24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• j0nNyKa
    ezt már elbasztad, te lettél a hivatalos lifeless szarkocka noob. monnyále.
  • Eksz
    Hat igen, megint csak naiv voltam, de azthiszem utoljara.
  • LadyWhox
    Én voltam. Elértem az 52-őt aztán újat kezdtem mert annyira nem jött be. :P
  • j0nNyKa
    hahaha és le lettél oltva ^^
  • Sir Critical
    Olyanról, akinek van valós élete (család, gyerek, iskola, munkahely, olyan barátok, akikkel karnyújtásnyira is beszélget stb.), vagy olyanról, aki a gép előtt él? Mindegy, egyikről sem tudok :)
  • Munkie
    Van egy Eksz nevezetű atomkock...jasemmi. :d
  • Eksz
    Ovatosan erdeklodnek, hogy tud e valaki magyar 50es vagy nagyobb karakterrol?
  • Wheyprotein
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Spoiler: van valami kesobbi kovetkezmenye annak, hogy az Artifact-ot nem pusztitottam el az egyik kezdo szigeten? Gondoltam jo lesz ez meg valamire :D
    Meg hat Boromir is meg akarta tartani a gyurut a filmben :P
  • Sir Critical
    Lore spoiler

• pitt
    Akkor fejlesszenek amikor én is dolgozom a kutyafáját! :D Csak tényleg kb semmit nem tudtam játszani annyira betalálták az időpontokat. Mind1, végül is eddig egy fillért sem fizettem a játékért :D
  • cpuma
    Szia!

ingame kit keressek csatlakozáshoz?
  • j0nNyKa
  • mgerihun
    Nemesis Dawnbreaker kampányban kezd, aki teheti csatlakozzon oda, főleg ha AD-s. Szépen gyarapodunk, már nem sok ember kell guild store-hoz. Aki szeretne még csatlakozni guildhez az itt megteheti : Nemesis Guild Facebook csoport
  • cpuma
    templar és sorci között őrlődöm jelenleg (temp14,sorc7)
  • pitt
    Most nézem megint leállították a servereket. Ahhh ez az EA arra volt jó hogy kb semmire, a legszabadabb időpontokban van mindig a karbantartás. ahh.
  • Terawatt
    Ezért is mondtam, hogy minden kaszt jó. Én is sorcizom. :)
  • Susarc
    hááát a sorcim 21-en 2 sec alatt 800+ sebzéssel rohangál :P
  • drop
    icakosal mi van mikor küldi a kódot nem tudjátok?
  • PiszkosFred
    Once the store, account system, and game come back online, you will see the following changes:

- The official ESO store at store.elderscrollsonline.com will be switching over for launch. You will be able to select your preferred subscription plan and payment method.
    - The ability to upgrade from a Standard Edition to a Digital Imperial Edition will be available in the official ESO store.
    - The Palomino horse will be available for purchase from the official ESO store.
    - In-game mail is being turned back on.
  • Terawatt
    Ha odabaszós karaktert akarsz akkor nightblade. Elég erős, főleg pvpben ha sunyi dög, de minden kaszt jó. :)
  • rage
    Én egy külföldi oldalról rendeltem meg a kódot, erre küldtek négyet
    The Elder Scrolls Online Headstart Key
    The Elder Scrolls Online Explorer Pack DLC Digital Download
    The Elder Scrolls Online + 30 days
    s még egy The Elder Scrolls Online Headstart Key

Mi a csudának ennyi kód?

Ebből eddig az elsőt aktiváltam csak, hogy már most tudjak játszani, jött email arról is, hogy "You're now registered for The Explorer's Pack, which includes the following digital rewards...." stb

Fog még kelleni a külön küldött explorer pack dlc kód is, vagy csak a gamecode?

• j0nNyKa
    :DDDDDDDDDDDDDDD bal kar
  • PiszkosFred
    A szokásos mi-mennyi kép:
  • Wheyprotein
    Persze es akkor mar 3 kozott nem tudok majd valasztani, menj mar de azert kossz
  • j0nNyKa
    töröld mindkettőt, és sorc. obviously, duh.
  • PiszkosFred
    Nem fognak. 12-01 körül nyílik meg újra, a hivatalos nyitással.
  • Wheyprotein
    Hat meg mindig nem tudtam eldonteni, hogy Templar vagy Nightblade. Pedig az egyiknek delete lesz mert csak 1 karakterre lesz idom.
    lvl 10-ig mindegyik faxa.
    HELP! :D
  • Running
    Legfeljebb majd nem fizeted be a következő hónapot.
  • Nephin
    Az 5 nap sem volt full 5 nap, délután egykor kezdték és minimum egy fél napot állt már összesen maintenance miatt. Vele jár.
  • cpuma
    igazából eddig munka, most rákészültem a mire is ... :)
    remélem végeznek 2 óra alatt
  • j0nNyKa
    a kurva anyjukat, releaselik a játékot
    mondtam én mindig hogy buzi az összes fejlesztő
  • PiszkosFred
    Persze, hogy megéri. Ez az egész lényege, így alakul ki a kereskedelmi háló :) itt veszel, ott eladsz, ott veszel, amott eladsz. Olyan, mint egy "gazdasági szimulátor" játék, kvázi egy "Tycoon" - csak épp mmoban és nem városokkal/bolygókkal/nemzetekkel, hanem guildekkel.
  • MrStokes
    Ennyit a 3 nap early access-rol... Eddig nem loptak magukat a szivembe.
  • danone
    ezt a genyóságot :) éjfélig nyista szerver.

Biztos többen utánanéztetek a a többi trade guildnak, tudnátok valami nagyon és/vagy normálisat ajánlani? Azt nézem, hogy gyakorlatilag simán megéri többen is bent lenni.
  • Nephin
    :D
  • PiszkosFred
    Nem a motifok miatt aggódtm, hanem a szerencsém miatt :) De azóta már találtam egy redguardot. Vagy Nephin mázlija ragadt rám, vagy valamelyik dev olvassa a SG fórumot, vagy a hétvégi ötöslottó helyett most ütött be itt a szerencse, nem tudom.
  • Arhenius
    Ne aggódj a motif-ok miatt, két napja 1200-ért mentek, ma 500 körül vannak, a hétvégére 200g körül lesznek. Én is találtam már 4-et.
  • LadyWhox
    Én még nem kaptam meg a kódom a GMG-től :(
  • Wheyprotein
    A hatalmas PvP zergeles kozben jobb az FPS ertekem mint fejlodes kozben a vilagban. Hogy a retekben lehet ez? :S
  • PiszkosFred
    Tuti lesz egy maintance, mert nem látok opciót a fizetés beállítására sem az account managementben.