24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Crokin
    Lol, belépni viszont be tudtam a játékba :D
  • Ében
    Nekem visa van és nem volt gond.
  • Crokin
    Nem a kártyán akartam, hanem amikor megadom, hogy visa meg egyebek, ott már az account infóból szedi ki a nevet. Átírtam amúgy, de így se jó, lehet a pénz lesz a baj akkor. Vagy nem szereti a visa electront.
  • Bandras DaSilva #14768
    Vagy befizetsz kpt a számládra ha nem megy. Amúgy érdemes lenni kipróbálni 0-ás számlával, hogy engedi-e? Mert úgy tűnik, hogy itt is több variáció van és ha tényleg csak zsetonnal engedi a sub plan regisztrációt, akkor abból elég nagy kurvanyázás lesz a 7végén.
  • Bandras DaSilva #14767
    ?

Az account oldalon bármikor át tudod írni a cardholder nevet. Nem a kártyán kell átírni, hanem a mezőben amit ki kell töltened a hivatalos oldalon.
  • Crokin
    Nekem is csak holnap lesz rajta pénz, lehet hogy ez a baj akkor nem is a név...
  • Ramanon
    Nekem kőkeményen levonták. Sőt az account oldalamon is csak a 29 nap game time-ot írja. Letojnám. Raboljanak le előre, de legalább látnám mint a 60 napot.
  • Bandras DaSilva #14764
    Értem. Olvasom én is. Megnéztem a bankos egyenlegem, nem változott. lehet akkor ez csak bizonyos esetekben fordul elő. Mindenesetre akkor így kellemetlen:(.
  • Crokin
    EZ a baj, hogy ott már nem tudom ártirni a cardholder nevét, bele van égetve.
  • Fpocok
    Amit linkeltem, ilyet és ehhez hasonlókat írnak:
    "Also unable to activate my subscription, even though I have about $12 in my card, how am I supposed to start playing, my next payday is only on the 25th of the month... "
  • Bandras DaSilva #14761
    Amikor kitöltöd a kártyaadatokat, van egy olyan opcio, hogy cardholder's name. No, oda beírod az unokatesód nevét és aztán megadod a többi kártyaadatot, aztán mindent még egyszer leellenőrizhetsz és szépen frissül is az egész. kapsz egy számlát is emailben.

Ezek után ha akarod nyomsz egy cancel subscriptiont is vagy pedig úgy hagyod. A cancel után lehet törölni a kártyaadatokat is.
  • Ében
    Beléptem a bankos fiókomba és semmi nem látszódik a számlaforgalomnál, se zárolás, se semmi. Nincs nyoma, hogy vontak vagy visszavontak volna. Szerintem nem zárolják senkinél, főleg nem 30 napig.
  • Fpocok
    Valszeg nem.

Bandras DaSilva: Én ezt a topikot olvasgatom, azt írják, hogy valóban 0euróról küldenek számlát, de levonták az összeget. Nem tudom. Elég szomorú dolog... sokan írják, hogy nincs annyi pénzük, közben meg pörög az idő.
  • Bandras DaSilva #14758
    Hát nem tudom. Én megcsináltam már ezt a dolgot és konkrétan 0 eurót vontak le, és erről kaptam számlát is.

Nem hiszem, hogy annyira nagyon különleges lennék.
  • Berennior
    Nekem arra a kérdésre adjatok választ, hogy
    mi van akkor ha én csak 10-én kapok fizetést és a számlám teljesen nullán van... és csak KP-val rendelkezem.

Ha megadom a kártyám adatait úgyis is működni fog, hogy nullán van. vagy kénytelen leszek várni hétfőig és feltöltenem a kártyámat?
  • Crokin
    Visa-val szeretnék fizetni, de a kártya az unokatesómé, az account viszont az én nevemen van, azt át kell állítani? Mert payment method-nál automatikusan az én nevemet írja a card owner-hez.
  • Ramanon
    Levonták a 13 Eurót és még csak a 30 napot se adták hozzá. most hogy levonta most írja ki ,hogy májusban vonják még... Most komolyan supporttal kell kezdenem a reggelem és a játékot?
  • Fpocok
    "Ez így szokott lenni minden mmonál, sőt még az is előfordulhat, hogy 1-2 dollárt levonnak"

Igen... általában nem szokott nagyobb lenni egy dollárnál, de itt most az a helyzet, hogy a teljes összeget zárolják (ha valaki 6 hónapot adott meg, akkor annyit). Valóban nem vonják le, hanem zárolják. Banktól függően ez lehet 30 nap is, mire feloldják. Addig meg nem tudod használni. Ez a nagy gond.
  • Bandras DaSilva #14753
    Nem látok itt semmi gondot.

Kell egy subscription plant beállítanod. Pénzt csak a 30 napos játékidő lejárta után von le. Legalábbis a belinkelt szöveg alapján. Ez így szokott lenni minden mmonál, sőt még az is előfordulhat, hogy 1-2 dollárt levonnak, majd visszatöltenek csak, hogy megnézzék, hogy él-e a kártya.

Miután beállítottál egy kártyát meg egy előfizetési tervet, gyakorlatilag rögtön utána törölheted is az előfizetést. Akkor nem fogja automatikusan levonni a pénzt a számládról amikor lejárt az ingyen hónap.

2014-ben meg szerintem nem akkora nagy dolog ha valakinek számlája van. Sőt, inkább az a gáz ha nincs.
  • Ében
    Nekem levontak egy hónapot, majd pár perc múlva visszavonták a vásárlást.
  • Fpocok
    Pofátlanságot egy újabb szintre emelték... én meg csak nevetek. És akiknek nincsen számlájuk? Most tényleg egy hónapig zárolják a pénzt? lol

"Hello,

All players are required to set up and choose a subscription plan starting on Sunday, April 6th. Those players not eligible for Early Access will be asked to register their game code and set up a payment method or redeem a game-time card on their account starting on Thursday, April 3rd, at 7:00 p.m. EST.

The 30 days of free game time are granted to all players who fill out their billing information and select a subscription plan. A player will not be billed for that subscription until the 30 days of free access has expired. Subscribing players can find more information about their billing cycle by logging into My Account. The information will be available on the right-side column of this page.

Please note that the 3 days and 5 days of early access are not included in the 30 days of free game time. These were additional benefits to players who pre-purchased or preordered the game.

Thank you for your continued interest and support!

Warm Regards,
    The Elder Scrolls Online Team "
  • MrDevil
    Szerencsére csak megnézték, hogy érvényes e a kártya :)
  • SANTANTICA #14749
    Látom hivatalos fórum is teli van ezzel...sokan meglepődtek, hogy levontak 15 dolcsit (gondolom usa). Na majd reggel neki futok még1x.

http://forums.elderscrollsonline.com/search?Search=redeem+code
  • MrDevil
    sima bankkártyával nekem nem ment :S viszont paypallal igen de ott le is vonta...
  • PiszkosFred
    Recurring előfizetésnél mindig kellett aktív bankkártya a paypal mellé.
  • SANTANTICA #14746
    Paypalnal azonnal vont volna, most megnézem kártyával.

onnan is levont volna, csak nem engedtem, érdekes üzleti szemlélet...kapsz 1 hónapot a játékkal, de csak akkor, ha fizetsz még egy hónapot....szerintem sokaknak nem fog tetszeni.

The transaction was not authorized. Please check the provided information again or contact support at http://help.elderscrollsonline.com.
  • Nephin
    Nem von le semmit, sőt, ha utána törlöd az előfizetést, utána sem von le. Paypallal nem tudom, működik-e, elvileg azzal is.
  • SANTANTICA #14744
    Megjöttek a kódok, de ez most komoly, hogy minimum még egy hónapot be kell fizetni, hogy aktiválhassad az eleve 1 hónap játék időt tartalmazó játékot?

Vagy lehet választani, hogy majd később adod meg a fizetési metódust?
  • Wheyprotein
    Tenyleg, koszi :)

Mas:
    Nem eleg csak egy meglevo paypal fiokhoz csatolni? Paypal oldalon is keri egy bankkartya csatolast ami meg soha nem kellett vasarlashoz mivel eddig mindig csak utaltam a szamlara.
  • MrDevil
    Hmm nekem még tegnap jött az infó tőlük, hogy csak később küldik....
  • PiszkosFred
    Berakod a bankba :)
  • Wheyprotein
    Aranyat, hogy lehet masik karakternek atadni?
  • Nephin
    De.
  • MrDevil
    GMG még senkinek nem küldte a kódot ?
  • j0nNyKa
    mostmár beenged rendesen is
  • Terawatt
    Bejutottam!
  • Susarc
    csak neked :P
  • soundsonic
    Sry csak elkezdte ellenőrizni a telepített játékot
  • cain
    most frissítenek mindent, account controlt, store-t, és le kellett hozzá lőni a logint is. a játék maga ugyan mehetne, de mivel nincs login, ezért feltehetőleg minden olyan alkalommal, amikor becsekkolna oda, hogy megnézze, él-e még az accountod, kirakna a játék. vannak olyan játékok, ahol a zónázások között a login szerver szolgál összekötő kapocsként, ezért amikor lerohad a login valami miatt (vagy lekapcsolják), de nem lépsz ki a zónából, bentmaradsz, és játszhatsz.
  • Susarc