24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Susarc #15131 pontosan! lehetne mondjuk hálódobás,bola,szémszeríj, és kölönböző fegyveres mahinációk nem ilyen fénylándzsa bigyók :D -
Pont erre gondoltam én is, hogy lehetne egy olyan class, ami alapból nem mágia használó. Ellenben praktikus "hétköznapi" képességekkel rendelkezne. Kétkezes kardot forgató templárként kicsit zavar, hogy a csili-vili fénylándzsa ( Puncturing Strikes) varázslat sebez legjobban közelharcban. Legalább a fighter guild Silver Bolts animációja egy stílusos kézi nyílpuska. -
:((((((((((
mindig meghal egy kiscica (meg a lelkem) amikor valaki nem ismeri az egyelőre szót :( -
lvl42-nél tartok, és szerencsére elkerültek azok a problémák, amikről körülöttem beszélnek. Ennek egy része eleve alaptalan, illetve a játék elégtelen ismeretéből adódik (miért nem enged tovább a rendszer, ja hogy quest kell hozzá?), másik fele pedig abból, hogy sokan nem értik milyen fontos egy video, vagy más driver frissen tartása.
Persze maradnak bugok is; ami engem illet a 4 beragadt quest-em mindegyikén egy napon belül tudtam valahogy segíteni.
Magasabb szinten a questek iszonyat hangulatosak, a környezet pedig szép. Ha 5% bugos questtel kell fietnem azért, hogy ne a "ölj meg 453,345 goblint háromszor" tipusu questeket kapjak, hát legyen. :) Mert ezen lehet javítani, de egy szar alapon nem.
Szóval nekem bejött egyenlőre, a többi majd elválik.
Vágnék be pár képet is, de nincs kedvem makkolni a 20k-s határral. :)
-
Susarc #15127 a gyors reagálású hadtestünk tegnap :)
-
Nekünk pont egy instába ütött be a rollback amit harmadszor kezdtunk el mert beragadt az npc:D -
TomStorm #15125 Szép képek.Éppen napokban gondolkozom rajta,hogy mégis el kellene kezdenem a játékot annak ellenére,hogy nem teljesen ezt vártam azért biztos jó lehet.Na meg ugye ha már ennyi éven keresztül foglalkoztam vele.. -
áh nem vészes amúgy, szerintem összesen ha 10 perc elment, sokat mondok
mindenesetre nyilván valahol elől kéne lennie a prioritásban -
Susarc #15123 pazmeg! részvétem! :(( -
nekem csak a főkarimon 3 olyan volt, amit a kolléga leírt -
Elvileg már megy, de gyakorlatilag semmi :D -
pitt #15120 Nekem olyan szokott lenni, hogy kilő valami tárgy az égbe, majd a felhők között bugzok az örökkévalóságig. Kilépés után a felhők között születek újra, de akkor már van gravitáció, és néhány másodperc zuhanás után földet érve halok meg :) Ez után már wayshrine.. -
"We are bringing down the European megaserver for maintenance at 3:30 PM BST. We are pushing a small patch, and expect the maintenance to last several hours."
Mennyi is az annyi?
one - 1
couple- 2
few- 3
several - 4 or more
fél 8 tól lehet reménykedni:D igen ennyire ráérek:) -
Susarc #15118 Úúúú az fazsa lenne mondjuk egy epik legyártásakkor :S -
SANTANTICA #15117 Ez egy bug.
Van, hogy belogolsz, tevékenykedsz, belépsz valahova ami egy instance (tölt), majd kidob loginra...és az a 4-6-10 perc ment a levesbe ami belépéstől kidobásig történt. -
Susarc #15116 ??? mikor volt rollback? -
SANTANTICA #15115 Lekopogom, de azóta nem volt. De legalább jó lenne tudni, hogy mitől van!
A powerlevel kamu szöveg, miután 2 nap alatt lehet valaki 50-es.... -
SANTANTICA #15114 Fura az 1.0.2 mert nekem a kliens még mindig 1.0.0, másnak is? -
nyeh, csak picit negatív legyek: a rollbackekről nem írnak, pedig az undi -
Nephin #15112 Patch notes: link -
Berennior #15111 Nagyon ígéretesnek tűnik Craglorn és az armor setek is valóban odabaszósak.
Ha tényleg olyan jó lesz mint ahogy a videóban van akkor le a kalappal a fejlesztők előtt. -
én egyébként még csak puggal voltam, és csak pozitívan csalódtam - ez a videó egy olyan végletet mutat be, ami persze létezik, de rohadtul ritka szvsz, és javítható is
pont emiatt a guild nem feltétlen fontos, persze ezer más okból jó :) -
Berennior #15109 Jogos. Befejeztem. 
-
Lengyel2 #15108 Köszönöm ezt a videót! Tanultam belőle.
Volt itt nemrég valaki, aki megkérdezte, hogy a TESO-ban mi értelme van, mi haszna van guild-be belépni, mért nem lehet szólóban megélni. Ez a video egy tökéletes érvet ad amellett, hogy muszáj egy megbízható guild-et találnunk magunknak, és lehetőleg guild tagokkal együtt menni mondjuk egy 4 fős group-ba, mert ha csak úgy ad hoc összeállunk 3 másik ismeretlennel a zóna chatről, akkor ki tudja, milyen szemét lootereket veszünk a hátunkra, akik harcolni nem akarnak, csak a chest-eket nyitogatják, miközben mi majdnem meghalunk.
Ez jó figyelmeztetés volt nekem is, mondjuk eleve guild tagokkal szerettem volna dungeon-olni, de ezek után már jobban tudom, hogy miért. -
csimposz #15107 Sokszor én is át szoktam léptetni, de ezek olyan jó sztorik néha, képes vagyok szótárazgatni. Nem vágom ezt a rengeteg szinonimát :) Csinálhattak volna valami "buta" angol fordítást is hozzá :D -
egyébként köszi tényleg nem kell a flame, a téma jó, értelmes, kibeszélős, ha tudsz hozzá konstruktívat, szerintem mindenki nagyon szívesen fogadja, ha nem tudsz, tartsd magadban :) -
Susarc #15105 :D :D
Az mindegy,de PVP-ben leverlek mint a poharat :D -
jó néz ki a gear ja néztem én is v12 -
Susarc #15103 OMFG azok a gearek!!
de lvl12 veteran?? WUT? nem csak 10 van? -
Berennior #15102 Ne egy olyan mondja meg nekem, hogy elmélkedjek-e vagy sem aki egy szerepjátékban skippeli a szövegek 60%-át.
-
Susarc #15101 tök jó,hogy 2 félék vagytok:
A: tudja és érti is ,hogy miről beszélek
B: lökete nincs róla
a B jelűek ne elmélkedjenek inkább -
igenigen értelek, én olyan szemszögből mondom, hogy ha már valahogyan haladni kell, akkor miért ne úgy haladnék, mint egy friss saját frakciós karakterrel - sorban az adott terület főbb vonalának questjein, ezzel együtt a főküldetés questjein, tehát.. kötötten
én így élvezem, és ha lehetőségem lesz logikusan ugyanígy végigtolni a másik 2 frakció területeit is 50 után, én boldogan fogom folytatni ezt a kötött haladást
látom és értem, hogy elvileg ott már aztán úgy csinálom, ahogy jónak látom, és én pont úgy látom jónak, ahogy (még ha ki nem mondottan is) a készítők irányítanak -
nem tudom volt e -
Berennior #15098 Nem lehet, hogy te eltévesztetted a házszámot? -
De ugye első frakciónál lvl3asként kikerülve a börtönből nem indulsz el a következő 15-25 zónába, mert megesznek félúton. De Veterán rang1-esként egy veterán rang3-as szintű mobok már nem jelentenek gondot. Illetve, ezt csak tippelem, még nem járok ott, csak olvastam, hogy eltűnik a szintkülönbség okozta "megkötés". -
tegyük hozzá, hogy pl. egy oblivionban is volt főstory, volt minden, és ott megvolt ez a "mész amerre látsz" feeling
hirtelen nem látom okát annak, hogy mmo-ban ez miért ne lenne kivitelezhető, miben kéne kompromisszum, mit nem lehetne berakni, stb. - ha jól gondolom, ez a különbség a sandbox és a themepark között?!
bár hálisten tényleg olyan a hangulat, hogy nem érzem ennek szükségét, de azért el tudnám viselni :) -
Susarc #15095 háááát pedig de :P :) -
szvsz ugyanez lesz a felállás ott is - elkezdesz egy másik frakciót, és nyomod úgy sorban a questeket / területeket, ahogy egy új karakterrel nyomnád
vagy hülyeséget írok, nem így van kitalálva? -
Susarc #15093 ja és remélem valami warrior-warrior-t betesznek a közeljövőben,mert sem sárkánylkovag sem paplovag nem szeretnék lenni...hanem valamilyen sima harcos vagy barbár,ilyesmi -
Nephin #15092 De ez a DayZ nem MMO, ugye? :P