24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• j0nNyKa
    mivan? hazaértem munkából, indítottam launchert, peccselt fél perc alatt, beléptem, belogoltam, játszok, guild társak online vannak
    mivan? most épp miért buzik a készítők?
  • cpuma
    se e-mail, semmi - persze mire megjön le fog járni...
  • MrDevil
    azért vicc, hogy a Covenantnál még mindig nem tudták fixálni a Northpoint liberation questet.... anélkül meg elég nehéz továbbjutni..... :'(
  • rage
    Megjött a kód - igaz már kiléptem - de már beenged simán, anélkül is.
  • gseldon
    nekem megjött a fél órával ezelőtti, persze most már nem fogadja el...
  • Sir Critical
    Nem akarnék ostoba lenni, de ZOS szerint "The European megaserver is now back online with patch 1.02", de nekem még mindig az 1.0.0..... verziót írja ki a kliens. És a megerősítő e-mail sem akaródzik jönni... :(
  • pitt
    megyünk
  • cpuma
    ez a "some of you" mekkora duma, konkrétan mindenki
  • pitt
    Nagyon ügyesek..
  • cpuma
    legközelebb kezdjék az usa szerverrel...
  • rage
    A saját accountot a weboldalon viszont el lehet érni, pedig azt is authorizálni kellett.
  • cpuma
    We are aware that some of you are encountering a "login timed out" error when connecting to the European megaserver patcher. We have identified the issue, and are taking the European megaserver offline for a short period to push out the fix. We will let you know when the European megaserver is back online.
  • drop
    én még kódot se kapom meg,fórum kód meg se jött
  • pitt
    Ez meg a másik :) Legalább lett volna 15 perces karbantartás. Ez nem emergency, lassan újraküldik az egész oprendszert ;)
  • gseldon
    Na hát így most szaros szerverrel nem csak ők nem haladnak, hanem senki...
  • pitt
    bocs, hat napja.. :)
  • Susarc
    ÁÁÁÁÁÁ MONDOM A BÓNUSZT! :dddd

kéri az ACCESS KÓDOT ,mert a karbantartás miatt elfelejtette a szerver az autorizációdat! VISZONT az authorizációs kódot meg nem küldik! :DDDD

FAXXXXOOOOMAAAT!! :)
  • pitt
    Két napja? Egy hete nem tudtam játszani vele, mert nem érek rá :D Most beülök főidőben, karbantartás. Azt hittem sírok :,)))
  • Nephin
    Oké, ezt magyarázd el azoknak, akik két napja nem haladnak. :)
  • pitt
    Attól már kibírhatták volna azt a 8 órát amivel nem toltak volna ki fél Európával. Én írtam azért egy levelet ezzel kapcsolatban legyenek figyelmesek a jövőben, hátha nem én vagyok az egyetlen :)
  • Susarc
    mondok valamit: NEM TUDJÁK!! és ez nem vicc! a szállodában ahol dolgozom NAPONTA!! jön a rezervációra telefon/email, hajnalban, illetve késő éjszaka.....se az amcsik nem tudják se az ázsiaiak.....viccesnek mondanám,de rohadtul nem az ám :P
  • Count Adyn
    auth email köszi... :D
  • rage
    "We are aware that some of you are encountering a login timeout error when attempting to patch the European megaserver. We are currently investigating and will provide an update as soon as we have more information."

10 perccel ezelőtt FB-n megosztva.
  • MrDevil
    na már patchel!
  • Nephin
    Ez nem a rendes karbantartás volt, hahó, hanem emergency fix, mert sokan nem tudtak továbbhaladni a questbugok miatt, nézd meg a patch notest, direkt írják, hogy a fő cél a questek javítása...
  • HyperManiac
    Nem patchel :S
  • cpuma
    már akinek...
  • Sir Critical
    Valami letöltés mintha lenne... bár én a launcherből próbáltam frissíteni, erre kiírta, hogy már folyik a letöltés, majd repair gömb, és egyelőre ellenőrzi a teljes huszonix gigát... :S
  • Count Adyn
    végre:)
  • Droughert
    patchel
  • gseldon
    Nem, jobb lett volna, ha hajnal 5-től délelőtt 11-ig csinálják... Tényleg nem tudják, hogy Európában mennyi az idő?
    Fél 5-kor az emberek már fejezik be a munkát...
  • Susarc
    délelőtt,mint wowban azt csumicsá
  • TomStorm
    GW2+TSW acc.-ot adnék TESO-ért cserébe ha valaki gondolja PM,thx!
  • Nephin
    FYI, fél öt óta van karbantartás, már ki is írták, hogy vége, bár még nem lehet belépni. Jobb lett volna, ha előbb az amcsit lövik le és az EU-t hétkor? Akkor tényleg ugrott volna az este. :P
  • pitt
    Ezen vagyok én is kiakadva. Éppen úgy adódott h végre nem kellett 13 órát melóznom, leültem a gép elé, feljön a sárga szöveg a karbantartásról.. annyira nem fair ez, ennél rosszabb időpontra tényleg nem is tehették volna. És ez már nem ingyen van. Nekem ugrott egy nap a 30-ból ezzel..
  • Susarc
    könyörgöm miért tették délután/estére a pecselést?! ?!

• Teppik Amon
    Én kérdeztem a guild-okat és már jelentkeztem is, pont a videó megnézése után :D
  • Barbosa
    Kliensváltáskor nem árt a patcher-rel előbb tölteni a változásokat. De az egyelőre nem megy...
  • cpuma
    nekem is, de nem is patchelt...
  • gseldon
    a hivatalos oldal szerint az EU már megy, gyakorlatilag nekem login timeout van 25-jére is. valaki bent van?