24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
igen, és mellesleg magát a végleges kódot is küldte már
ah nvm, írták már alattam :)
mind1, megerősítve -
cain #14690 mit írtam komolyan?! -
Munkie #14689 óóó már lehet is rendelni tőle? nagyszerűűűű! :d -
Az még hagyján, de ezé a generációé a jövő...
Inkább szúrjon be mindenki karakterfotót, legalább lesz mit összeszedni faszbúkra vagy a weboldalra, értelmesebb, mint a magyar valóságra újra és újra rácsodálkozni :) -
titani #14687 Nah ...livekodok elkülde a játék kódot és a 60 napos game time kódot is.
Éljen Iceakos! -
Di3Hard #14686 Sima utalás. De van cirka egy hónap ugyis. -
neeeeeeeeee, akkor csak komolyan írtad
ezesetben szomorú vagyok, hogy egy világon élünk :( -
soundsonic #14684 Ja már beszéltem Iceakos-sal, és nincs paypal-je:( Úgyhogy marad a legal út :( -
Di3Hard #14683 Nope, just livekodok.
-
cain #14682 akkor viszont elfogyott minden védhető érv, hogy miért EU főműsoridőben kellett egy 4-5órás downtimeot csinálni. -
soundsonic #14681 Mázlista :)) -
nyaldmeg mostmár pedig érdekel, hogy komolyan írtad-e, amit írtál :C
bár inkább nem is akarom tudni
vagy mégis, mondd el!
ne, ne mondd el.
léccimonddel -
ne fessük már az ördögöt a falra, az ismerősök 95%-a valamelyik early access hullámmal kezdte a játékot, és nincsenek szerver gondok :)
kurvára kétlem, hogy ma éjjel fog megugrani a játékosszám, főleg annyival, hogy bármi gondot okozzon -
Így segítsen neked az ember. A másik alteregód legalább korrekt volt :) -
cain #14677 wat? milyen hiszti? ja az a wot, amit beírtál? túl hosszú volt, nem olvastam el. -
Di3Hard #14676 Már a póstaládában figyel a 60napom :) -
Mert ha azt mondja, hogy az EA nem volt más, mint egy utolsó utáni béta, bugos és szar sok helyen - akkor szerintem még egy bólogató anigifet is beszúrok ide (picket majd keres egyet, ő ebben profi). De itt félek, hogy az időpontról van szó elsősorban, ami persze frusztráló valaki számára, aki pont este ül le a gép elé, de azért na... -
S akkor mi lesz itt, mikor elindul az egész (mondjuk éjjel 1-kor) s az első 1-2-3 napban teszem azt nem bírják el a rendszerek a hirtelen terhelést, nem lehet belépni csak többszöri próbálkozás után, stb stb...
Pedig ez abszolút benne van, nem egy játéknál láttuk már.
Aztán persze pár nap után minden helyreáll, s akkor mindenki megnyugszik lassan. -
soundsonic #14673 Mellesleg tuti lesz még a start után is jópár maintenace a tervezettnél :P -
ha meg ez a helyzet, én esküszöm beleadok zsíros forintokat a folyamatba, csak készüljön minden lépésről videófelvétel -
Adná ég, de látva a fórumokat, nem vagyok benne biztos. :) -
De tedd hozzá azt is, hogy mindeközben, a két maintance kb 6 órája helyett két egész napot kaptál, amelyet természetesen nem fogsz igénybe venni, mert akkor ugrik a kereslet jogossága. Én veled vagyok, tanúskodom ha kell - természetesen nem ingyen, mert ingyen... te is tudod. -
én 90%-ig biztos vagyok benne, hogy csak hülyéskedett, mert ha nem, én kikaparom a saját szememet -
Nézd! Ha ez most nem valami éretlen hiszti a részedről, hanem meggyőződés, akkor nagyon ajánlom a figyelmedbe a fogyasztóvédelmet és a rendőrség gazdasági bűnügyekkel foglalkozó alosztályát. Komolyan, holnap jelentsd fel őket mindkét szervnél! Írd meg nekik, hogy a hivatalos megjelenés előtt 3 órára lelőtték a szervert, úgy, hogy az pont a magyar gamerek csúcsidőszakára esett. Amerikai cégtől ez tarthatatlan!
Kicsit lassan dolgoznak a szervek - ez tapasztalat -, de majd ők behajtják az általad elszenvedett kárt, ha más nem, akkor a magyar forgalmazón.
Annyiban tudok segíteni, hogy a régi szóvivőjük személyes jó barátom és földim, össze tudlak vele hozni egy egyeztetés erejéig. Nem lesz ingyen, mert semmi sincs ingyen, de ha biztosra akarsz menni, akkor csak pénzzel lehet pénzt csinálni. -
soundsonic #14667 Gc is csak 18-tól lesz elérhető nálunk :D Persze ezt ki lehet kerülni :)) Én ma kaptam fizut szal, ma voltam bankban. 2-3 nap az átfutási idő sajna, de lehetne rosszabb is :P Nem hajt a tatár.. -
öö ja, fura. :) -
Sir Critical #14665 Biztosan én vagyok a béna, de aki pénteken-szombaton nem tudta beszerezni az "online retailertől" a "shipped box"-ot, az majd vasárnap éjfélig (ha jól értem...) be tudja szerezni? Legalább adnának esélyt hétfőn délig... :) -
Erre gondoltál? #133 Ezt lent írták.
-
cain #14663 legfeljebb relanzálnak. -
releaselnek mi? buziek -
cain #14661 amit lent is írtak. -
Na most éppen miért? Mit csináltak már megint azok a szarháziak? -
Arhenius #14659 Early Access kap extra időt.
"Hey folks,
We want you to know that everyone who was part of Early Access will be granted an extended grace period until Sunday at 8AM EDT/12PM GMT before being required to transition your account to live. This will cover those who purchased ESO from an online retailer and won't be getting your box shipped in time and also gives anyone who purchased digitally more Early Access time."
Link -
cain #14658 azért nem semmi, amit a zenimax megenged magának... -
Lengyel2 #14657 Heheh, én is találkoztam vele. Gondoltam, hármat kérdezhetek.
És igen! :) -
nálam (meg valszeg másnál se) nincsen 2 mappa, töröld nyugodtan a viharba -
Még a béta változat hozta létre így őket.
Annyira azért nincs már túl sok hely, ezért is érdekelne a 30 giga felszabadítása...:) -
mindenképp (előtte azért backupolj belőle egy 3. 30 gigát, ha már ilyen vastagon vagy hely ügyileg) -
Jelenleg két mappám is van, mindkettő kb 30 GB, azt a mappát, aminek a neve nem EU-ra végződik, lehet törölni már? (The Elder Scrolls Online) -
Mondjuk ez nem újság nekünk:D