24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Susarc #14971 progress van! level 26, 19% spell crit % :) 3 féle set bónuszokkal:P
-
majd megpróbálom még, most ragequit volt, aludni kéne kicsit :)
-
nemtom nem valami bug? nekem nem tűnt erősebbnek a standard moboknál
relog vagy valami? -
De egyszerűen nincs időm sebezni, csak rohan felém és úgy üt, hogy még dodgolni is alig lehet... ha meg eltalál leszedi a fél hp-m. -
most öltem meg, standard 1500 hps boss, előtte kb azok a nagy trutyik is keményebbek :) -
Van ez a Vox nevű boss deshaan végén, az istenért nem tudom megölni... templar healer vagyok, mindig lebsz a földre, kiteolni nem tudom, egyszerűen nem vágom. -
Nem, a játék a hivatalos oldalról van arany árban számolva. Csak a bankkártyámmal szopatott a rendszerük, ezért hagytam a picsába és gyors fizettem paypallal a g2-n, fél óra múlva már el is felejtettem a dolgot. Nem szoktam szarakodni, ami nem megy, nem erőltetem, ha nem kell a pénzem, viszem máshova :) -
értem, előbb neked is a játék kódja jött meg, majd külön a game time kód? -
Nekem kb. fél óra voltés ott volt a game libraryban g2-nél, cimboránál sem volt több, de rákérdezek majd a pontos időre. -
Szia, én is innen szereztem be a játékot + 30 napos Time Code-ot is http://www.kinguin.net/. A kérdésem csak annyi volna, hogy Time Code-ot nem azonnal kaptad meg Te sem?
Még nem jött meg, viszont a játék kódját a terhelést követő 3 percen belül megkaptam. Köszi. -
Igen.Tudod van olyan, hogy néha van pénzem... -
pénzedet? :) -
Értem. -
Ez konkrétan eyg faszság a Zenimax részéről, más cég 1-1 eurót/dollárt szokott ellenőrzés gyanánt, nem a teljes havidíjat. De 1-2 nap és feloldják. -
Egyébként mi értelme van ennek, hogy adnak 30 napot de "zárolják" rövid ideig a pénzemet? :) -
Wheyprotein #14956 Ingyenes vonalon esetleg a Rift az ami talan a legjobb szvsz. -
Eddig nem igen találkozott hasonlóval.Mindegy.Köszönöm a gyors válaszokat, s reméli a kis ifjú is, hogy legközelebb körültekintöbb lesz anyukája... -
Wheyprotein #14954 Akkor ne havidijas MMO-t valasszon. -
Szóval nem.Értem köszönöm. -
Két ponton is felmerül a kedves anyuka felelősége:
- először is, amiért meg akarta venni a 17+ játékot a 16 éves fiának :)
- másodszor ott, hogy nem olvasta el az dobozon lévő figyelmeztetést, miszerint SZÜKSÉG LESZ BANKKÁRTYÁRA vagy TIME CARD-ra a 30 nap aktiválásához.
Reméljük azért a mama látva ezeket a hibákat, boldoggá teszi a fiút, és segít neki a fizetési módszer megadásánál. -
És ha nem akar többet költeni rá jelenleg?... -
Although #14950 Remek történet. Természetesen nem a gyerek a hibás. De normális helyen veszi anyuka akkor az eladó elmondja amit tudni kell. És anyuka tud dönteni megveszi vagy nem. -
Wheyprotein #14949 Gamecard ... -
Lenne egy kis kitalált történetem, kérlek olvassátok el.
Egy 16 éves kisgyerek anyukája megajándékozza ezzel a remek játékkal.
Örül is neki, alig várja, hogy játszhasson vele.30 nap "ingyen"-gondolja miközben mosoly húzódik arcára.Feltelepíti eme remek virtuális világgal telt játékot.És hopp nem tud játszani mert nem tudja aktiválni a 30 napot.
Sírva megy anyjához aki megpróbálja elmagyarázni, hogy nem adja oda a bankkártyáját neki.Így a kisgyerek nem tud játszani eme remek játékkal.
Ha se bankkártya se semmi akkor sehogy sem lehet aktiválni?-fordul meg fejében a kérdés...
-
Wheyprotein #14947 Azert lehet mert fullon. Varakozo lista vagy valami ilyen ordogi dolog lehet a hatterben.
Legalabbis Bloodthron-al mindig igy vagyok :( -
Benne van a toolipben, hogy left-click és az összes Hf-ban kellett bal klikkelni.
-
Lengyel2 #14945 Kérdés: Cyrodiilban a zone chat-et mindhárom alliance látja, vagy csak a sajátom? - Végülis mindegy, akkor is beírom a scout riportomat, ha látják...
-
VvD #14944 Láma kérdés, de itt mi is utal a half life 3-ra? :O -
Lépj ki a játékból és vissza. -
cpuma #14942 kicsit altozzál - tegnap nekem is ez volt, hiba bent hagyni a karit ott. Kb. 23:00-kor engedett be, többszöri próbálkozás után, szóval nem volt gáz, csak a játékidő a main karitól... -
tomthethom #14941 SEGÍTSÉG!
Nem tudok belépni Cyrodiilba. Csak tölt és tölt de semmi. Máshol nem csinálja ezt csak ennél. -
SANTANTICA #14940 Gratula és jó játékot :) -
Have fun ^^ -
megjött az Imperial Edition.
A doboz nem kicsi. A szobor nem fér el ott, ahová terveztem :o Hatalmas. (én legalábbis kisebbet vártam)
Hogy kaptunk pólót és a játék zenéit cd-n mellékelve, arra nem is számítottam.
De mindent visz a könyv. Leesett az állam a minőségén. Pompás bőr kötés, díszes előlap. Bele lapozva pedig borsódzott a hátam a gyönyörtől! Eszméletlenül szép és minőségi munka :o Nekem nagyon-nagyon tetszik. Ritkán adok ennyi pénzt valami "hülye" játékra, de azt kell hogy mondjam, ez megérte az árát (számomra legalábbis)
Well done! Megyek is kalandozni ^^ -
Köszi a válaszokat, neked is Fred. Majd még meglátom :)
A DC Resonance jól hangzik, értelmes társaságnak tűnnek. -
Deshaanban kiestem a pályáról két szikla között, és oldalirányba elkezdett repülni a karakterem lóval miközben nyögött mint egy fürdőskurva. Ez még oké, de olyan részen repültem végig ami elvileg benne sincs a játékban. Alulról csak dombokat láttam és hamar ki is dobott errorral, szal csak egy ilyen screenshotra futotta. Mókás. Szerintem ez bizonyíték arra, hogy jön a Half Life 3!
Nincs spoiler, csak a kép szélessége miatt raktam abba.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Természetesen az összeg csak hasraütés, de a lényeg, hogy a vendor árnak akár többszörösét is megkaphatod egy-egy jobb tárgyért. -
Leszámítva a szociális részét/funkcióját, nincs rá szükség eleinte. Az ESO nagyon nagy része szólózható. Ami nem, az meg megcsinálható instant adhoc partyval, vagy a group finderrel (lásd instanceok). Guildnek annyi gyakorlati funkciója van még, hogy amit találsz vagy gyártasz cuccot vagy eladod vendornak 20-50 goldért, vagy eladod egy kereskedelmi guild belső piacán 200-500 goldért.
-
SANTANTICA #14933 Ha adni venni akarsz kell egy quild (50+ fővel)
Ha később szervezett boss eventekre vagy instákba akarsz menni (és nem ismeretlen pugokkal) szintén érdemes.
Meg TS-en (ha jó a társaság) sokkal jobb közben :) -
Most van egy nagyon béna, alap, nevetséges kérdésem, de ne ítéljetek el érte.
Miért jó, ha tagja vagyok valami guild-nek? Kell az nekem? Hiányzik az? Egyelőre egész jól el jövök-megyek egymagamban, igaz még csak 16os szintű vagyok. A pvp területre még nem is szagoltam be (a bétában futottam pár kört ott is)
Nagyon régen próbáltam mmo-t, de mondhatjuk hogy semmi tapasztalatom nincs benne.
Szóval pár szóban írjátok már le hogy mik az előnyei ennek! :) (nem röhög :)