak, legtöbb esetben le vannak azok már ölve. Max megvárhatod a respawnjukat.
  • Fraien
    Aha.es csak ha partyba vagyok akkor latom?
  • Munkie
    Mert X időközönként éled. (10 perc is lehet ez) És akik járnak arra partyk rendszerint le is verik őket :)
  • Fraien
    Koszi.Mert van az hogy akarhanyszor odamegyek nincs ott semmi?
  • Munkie
    Group Boss Elite
  • Fraien
    Sziasztok.Megtudná valaki mondani,hogy mappon A halalfej ket kardal mit jelent?
  • danone
    Jól tetted, azért a fórum ^^
  • SANTANTICA #14558
    végig ment de nem 1.0.1 !
  • nomiss
    elkezd patchelni aztán vége , nem megy végig , repair stb másnak ?
  • Nephin
    Ott mindig voltak halak. :D
  • Terawatt
    Lotroban pecáztunk egyszer Thaurlach (vanillás Balrog /nem Moriai/) mérgező vizében és volt is kapás.
  • PiszkosFred
    Nem egészen. Veteran rangú fegyvert (lvl50+) nem lehet már kipecázni Stonefallsban, gondolom meglepődött pár ember, amikor 10-15 szinten kirántott a folyóból mondjuk egy VR2-es kardot :)
  • SANTANTICA #14553
    nahát, nem lehet többé veterán rangot szerezni pecázással :)
  • Munkie
    Az egyetemi leveleim alapból oda érkeznek (s annyit is érnek, szal maradnak) épp ezért mindig nézem. :D
  • Di3Hard
    Én sem!
  • SANTANTICA #14550
    spamben nézted?
  • Munkie
    Inkább azt mondja meg valaki, én miért nem kaptam meghívót hivatalos fórumra.... :(
  • Nephin
    A lovakat neeeee.....
  • Terawatt
    Marhahússal keverve mehet is a piacra mi?
  • Andule
    nekem a favágásról csak ez jut eszembe:
    https://www.youtube.com/watch?v=mL7n5mEmXJo
  • Wheyprotein
    Spoiler:
    Ilyet lattam a GoT-ban. A ló nagyon nem jart jol ...
  • Arhenius
    Én lovat vágok így rl.
  • Terawatt
    Ti is így szoktatok fát vágni real life?
  • Munkie
    De minek? x)
  • PiszkosFred
    javított*
  • Wheyprotein
    Van benne, csak forogni kell a tajekozodashoz.
    Vagy arra a nem tul Elder Scroll vilagahoz illo GPS megoldasra gondolsz ami meg a Star Trek-ben is tulzas lenne de mar a WoW-ban is volt 10 eve ? :D
  • j0nNyKa
    ditto
  • PiszkosFred
    Eredetileg volt benne, azzal készült. A közösség TES kedvelő része nem szerette (nekem sem hiányzik speciel, de ez a kutyát nem érdekli). Az mmo rétegnek meg készült addon. Pár hét, pár memoryleak és lesz jó minimap addon.
  • Nephin
    Én pl. nem használok. :)
  • PiszkosFred
    Világos. Ezért is írtuk ki FB-re is rá pár percre, hogy "Aki mostanság lép be az #ESO-ba, az ne ijedjen meg, ha guilden kívül találja magát, egyedül a nagyvilágban. Nem lett senki sem kirúgva, se száműzve, semmi ilyesmi nem történt - csak az összes guild funkciót lekapcsolták a szakik a Zenimaxnál valami miatt. Ideiglenesen. Remélhetőleg." Mert aki most érkezik haza melóból vagy egyéb elfoglaltságból, és nem látta a notificationt, az biztos meglepődik :)
  • HyperManiac
    Jó lenne beletennének egy minimap-et, akit ismerek mindenki használ minimap addont. Nem értem miért nincs benne. Alap dolog.
  • SANTANTICA #14534
    Ok, köszi az infót, most estem haza és nem értettem mi a manó van.
  • PiszkosFred
    Remélem én is, bár inkább most, mint később 04.04 után. Valami bebugzott a mailekkel és az inventorykkal az amcsiknál, nálunk nem volt ilyen gond, de megkapjuk most az 1.0.1-et.
  • Wheyprotein
    Hat neha azert nem lenne rossz egy F5 mentesi lehetoseg. Olyan valasztas ele allitott a jatek, hogy kivancsi lennek a masik lehetosegre is. Tiszta Fable (Lionhead) hangulat volt a jo es vagy a rossz dontes miatt :)