24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• SANTANTICA #14931
    Ezt hogy értik? Nem hiszem, hogy lvl 16-on 15-ös questet végezve power izélnék.
  • yesname #14930
    Most kaptam választ Zenitől ezzel kapcsolatban. Azt írták, hogy ez a powerlevellinget hátráltató feature azok védelmében akik élnek is. ;)
  • mgerihun
    nálunk lvl 25 feletti területeken csinálja.
  • SANTANTICA #14928
    Nem sűrűn van, de nálunk a quilden belül 3 embernek is volt tegnap. Tehát nem egy egyedi bugról van szó.
  • Wheyprotein
    En meg 1x nem talalkoztam ezzel a dologgal szerencsere.
  • SANTANTICA #14926
    Ezzel a backrollal kezdjenek valamit mert iszonyú bosszantó....megint 10 perc ment levesbe elvégzett questekkel együtt :(

(mindig akkor jelentkezik, mikor belépsz egy olyan helyre amihez tölt kicsit, majd mikor bent vagy kidob a karakter választóra, login és az előző belépésed helyén vagy)
  • Wheyprotein
    A Brawny Orc racial skill csak 1x emeli meg a Stamina-t 2%(+4/6)-al? Azt hittem ezentul minden Stamina erteket fe fog skalazni +% ertekkel de nem igy tortent.
  • mgerihun
    Nemesis ma eléri az 50főt, indulhat kereskedelem guilden belül is :) Aki csatlakozni szeretne hozzánk az küldjön ingame mailt vagy keressen meg Armen a userem.
  • mgerihun
    nekem inkább Dragonball
  • Terawatt
    Csak nekem jutott eszembe erről Dumbolddoor vs Voldemort jelenet amikor láttam?
  • Susarc
    OMG! azért keményen odateszi magát a játék!

• Terawatt
  • PiszkosFred
    Frissítem/töltöm a wildstar klienst - elfelejtettem tegnap -, így picit most lagzik az ESO, muszáj vagyok netezni. Ez a kretén meg valami hihetetlen sötét egy akárki, ha nem játssza meg magát, akkor őszinte részvétem a környezetének és csodálom a kitartásukat, hogy nem taposták még arcon.
  • j0nNyKa
    ne kötözködjé nyakonverlek
  • Terawatt
    Ez valami erőltetett nevetés akart lenni?
  • j0nNyKa
    ahahahahahahahahah
  • Terawatt
    Egyszerű mégis nagyszerű beszólás. (Eso f2p lesz jövendölés kategória volt a téma. Valaki írta, hogy szerinte még sokáig marad a mostani fizu model és arra írta a kedves zöldpuki)

• j0nNyKa
    képet vagy meg sem történt
  • Terawatt
    Fred gamekapocson az egyiknek jól megmondtad. Made my day.
  • Husimoto
    Sziasztok. Hol lehet most a legolcsóbban a játékot megvenni? Thx
  • j0nNyKa
    kitartás
  • Crokin
    Én se találtam, pedig pont ott kerestem én is :) Akkor holnap majd jobban megvizslatom a környéket.
  • Di3Hard
    Instába ha behalsz egy elite vagy boss fighton, akkor no loot ha visszaszaladsz?
  • Terawatt
    Grind leveling guide.
  • j0nNyKa
    én ma már ezen túl vagyok, majd amikor visszakaptad a -még mindig csak zárolt...- pénzed, megoldódik a probléma
  • j0nNyKa
    tudom tudom skyrim, de hatalmas :DD
  • PiszkosFred
    Banktől függően csak pár nap lesz az. Van akinek 2 óra múlva feloldották.
  • Susarc
    1 hónapra előre? ménemcopnakle? :D
  • MaRee
    Na nekem végül estére megjavult hál' istennek, mos tmár végre elfogadta a kártyám. A szupport azóta sem írt, hátha neked is megjavul majd.
  • Hexex86 #14902
    Nincs valakinek egy fölös EA kódaja? :) Nem küldték a gamet mert elfogyott nekik és ma kaptak új szállítmányt ezért csak hétfőre tudják kihozni...
  • Kalinka
    Otthonról sikerült megcsinálni, szóval vmi gép/link letiltás volt a melóhelyen
  • j0nNyKa
    reggelt. zárolták csak.
  • Susarc
    Őőő miért is vontak le 1 havi lóvét a beregisztráció után?? nem jár 1 hónap az Imp verzióhoz??
  • soundsonic
    Üres paypal-lel sajna nem tudtam aktiválni, szóval holnap vagy holnapután ha addigra sikeres lesz a tranzakció akkor majd aktiválom. Addig az explorer pack-et sem engedi, nem tudom Munkie -nek, hogy sikerült ezek nélkül :)
  • Susarc
    PVP ben nektek is beáll a kép ha joinol vagy leavel valaki a raid grp-ból? 1-1.5 sec masszív lag ha nincs szerencséd ki is fagyaszt
  • PiszkosFred
    Tessék szépen olvasni a cikkeinket, azért készülnek, benne van minden! :) No de viccet félretéve, fel vannak készülve papíron a Zenimax fejlesztői, veteránok, tudják mi kell a népnek. Az, hogy mindezt jól tudják e, bő fél év múlva kiderül.
  • Myselor
    értelek.és megértelek.és ponotsan erre gondoltam de az előtted hozzászóló ember csak belémkötni tud pedig nem mondok hülyeséget csak ezt nem tudtam hogy a zenimax így tervezi:) köszi
  • Kalinka
    van rajta pénz, 800000x használtam netes fizetésre és hidd el jól is lett megadva minden :) 200x nem lehet elírni
    dombornyomott mastercard, és a cv kódot is képes vagyok lenézni a hátuljáról :)

3 különböző böngészőből próbáltam, annyi maradt még, hogy otthonról is kipróbálom, hátha itt tilt le vmi.
  • j0nNyKa
    az nem böngésző para, 95% hogy ilyen "nincs pénz - nem lehet netes vásárlásra használni a kártyát - rossz a cv kód - etc"
  • Nephin
    Másik böngészővel is nézted?