24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
MaRee #14891 Nekem még nem válaszoltak, de továbbra sem jó. -
Kalinka #14890 Supporttól ezt kaptam...amőgy munkahelyről próbáltam, lehet itt van vmi ami tiltja (bár kétlem), amjd megpróbálom otthonról.
Greetings gamer!
Thank you for contacting The Elder Scrolls Online Team.
We see that you are having an issue with your transaction being authorized ? We can assist you with this issue .
First, check to see if Java Scripts are enabled in your web browser's settings. If there are any programs that could be blocking Java Scripts, such as Anti-virus, firewall or Web security programs, please disable this temporarily while attempting this transaction.
If you attempt this and you are still having an issue please feel free to contact us and we will gladly assist you with this issue .
Thank you for your continued interest and support!
Warm Regards,
The Elder Scrolls Online Team -
ahah meglett, még ilyen szivatást, tökre hasonlított az első próbálkozásom is a térképhez, sőt... :) -
Kalinka #14888 Én is ezzel az üzivel szívok :) -
hmhmhm köszönöm, akkor nem adom fel :)
meg mertem volna esküdni, hogy ott kell lennie, ahova a képen nézek -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hozzáteszem, innen látni a kupacot a fa mellett - szerintem legalábbis. -
proba718 #14885 oooo
a francba
köszönöm
:)
-
Susarc #14884 youtube :P -
Közeben vagy, de nem jó helyen :) -
Settingsben van egy "lock" opció, azt pipáld ki üresre, vidd fel, majd ott "lock be". -
Deshaan explorer kincses spoileres kérdésem van, csak az nyissa le, akinek már megvan SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem itt kéne lennie? vagy teljesen rossz környéken keresgélek? -
proba718 #14880 Help kellene:
Felraktam ezt az addont
Wykkyd's Framework.és nem tudom elvinni középröl (képernyö)
tudom lol -
Wheyprotein #14879 Az ilyenek remelhetoleg gyorsan lemorzsolodnak es a tenyleges elofizetok igenyei szerint formaljak majd a jatekot :)
Nem azoknak akik a WoW 2-t varjak es addig mindenbe csak belekezdenek. -
Nézd, az mmok nem azoknak készülnek 5-6 éven keresztül, akik 2 nap alatt végigrohannak rajta, majd kirakják a képet a redditre, és erre verik három napig. Mert kb. minden csoda három napig tart. Ez régen még azt mondom, okozott némi "hírverést", úgy 6-7 évvel ezelőtt. De ma már a kutya le nem szarja. De az is igaz, hogy fél évente nem elég egy-egy kontent peccs, ez is tuti, felgyorsultak a játékosok. Ezért is akar a Zenimax havonta kihozni valami nagyobb, DLC szintű kieget. Mert félreértés ne essék, én is otthagyom az ESO-t abban a percben, ahogy megunom, és megyek vissza addig másik mmohoz vagy egyéb elfoglaltsághoz, pedig ha valaki, akkor én vártam ezt a "szart" már 2006 óta, ahogy az első cikket megírtam róla. :) -
ok, ezt.. ok.
"és mivel kéne ezekre gondolni?"
"sok olyan gamer van,kell a tartalom kiegészítő mert sokan megunják rövid idő alatt és akkor csökken a bevétel előfizetők stb."
ehm -
sok olyan gamer van,kell a tartalom kiegészítő mert sokan megunják rövid idő alatt és akkor csökken a bevétel előfizetők stb. -
Bizony, ;) megérkezett folytatás. Remélem lesz még. -
Wheyprotein #14874 Nightblade 2H vagy DW a Bow melle? -
Bandras DaSilva #14873 Amúgy a EAhoz kapott treasure mapeken kívül mennyi lehet egy területen? Én találtam stormhaven treasure map 5öt meg 6ot, szal gondolom legalább annyi. Csak gondoltam hátha tudja valaki, hogy minden területen uganannyi van-e vagy változik?
Némelyikben igen jó cucc van, másokban meg gagyi. -
Baszki, így jöjjön be az ötösöm. Éreztem és sírtam is miatta tegnap, hogy nincs, pedig kellene még egy utolsó ütős trailer :)
-
-az* +ha*
-
ahogy látom, mindegyik nagy területen van 1 kincs (coldharborban is) -
perfekt, köszönöm! -
Megtalálod a helyet, egy kis földkupac lesz, az, amely csak akkor használható, van nálad térkép. Vagyis anélkül nem lehet begyűjteni a szajrét, csak mert ismeri valaki a helyet. Rákattintasz (E) és kész, előjön a láda, amelyet már csak ki kell nyitni. Egyúttal a térkép is megsemmisül. -
nem törlöm mert funny, meg mert úgyis lesz kompetens válasz kompetens fórumozótól :) -
Fraien #14866 Az expolerben kapott terkep az elso palyahoz van?
-
cain #14865 igen. ezt elolvasod, recept alapján a hozzávalókat beszerzed, legyártod a megfelelő traittel, enchantolod sárgára, viseled.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
kincskeresés hogy megy, mi történik, ha megtaláltam? kell valami előkészület? -
MaRee #14863 Valakinek volt transaction not authorized üzenet mikor próbálta a sub. plant megcsinálni? Beírom az összes adatot de nem vesz le pénzt, csak kiírja hogy transaction not authorized. Igen van a kártyán pénz. -
cain #14862 :D -
Van, aki megtalálta a MB szobornak a legjobb helyet. Bár a felesége még nem látta... :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
és mivel kéne ezekre gondolni? -
Bandras DaSilva #14859 Egyelőre én úgy látom, hogy elég sok dolog van amit fel lehet fedezni. Még csak lvl 23 as vagyok, szal előttem még elég sok kaland..időm viszont egyre kevesebb:)
Szóval csak azt szeretném kinyögni, hogy sztem eltart itt az élmény hosszabb ideig. Az swtorral az volt a baj, hogy tök lineáris volt. Szal nem sok opciód volt.
Anno swg jobb volt. Mondjuk az meg full sandbox, sokan azt azért szidták. Ez valahol a kettő között van. Elég nagy terepek vannak, ahol mehetsz amerre látsz, 3 nagy "kontinens" szal van felfedezni való. Ráadásul mehet az ember pvpzni is, ami vicces...aztán majd meglátjuk mit tud az adventure zone. -
hát gondoltam hogy neked nem lesz rosszabb.csak sok ilyen állat van xd és ezekre is gondolniuk kell -
az én játékélményemet 0-ra fogja redukálni, ha a rohanók unatkozni fognak pár hónap után! sírni fogok nagyon :(( -
értem de hát mondjuk az elég dúrva mondjuk.hamar unalomba fog fulladni a játék sok embernek.csak nehogy a star warsos mmo sorsára jusson :| -
jaj de jó ez az explorers pack, egész nap kincset fogok keresni
yay -
Munkie #14854 napi tíz szint kb laza (nem vr -ről beszélek!) -
nagyon szerencsés vagyok már csak az imperial notif kell és megvan az öszes kinézet mind eset -
Azok egy hete játszanak már. De így is volt pár idióta, aki 2 nap alatt lett 50. Lelkük rajta, ha nekik megéri ez, akkor csinálják, az ő pénzük is jól jött a fejlesztőknek :)