24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
mivan? hazaértem munkából, indítottam launchert, peccselt fél perc alatt, beléptem, belogoltam, játszok, guild társak online vannak
mivan? most épp miért buzik a készítők? -
cpuma #15171 se e-mail, semmi - persze mire megjön le fog járni... -
azért vicc, hogy a Covenantnál még mindig nem tudták fixálni a Northpoint liberation questet.... anélkül meg elég nehéz továbbjutni..... :'( -
Megjött a kód - igaz már kiléptem - de már beenged simán, anélkül is. -
gseldon #15168 nekem megjött a fél órával ezelőtti, persze most már nem fogadja el... -
Sir Critical #15167 Nem akarnék ostoba lenni, de ZOS szerint "The European megaserver is now back online with patch 1.02", de nekem még mindig az 1.0.0..... verziót írja ki a kliens. És a megerősítő e-mail sem akaródzik jönni... :( -
pitt #15166 megyünk -
cpuma #15165 ez a "some of you" mekkora duma, konkrétan mindenki -
pitt #15164 Nagyon ügyesek.. -
cpuma #15163 legközelebb kezdjék az usa szerverrel... -
A saját accountot a weboldalon viszont el lehet érni, pedig azt is authorizálni kellett. -
cpuma #15161 We are aware that some of you are encountering a "login timed out" error when connecting to the European megaserver patcher. We have identified the issue, and are taking the European megaserver offline for a short period to push out the fix. We will let you know when the European megaserver is back online. -
én még kódot se kapom meg,fórum kód meg se jött -
pitt #15159 Ez meg a másik :) Legalább lett volna 15 perces karbantartás. Ez nem emergency, lassan újraküldik az egész oprendszert ;) -
gseldon #15158 Na hát így most szaros szerverrel nem csak ők nem haladnak, hanem senki... -
pitt #15157 bocs, hat napja.. :) -
Susarc #15156 ÁÁÁÁÁÁ MONDOM A BÓNUSZT! :dddd
kéri az ACCESS KÓDOT ,mert a karbantartás miatt elfelejtette a szerver az autorizációdat! VISZONT az authorizációs kódot meg nem küldik! :DDDD
FAXXXXOOOOMAAAT!! :) -
pitt #15155 Két napja? Egy hete nem tudtam játszani vele, mert nem érek rá :D Most beülök főidőben, karbantartás. Azt hittem sírok :,))) -
Nephin #15153 Oké, ezt magyarázd el azoknak, akik két napja nem haladnak. :) -
pitt #15152 Attól már kibírhatták volna azt a 8 órát amivel nem toltak volna ki fél Európával. Én írtam azért egy levelet ezzel kapcsolatban legyenek figyelmesek a jövőben, hátha nem én vagyok az egyetlen :) -
Susarc #15151 mondok valamit: NEM TUDJÁK!! és ez nem vicc! a szállodában ahol dolgozom NAPONTA!! jön a rezervációra telefon/email, hajnalban, illetve késő éjszaka.....se az amcsik nem tudják se az ázsiaiak.....viccesnek mondanám,de rohadtul nem az ám :P -
auth email köszi... :D -
"We are aware that some of you are encountering a login timeout error when attempting to patch the European megaserver. We are currently investigating and will provide an update as soon as we have more information."
10 perccel ezelőtt FB-n megosztva. -
na már patchel! -
Nephin #15147 Ez nem a rendes karbantartás volt, hahó, hanem emergency fix, mert sokan nem tudtak továbbhaladni a questbugok miatt, nézd meg a patch notest, direkt írják, hogy a fő cél a questek javítása... -
HyperManiac #15146 Nem patchel :S -
cpuma #15145 már akinek... -
Sir Critical #15144 Valami letöltés mintha lenne... bár én a launcherből próbáltam frissíteni, erre kiírta, hogy már folyik a letöltés, majd repair gömb, és egyelőre ellenőrzi a teljes huszonix gigát... :S -
végre:) -
Droughert #15142 patchel -
gseldon #15141 Nem, jobb lett volna, ha hajnal 5-től délelőtt 11-ig csinálják... Tényleg nem tudják, hogy Európában mennyi az idő?
Fél 5-kor az emberek már fejezik be a munkát... -
Susarc #15140 délelőtt,mint wowban azt csumicsá -
TomStorm #15139 GW2+TSW acc.-ot adnék TESO-ért cserébe ha valaki gondolja PM,thx! -
Nephin #15138 FYI, fél öt óta van karbantartás, már ki is írták, hogy vége, bár még nem lehet belépni. Jobb lett volna, ha előbb az amcsit lövik le és az EU-t hétkor? Akkor tényleg ugrott volna az este. :P -
pitt #15137 Ezen vagyok én is kiakadva. Éppen úgy adódott h végre nem kellett 13 órát melóznom, leültem a gép elé, feljön a sárga szöveg a karbantartásról.. annyira nem fair ez, ennél rosszabb időpontra tényleg nem is tehették volna. És ez már nem ingyen van. Nekem ugrott egy nap a 30-ból ezzel.. -
Susarc #15136 könyörgöm miért tették délután/estére a pecselést?! ?!
-
Én kérdeztem a guild-okat és már jelentkeztem is, pont a videó megnézése után :D -
Barbosa #15134 Kliensváltáskor nem árt a patcher-rel előbb tölteni a változásokat. De az egyelőre nem megy... -
cpuma #15133 nekem is, de nem is patchelt... -
gseldon #15132 a hivatalos oldal szerint az EU már megy, gyakorlatilag nekem login timeout van 25-jére is. valaki bent van?