24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Susarc #15293 aki elakadna Ő segít :D
-
Kár, hogy nem minden szettnek van crafting helye, sajnos elég későn kezdtem el a kutatásokat, így még csak trait 2-es szetteket tudok készíteni. -
A második 17-25 zónában esnek dögivel, +40-46 health/mana meg +10/12 sebzések "random" jellemzővel (fire, disease, stb). Legalábbis én folyamatosan tudtam enchantolni a ruháimat. -
Susarc #15290 az encsantot én is veszem árustól....csak ilyen alapokat árul az a baj :( -
MaRee #15289 Én is szívesen hordanám a saját ruháim, de sajnos nem találok enchantert, aki tudna a szintemhez megfelelő pl +30-40es magicka enchantokat rakni az itemekre. -
Susarc #15288 most már igen....minden armorból 4 félét tudok...staffból 5-öt...a köveket így a saját ízlésem szerint pakolom bele..explorer/training/armor/resist
egyébként mindent lebontok és hörcsögölöm az upgrade cérnákat :P így 1-2 kék ruha kék fegyó és a többi zöldre kijön a material
a heavy cumókat és melee fegyókat meg eladom...abból van pénzem /nem sok ugyan most 18k gold/ de már vettem Bank és hátizsák bővítést is 90-ig -
MaRee #15287 Saját ruhákat hordasz csak? -
Susarc #15286 34
5-6 szintenként csinálok új setet -

Hanyas vagy? -
Susarc #15284 progress.... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Eladó Imperial Edition, explorers pack, meg mindenféle izébizé. irányár 11k. Nincs rá időm. Porosodni meg nincs értelme. -
pitt #15282 Ez zseniális! :D -
Susarc #15281 egy gyerek segített nekünk! mindenkit kihívott a kúthoz....vártunk 1 percet és elindult a quest!! -
Tegnap nagy nehezen észbe kapott az NPC annál a questnél pár relog után :D -
MaRee #15279 Engem ma berakott 3 healer mellé dps-nek :D -
Rannah #15278 Hm, nekem eddig egész jól működött...
-
Wheyprotein #15277 Greenmangaming.com mint hivatalos viszontealdo (-20% kupon).
Mas:
A group finder vizont valami iszonyat pocsek a jatekban :( -
livekodok -
Signon #15275 Valaki tudna mondani egy megbízható webshopot ahol még relative olcsón is meg tudnám venni a játékot? -
Bandras DaSilva #15274 Az is olyan, hogy lehet próbálkozni azzal, hogy belogolsz vagy 20 szor és ha mákod van, akkor meg udod csinálni, de a legtöbb embernek nem megy. Majd talán vmi peccs megoldja...de jöhetnének gyakrabban:) -
Susarc #15273 NORTHPOINT Castle-s küldi Rivenspire ban nektek működik? már dobtam és újra felvettem a kastély csatástól,de úgysem megy -
Itt megy very hard-on is :-D -
Molag Bal kapott egy őrzőt, ha esetleg huncutkodni támadna kedve :)
-
Susarc #15270 használ valaki Death wind set-et és működik is neki? -
pitt #15269 Még nem, közlöm azonnal, ha reagálnak. Ticket nyílt, szóval szerintem fognak majd erre reagálni ;) -
na zsír, valami válasz jött? -
pitt #15267 Hopp nem figyeltem a névre, sorry!
Már nem mászok át, nem csak a karakter miatt, hanem többen vannak magyarok EU-n elvileg, illetve az (elméleti)lag miatt sem. Tudod pro-kontra megítélésben, még mindig EU felé billen a döntés, és igazából ha megtanulnak jobban időzíteni, akkor már ez sem okoz majd gondot. (írtam egyébként ez ügyben nekik már, hogy legyenek erre figyelemmel)
-
nem sebeznek, vagy lepereg* -
Az nem is érdekel engem annyira, csak az, hogy kb. hanyas szint az, amikor már túl lehet élni a csoportok sebzéseit, mert mondjuk már nem "lepereg" a nagy része.
Nem tetszik, hogy a játékban szinte minden BoE, de ha már így alakult, kihasználnám és gyűjtenék némi cuccost az altoknak. -
meg milyen kaszttal, builddel..? -
cain #15263 írj egyet a cs-nek, hátha. -
Ha már dungeon, vajon próbálta már valaki szólózni az első dungeonokat? Mekkora szinten lehet bepróbálkozni vajon? -
és mindenképp dungeonökben gyakorold, ott úgyis sok van :)) -
gyakorolj ezen :) (vedd fel az erősséget is) -
Amikor elkezd rezegni a tű (elsőnek csak kileng, de van, hogy egyből rezeg), akkor ott azonnal engedd el az gombot (hang is van hozzá). Ha nem sikerül, akkor próbáld meg újra gyorsan, de most egy nagyon picivel hamarabb engedd el - 1-2 milliméterrel előtte -, még azelőtt, hogy elkezdene remegni a "pöcök". Eleinte a hajam téptem én is, most nem okoz gondot, pedig nálam fakezűbb ember nincs :) -
A ládák kinyitása valahogy nem jön össze :)
Azt írják, míg nem kezd el rázkódni a pöcök, addig nyomjam le, de hiába, mindig visszaugrik...
Hol rontom el? Csak el kell engedni akkor, nem?
Illetve a forced kinyitás milyen negatívumokkal jár?
Felajánlotta azt is. -
*jonny, tisztában vagyok, és ha nem tetszik az eu időzítés, még most térj át usába, ne később, amikor már mégtöbb időt öltél a karakterbe
ha meg nem akarsz átmenni usába, szerintem a hivatalos fórumon van is egy rakat téma, meg nyithatsz is, miszerint figyelhetnének jobban az eu időpontokra - eddig is foglalkoztak a készítők a userekkel, egy próbát megér -
Munkie #15256 Amennyit mondod a gondjaid, +pár nap telt el a launchtól, kétlem, hogy egy VR10es karid lenne legendarykkal amit annyira sajnálnál esetleges szerverválzásnál. De ez csak az én véleményem, nem rosszindulatból írtam! -
A tegnapi nem volt tervezett karbantartás. Viszont sok gamebreaker bugot javított.
De előre félek szólni, hogy a tervezett karbantartások keddenként délután (14:00) és vasárnaponként délelőtt (10:00) kezdődnek majd az EU-ban, és több óráig (2-3 minimum) fognak tartani. Na akkor lesz itt az EU-ban anyázás, meg "kéremvisszapénzemezés", mert "mocskosamerikaibandázás" :) -
pitt #15254 Fred: Jó, persze, kis túlzással írtam, azért is ott a kb, de nem az első ilyen nagyon rossz időpont már tőlük, és bosszant kicsit, hogy tegnap bebuktam egy teljes délutánt.
Johhny: Igen, a karakterem, amit illendő/logikus módon az EU serveren indítottam el, és ragaszkodom hozzá. Nem is értem a válaszod, mint ha ezzel nem lennél tisztában :)