24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
engem beeresztett az overflowra egy 10 percre, aztán mikor jött a peccs, kirakott mint macskát :) -
soundsonic #14730 Acc vezérlőt még nem lehet elérni -
Várjál még azzal, lesz még itt ma re-patch is :) -
Susarc #14728 hogy a rákba tudnak ezek belépni ?:P
már le nem fekszem,el kell indítani a researchot ami reggelire kész lesz :D -
Munkie #14727 Csak a saját adataid látod, nem pénisz méregetésre van, hanem combat feedback. Persze úgy használod ahogy akarod. :D
Recount -
Susarc #14726 Glenumbra Ghostokat kilehet végre fülelni ?:P ?D -
Lengyel2 #14725 Szerintem a maintenance után találkozzatok bent Cyrodiilban és rendezzétek le egymással. /vigyorog/ Biztos kaptok itt párbajsegédeket, akik tanusítják, hogy korrekt párbaj volt. -
mgerihun #14724 recount, majdnem minden mmohoz kidobják amihez van addon
-
Launcher szépen frissítget, csak úgy jönnek a kisebb nagyobb csomagok. -
mgerihun #14722 50megás patch, frissítsétek
-
titani #14721 A dps meter melyik addon ?
linket tudsz? -
-
cain #14719 akkor is bekaphatod! :p -
Munkie #14718 cupp! -
Munkie törölt posztjára ment, nem a testvérgyilkosnak. :) -
Munkie #14716 Na megvan!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
cain #14714 nem kell hozzá ps plus előfizetés, de a játékra kell havidíj. doboznál lesz mindkettő. -
soundsonic #14713 Na nemár.. az túl táp volna :) Én fordítottjáról tudok miszerint, hogy az eso multi ingyenes lesz de lesz havidíj -
Susarc #14712 vasárnap 10! ANYÁÁÁD :D -
PS4en ugyanúgy lesz havidíj, de ott nem kell hozzá PS+ pont emiatt. -
Pont hogy ps plusz nem fog kelleni ahhoz, hogy Esozz.
-
cain #14709 nem valószínű, hogy ez így lesz. -
Munkie #14708 Jó bmeg feladom! x( -
Munkie #14707 Bojlergyanús!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Fordítva. Lesz havidíja, csak nem kell hozzá a PS-plus, vagymianyavaja. -
Gondolom majd jönnek a PCs problémák és ennek köszönhetően a konzolos halasztás. A szokásos :) -
cain #14704 btw, ott voltam swg induláskor. és ez már akkor is gáz volt. -
titani #14703 Hát konzolos verzióról , utoljára az volt a hír , hogy külön lesznek a PC-sektől. tehát együtt nem lehet játszani , és átvinni karit se.
De remélem ezen változtatnak, ugyan is pl PS4.-en nem lessz havidíja az ESO-nak, visont a PS4 multiért fizetni kell kb ugyanannyit havidíjként , de az mindenre jó. -
Mostmár tudjuk az userid-d! Ha hA! :D -
soundsonic #14701 Még nem játszottam csak pár órát :Ezért csak erről a bug-ról készítettem pikcsört.. -
cain #14700 két potenciális időpont van, az egyik vállalható, a másik miatt majd még lesz szarvihar (kedd 14.00, vasárnap 10.00, cest). -
Susarc #14699 ezjóez? -
Nephin #14698 Többször is vasárnap délelőtt, mikor fél tíztől spammeltem a logint. :D -
ilyet láttatok már? mer engem overflowra beengedett, anyone else? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Teljes a csend. Annyit tudni, amit egy hónapja írtak, hogy minden erőforrást, figyelmet és energiát a pc/mac startnak szentelnek, és ahogy elindulnak a szerverek, rá 1-2 hétre jönnek a konzolos hírek, és onnantól az élvez priot. -
tudtommal ez még nincs kitalálva / bejelentve -
mgerihun #14694 Hali, Armen . Írj rám, vegyél fel friendbe vagy küldj mail-t ha nem válaszolok, chatet nem mindíg nézem, de bárki tud invelni guildben. -
Konzolos verziókról még mindig semmi? Csak mert elvileg 2 hónap múlva megjelenés, de még betaról se lehetett hallani tavaly E3 óta. -
soundsonic #14692 Tényleg azt már tudni, hogy a hivatalos karbantartásokat mikor tervezik végrehajtani? Gondolom a szokásos heti fél nap :) Igazából @cain miatt is kérdezem, hogy erre is készüljön fel, ha Ő még nem játszott egy havidíjas mmoval