24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
runcájsz #14811 Ha nem tévedek, aki vár vasárnapig ezzel az előfizetés kérdéssel az nyer kb. 2 napot, szemben azzal aki olyan lelkes és rögtön előfizet. Lehetséges? -
mondjuk valahol van benne ráció
egyrészt ha te beállítod, hogy márpedig ők a hónap lejártával egy hónapot vonjanak le a kártyádról, ugyan legyen már egy havi pénz a kártyádon..
másrészt meg gyanítom hogy ilyen csak nálunk van, hogy mmot vesz az ember, de már egy havidíjnyi pénz sem marad a számláján..
egyébként meg továbbra is tartom, hogy livekodokkal nem volt egy óra a 60napos gc rendeléstől, hogy beírtam acc oldalon a végleges kulcsom mellé - 0 problémám van mostantól 90 napig, és nem került.. le se írom mennyi pénzembe, mert meglincseltek -
Nem vonták le, csupán zárolták. Hülye megoldás, hogy az egész összeget zárolják bankkártya-ellenőrzés címén. Visszakapod. Tényleges levonás akkor lesz, ha lejár a 30 napod. Azt viszont cancelezheted a subscription menük alatt. -
Nem.
Ha nem mondod le és letelik az idő, akkor újraindul a 30 nap. -
nem levonták, zárolták -
Fraien #14806 Sziasztok.Most regisztraltam a jatekot es megadtam a bankkartya adataimat erre ugye jott az uzenet hogy levontak a penzt de megis csak 29 napot ir jatekidonek mikor az alapjatekban is van 30.Most akkor nem 59 et kene irnia? -
Én még nem kaptam, de azért most már ideje lenne.
-
Csinálj altokat, azokkal vedd ki a bankból azokat a cuccokat, amelyek kellene majd, de nem sűrűn, és tárold náluk. :) -
Ló még nincs, bank is tele, guild is van -
franc egye meg, hogy nem lehet tovább bővíteni :( -
Személyes bankod is van, lóra is lehet fejleszteni plusz slotot, vagy tele lehet szemetelni az 500 férőhelyes guild bankot, ha van jogod rá. :) -
Annyi féle dolog van a játékban, hogy érzésem szerint a 300 is kevés lenne végül. -
Nekem a szűkös inventory hely a problémám. Jelenleg 80, de az nagyon kevés. -
Greenakármi területre panaszkodtak nagyon sokan, hogy ott van valami gebasz.
utóirat: mielőtt ez ragadna meg a fejekben, még ha poén is, NEM esik sehol sem LEGENDARY, azt csak gyártani lehet. Legalábbis a fejlesztők elmondása szerint. -
SANTANTICA #14797 NEWS!
A mai nap 2 embernek is volt 3-5 perces rollback-je! (Nekem tegnap előtt egy 10 perces). Gyanítom, hogy nem egyedi esetek, ha ekkora a gyakorisága.
Más is találkozott ilyesmivel? (kidob a game és egy korábbi állapot jön vissza)
Figyeljetek oda, hogy ne pont akkor essen ki a legendary fegyó! -
Ma reggel érkezett meg nekem is és Lorkhan kollégának a kulcs innen: http://www.kinguin.net/ de ugyanezt a rendszert használja a http://www.g2play.net/ is (én speciel innen rendeltem, mint régi ügyfelük). Kifizeted paypallal, majd megkapod a kulcsot szkenelve és kész is. -
Aullah te megvetted már a játékot, vagy csak hergelni jársz ide mindenkit? -
proba718 #14794 Köszi
:) -
Wheyprotein #14793 Akkor nincs.
Vagy GC vagy bankkartyas megoldas. -
Ében #14792 Amikor aktiválod a kódot a bankkártya helyett gc kódot is meg lehet adni. -
proba718 #14791 Hali
Érdeklödnék ha most veszem meg a gamét és veszek hozzá 60napos gamecardot akkor is van ez a bankkártya herce-hurca ?
köszi -
cain #14790 nem a "zembereket" kritizáltam, hanem a játék fejlesztőit. ez egy elég frusztráló dolog, amit megfelelő odafigyeléssel ki lehetett volna védeni, de úgy tűnik, mégsem elég fontos, mert már az n-edik mmonál van vele probléma. -
alienenemy #14789 Nekem nem kellett vennem semmit. Automatikusan írta, hogy van még 30 napom hátra. -
SANTANTICA #14788 Zárolta az összeget (idő nincs hozzá írva!)
Cain kár lenézned az embereket. Nem arról van szó, hogy nem lenne kártya, vagy pyapal vagy pénz, hanem ez megint egy oldalba szúrása a playereknek. Elvileg meg akarják tartani őket nem? Ha más játékokban ellenőrizni akarják a bakkártyákat (pl paypal is így tesz) egy minimális összeggel (1 dolcsi) ezt meg tudják tenni. De itt kényszerítve vagy, hogy a meg vett játék 30 napjához azonnal vegyél még 30 napot. Itt az elv és a kivitelezés az ami megint botrányos. Lehet majd felszabadul a pénz, de ez a módszer egyáltalán nem baráti és nem korrekt. Biztos vagyok benne, hogy sokaknak fog fejfájást okozni és még egy pici (nagy) lépéssel közelebb kerültek ahhoz, hogy 30 nap után erősen elgondolkodjanak a folytatáson. -
cain #14787 swtornál konkrétan levonták, swgre nem emlékszem, a többit pedig nem induláskor kezdtem, de másodkézből származó infók alapján mindenhol voltak meglepetések. -
cain #14786 persze f2p játékoknál ez nem volt téma. :D -
Greetings Adventurer,
Sorry for any inconvenience this may have caused you. If setting up your subscription plan using Visa, MasterCard or PayPal you may see an initial transaction against your account. However, this transaction is only temporary. The charge represents an authorization check against the account provided, and will be removed once the authorization check is complete. If your using American Express, the transaction is also temporary although the authorization check against your account may take anywhere from 3-7 days to resolve. If your using Webmoney, ideal, PaySafeCard, or Giropay to set up your subscription plan you'll be see the entire charge applied against your account immediately.
Thank you for your continued interest and support!
Warm Regards,
The Elder Scrolls Online Team -
MaRee #14784 Ott csak meg kellett adni a bankkártyát, nem zárolták a pénzt. -
Szerintem meg nem. Főleg mindegyik...
Persze... meg kellett adni soknál, de én nem tudok arról, hogy bármelyik is levont volna pénzt és az biztos, hogy a teljes összeget egyik sem. -
cain #14782 dehogynem, eljátszotta kb. mindegyik, legalábbis amelyikre emlékszem. -
Wheyprotein #14781 Paypal-os Gametime-ot tudtok mondani? Iceakos-nal nincs paypal mar kerdeztem.
Offgamers(.com) vagy mi lenne megbizhato oldal szerintetek?
Koszi :) -
MaRee #14780 Más mmo nem csinálta azért ezt, nullán vagyok én is de mehetek a bankba pénzt rakosgatni rá. -
cain #14779 kicsit gáz, hogy ezt minden mmo-nál el kell játszani. -
Nephin #14778 Viszont a cancelt simán bevette és a 29 napot mutatja a kóddal járó 30 napból, szóval ez működik. -
SIkerült, tudjátok mi volt a baj? Olyan hosszú a neve unokatesómnak, hogy a kártyára nem fért rá teljesen, de a bank adatbázisában a teljes név van, végül arra kellett átírnom az account-omhoz tartouó nevet :) -
it's your business.. -
Nephin #14775 Nekem 19-ig zárolta a Raiffeisen a Direktnet szerint. -
Ramanon #14774 Na.. reggel óta zúzom magam a témán ,de pár levél a supportnak meg egy két telefon a banknak meghozta gyümölcsét. Kb. tudom ,hogy mi történt...
Mikor beállítottam a subscriptet nekem a Raiiff bank küldött egy kedves SMS-t ,hogy köszi a vásárlást. 13 euró szevasz. Elder scrolls küldte az emailt ,hogy köszi a subscriptet 0 euro levonva. o_O
Kiderült ,hogy a bank ilyenkor fogja és a kért összeget zárolja. Aztán ha a szolgáltató (ESO) azt mondja ,hogy nem kell a pénz, akkor visszakapom. A fura az ,hogyha ezt a pénzt most 30 napig zárolja :P
De legalább már tudom ,hogy miért csak 29 napot ír az accountomnál. -
Bandras DaSilva #14773 Igazából csak április 6 tól kéri ezt a dolgot. Addig meg változhat maga a rendszer is. -
Bandras DaSilva #14772 A manage subscription pontnél, change subscription plan. Ki kell választani, hogy milyen módot akarsz, majd a kártya adatai jönnek. Fönt vannak ilyen Visa, MC stb logók, Arra rákattintasz és akkor kéri a kártya adatait.
Én ott tudtam módosítani minden adatot. Most megnéztem.