24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Wheyprotein
    Kozben rajottem
  • PiszkosFred
    "(mi vagyunk az amcsik tesztfelülete kb)"

Nincs kétségem, hogy az amcsik szarnak a fejünkre - ne legyünk álszentek, mi is tele szájjal röhögünk rajtuk mindig, és ott teszünk keresztbe ahol csak tudunk úgy zu sammen az euban -, de azért említsük meg, hogy az ezt megelőző maintance pl az amcsiknál volt először, és tartott majdnem egy órával tovább, mint utána következő gyorsabb és stabilabb eu karbantartás.
  • j0nNyKa
    tartok pisztolyt a fejedhez, hogy ne menj át usába? :)
  • pitt
    Jonnyka milyen trollba nyomod ma :) Igenis volt erről szó, főleg lag témában hogy most akkor ki hova megy. Illetve a tegnapi karbantartás alapján (mi vagyunk az amcsik tesztfelülete kb) lehet jobban jártunk volna az USA serverekkel, mivel magasról tesznek rá, hogy EU-ban csúcsidőben állítják le a servereket.
  • Wheyprotein
    Ez a research / trait dolog, hogy mukodik?
  • j0nNyKa
    :)) azért azt a hszt most megkerestetném veled
    alapvetően az európai emberek meglepő módon európában játszanak, mindenféle dilemma nélkül
  • BongoBácsi
    Ahol a magyarok zöme, gondolom ez Európa bár pár korábbi hszből ítélve valaki North American van ... Ezért a dilemma ...
  • j0nNyKa
    európában vagy usában akarsz játszani?
  • Tauri
    Európai? :)
  • BongoBácsi
    Bocsi ez lehet nagyon amatőr kérdés lesz de melyik megaserverre érdmes menni ?
  • pitt
    Áhh de jó ötlet, köszönöm! :)
  • cpuma
    nekem van egy karakterem, amit nem használok és az őrzi...
    (így jött ki, nem láttam előre :) )
  • pitt
    Így van.. ez azért a készítők részéről meggondolatlanság/hiba
  • pitt
    Hát ez nem volt valami egyértelmű számomra, hogy rákattintva mínusz ötezer helyet elfoglal néhány irka-firka, ráadásul olyanok ahol lehet hónapok múlva fogok járni... :) de akkor nincs megoldás, ezt gondolom rajtam kívül minden 3. ember megszívta.
  • Rannah
    Viszont csomagként meg nem lehet bankba rakni (nekem legalábbis nem engedi)
  • PiszkosFred
    Csak msot arra figyelj, hogy le ne töröld a karaktert a térképekkel, mert ugrik minden :)
  • j0nNyKa
    tanulni a saját hibádból
  • pitt
    Idióta módon kinyitogattam a térképeket az explorers packból, a bankom felét most a kincsestérképek foglalják el. Vissza lehet ezt vonni (a kibontást)? Nagyon nem tartok még ott, hogy kincseket keresgessek, nem ismerem még annyira a helyeket, viszont eldobni sem akarom őket, mert egyszer majd rámennék az ügyre. Mi a megoldás erre?
  • PiszkosFred
    Bármikor (elvileg)
  • Myselor
    tuti hogy buzi :"D
  • Susarc
    LOL

• Omrega
    Tovább gondolva a hétköznapi tamrieli kérdést: 4 főkaszt bármelyikével játszhatsz nem mágiahasználó, csak olyan class skillekre ne tegyél amiknek túl "látványos" effektje van. Talán a nightblade ilyen szempontból a legszerencsésebb. De a felvetésed továbbra is él.

Az egyenes vonalú játékmenet se igaz teljesen, mert a területeken belül tetszőleges sorrendben lehet megoldani a küldetéseket - vagy épp kihagyni 1-2-t - illetve aki pvp területen fejlődik, az egész körzeteket kihagyhat, vagy később jön vissza teljesíteni a feladatokat.

• danone
    nem, a levelezőszerver logjába se került bele, ergo el se ért a levél ide ->nem küldték el
  • cain
    nem landolt véletlenül valamelyik spam szűrőben?
  • Omrega
    31gb körül van a könyvtár
  • Husimoto
    Nekem ma jött meg a játék, amiben van explorer pack is, azt még tudom ma aktiválni vagy felejtsem el. Köszi
  • danone
    Ezekkel semmi gondom nem volt nekem sem, de azzal nehéz mit kezdeni, ha nem jön access e-mail. Tegnap 2 órámba került, mire kimókoltam, hogy tudnék belépni. Levél azóta sem jön. Kliens oldali gond nincs.
  • j0nNyKa
    na igen, ezért van bennem a kisördög - látok nap, mint nap szarul vagy sehogy karbantartott gépeket, összesz*rt windowsokat, 3423423 fölösleges programot, szemetet a gépen, hibás memóriákat, bad sectoros vinyókat, stb. - meg látok olyanokat, amilyen ezek szerint a tiéd
    8 éves macbook prom van, 8 éves oprendszerrel, 8 éve használva aktívan, és úgy megy rajta a teso launcherestől kliensestől mindenestől, mintha vadiúj gép lenne
    és azt is elhiszem, hogy nem mindenkinél vannak a fent leírt user errorok, akinél gondok szoktak lenni a launcherrel - de a nyakamat rá, hogy egy magas százalékuknál igen
  • PiszkosFred
    Fogalmam sincs, otthoni pc-n - amelyet csak én használok, bárki más csak fejvesztés kockáztatásával nyúlhat hozzá, hiszen nem azért van a lakásban még két gép, hogy az "enyimet basztassák" :) - nálam sem volt még soha semmi gond. Igaz, anno nyomtam egy clean installt az EU-US bétás mizéria környékén, biztos ami biztos.
  • j0nNyKa
    én elhiszem, nyilván ennyi ember nem lehet hülye, beláthatóan vannak launcher hibák
    de.. na, akkoris bennem van a kisördög, hogy nálam vajon miért nem? se macen, se winen soha semmi bajom
  • PiszkosFred
    Maradjunk annyiban, hogy a launcher eléggé szeszélyes. Asztali pcn nem volt még vele gond, eddig rendben frissített mindig, de pl a laptopon (amin sunyiban játszok napközben) már egyszer leszedte újra az egészet, és volt már "csak" egy 5 gigás letöltés "verify" után. Ismerősöknél is random a dolog, van aki már szedte újra az egészet - pedig nem bakfisok, akik ma kezdték az ipart, hogy "hülyeséget" csináljanak.
  • PiszkosFred
    Illetve érdemes nem freemailt, és csudajó magyar társait használni, hanem yahoo gmail stb-t, ahova instant jön a mail, nem percekkel később.
  • danone
    Ha valakinek gondja lenne azzal, hogy nem jön meg a loginnél a számítógép hozzáférési kód e-mailben, akkor van rá egy megoldás.
    Az ellenőrzés ugrik fel, ha olyat észlel a rendszer, ami ezt triggereli. Ezt viszont szépen le lehet resetelni úgy, hogy az account management oldalon megváltoztatjuk a jelszavunkat. Ez esetben -amíg el nem írjuk- beenged a pop-up ablak nélkül.
  • danone
    Nagy a különbség a között hogy valaki nem ismer valamit, vagy kialvatlan a két gyerektől és a TESO-tól. :p
  • pupyroby1
    Engem is beenged , nem szed semmit :)
  • j0nNyKa
    nem szed le egy bitet sem, és működik, beenged
    kolléga seggében van max szar, hülyeségre nem kell hallgatni :)
  • Tauri
    Komolyan 20 gigát szed le??
  • Teppik Amon
    remélem senki nem akart korán kelni a játék miatt.

We are bringing down the European megaserver for maintenance at 5:00 AM BST / 6:00 AM CEST. We expect the maintenance to last only for one hour. Please see the official ESO Server Status forum for updates. http://forums.elderscrollsonline.com/categories/server-status
  • Crokin
    Felvetődik a kérdés, hogy eddig mivel játszottam, ha most 20+ gigát tölt le a löncser? :) Szar van/volt a palancsintában az biztos...
  • Crokin
    Akkor csak én kapok login timeout-ot? :D