24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Illetve a fegyver csere sohase volt instant, van egy bizonyos ideje alapból. -
Az Ashen Grip szett nekem jól működött. Az a baj, hogy nekem sokszor kifagy a net és a legrosszabb pillanatokban dob ki a játékból. -
nekem is 2 darab volt összesen, relog mindkettőt megoldotta (bár én még csak 24 körül vagyok)
tény, hogy vannak, tény, hogy kevesebb, mint bétában, és tény, hogy relog megoldja, DE tény, hogy jobb lenne, ha nem lennének :) -
Ezt az így nem megy úgy nem megy a küldit nem értem. Utolsó küldetés ami be volt nekem ragadva az első héten volt a kezdő zónában azóta semmi, pedig már 34+ vagyok. -
Susarc #15329 pár idegesítő hiba:
A második olyan szetemet gyártom le ami nem működik :S se az AOE stunolós set se ez a mostani ami elméletileg pajzsot rakna rám 30% hp nál....
nem működik instant a fegyverváltás iszonyat laggol
a light attack 3x annyit sebez mint a heavy attack ! állítólag csak staffnál
nem lehet kilogolni....lemegy a számláló és nem történik semmi
a skillek is botrányosan laggolnak...hiába nyomok le valamit nem történik semmi csak félmásodperc múlva
nem működik a Bolt escape stunja :( és ez a leglagosabb skillek egyike
rengeteg küldi csak úgy megy ha újra indítod a játékot :(
ezeket már elküldtem a supportnak is! remélem javítják hamarosan :)
nektek valamI? -
Közben rátaláltam hivatalos oldalon az ehhez kapcsolódó témához.
Egyébként köszi a válaszokat. -
Ne aggódj. Azért írt ki csak 30-at, mert még hivatalosan nem szedték be a pénzt. Ha lejár a 30 nap, ott lesz a 30 nap, ha folytatni akarod. -
hú erről még sosem volt itt szó, úgyhogy: nem levonta, zárolta, visszakapod, örülsz -
Hali!
Lenne egy problémám.
Ma megvettem a játékot, és aktiváltam a hivatalos oldalon.
A kulcs beírása után kérte, hogy adjam meg később mivel szeretnék fizetni.
Beírtam a bakkártya adatokat, és levonta a 30 napot a kártyámról, de a játéknál 30 napot ír csak 60 nap helyett, plusz ugye vonná lefele következő hónap elején megint.
Ilyenkor mi a teendő, írjak a supportra vagy csak hibásan jelzi ki az oldal ? -
Although #15324 Ez lehet amennyire meg tudom ítélni ez is lehet egy gond. Neked nyilván más taktika kell mert tankos specced van, az minden hasonló játékban kevesebb sebzés és magas életerő. Tehát te elhúzódó harcra számíthatsz viszont nehezebben öl meg. De olyat is láttam a videokon aki változtatja a fegyvert mondjuk ettől még a specce nem változik szerintem. Próbálkozz tovább ez ilyen lesz egyhamar nem lesz nerf szerintem. Nem az a cél, hogy végigszaladjon az ember rajta pár óra alatt -
Susarc #15323 és egy "szar" küldi SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Susarc #15322 39% crit chance:P minden crittel :)
-
Susarc #15321 betudtok logolni? -
Én 1h fegyver + pajzs kombót használok - lehet ez a baj. -
Most 14 en ezt, hogy fejlődjön minden(heavy armor, 2kezes kard):
Uppercat -2h
reverse slash -2h
Puncturing Strikes morphja Biting Jabs
Solar flare
Rushed ceremony
Radial sweep ultimate -
Milyen skilleket használsz templarral? -
10 es templarommal ugy csaptam le hogy átse tudott változni, uppercut:3 -
Aoe támadás is megöli a gömböket, ha jól emlékszem. Picit kite kintebb, stunból állj ki, aztán amikor nagyjából sejted, hogy jönnek az orbok, futás és pewpew. Nem könnyű, de azért nem is lehetetlen. -
én amikor öltem, akkoris eltalálta minden "körben" legalább 1 gömb, ettől függetlenül elfogyott elég hamar, még ha vagy 4-5x is kellett effektíven megölni -
Biztos így van :)
Én nem tudom kinyírni, mert egy gömb mindig eléri...
Valaki amúgy pont ugyanezt írta, hogy kínlódott vele órákon át állóháború jelleggel :))
Illetve, azt sem értem, ezt miért egyedül kell megcsináljam, a quest végi főbossok mindig szóló küldetések lesznek? -
picit ez már hiszti kategória, a nagy átlag megöli egyből :) -
Lehet 300-as szinten kell majd ide visszajönni hozzá, akkor majd ad tíz százalék esélyt. -
cpuma #15311 habár lehet tatásan is fejlődni, és váltogatni a dolgokat kipróbálgatni ezt-azt.
24-es szint: kaszt skillek 27-29-31
fegyverek: 12, kivéve bow 23, resto 26
armorok 16-21-27
provisioning 42, mert nem tudtam hova tenni az alapanyagokat...
persze meg kell válogatni, hogy milyen skillekre teszem a pontot... de elég sok helyzetre jó -> beteg templar (még nem tudom, hogy mit akarok vele :) ) -
Ez a harc Doshiaval fantasztikus
Lassan szétmegy az egerem.
Még jó, hogy elméletben csak nyolcas szintű, én meg több szinttel felette vagyok, de kb reménytelen megcsinálni.
Elindít egyszerre 4 heal gömböt (a tőle való távolság ahonnan a gömbök indulnak 3,2 cm) ebből kiütök 3-at, a negyediken átmegy a kard szó nélkül, majd így maxra húzza az életerejét, s kezdődik az egész elölről...
-
köszi
-
Tőlem is kérte olyan 18:00 körül, 5 perc volt mire megjött, de jött simán. -
Hát nem vagy vele egyedül. :)
VAnnak skillek, amelyek akkor nőnek, ha küldetéseket csinálsz, vagy speciális eventeket. Ezek pl a Mages Guild, Fighters Guild vagy az Undaunted skilljei.
Vannak skillek - főleg fegyver és armor skillek - amelyek mindig nőnek automatiksan miközben XP-t szerzel (küldetés, ölés, felfedezés, stb), mert kapnak töredék XP-t, de minél inkább használatban vannak, annál gyorsabban. Vagyis, vagy rajtad vannak/kezedben vannak a tárgyak, amikor XP-t kapsz valami miatt, vagy a skillhez tartozó képességeket kiraktad az actionbarra és ott figyelnek - nem feltétlen kell használni őket, csak legyenek kirakva. Minél több képesség van az actionbaron, annál gyorsabban nő. Lehet, hogy sose fogsz a kezedbe resto staffot, de 20-30 szint körül az is szépen felkúszik majd 5-6 szintűre, a sok töredék XP-nek köszönhetően. Amit használsz, azok pedig 25-30 szint körül lesznek.
A class skillek szintén nőnek folyamatosan, de minél több képesség van kirakva az actionbarra, annál gyorsabban. Ezért van az, hogy mondjuk 20-25 szinten az egyik - általad főként használt - ág mondjuk 30-as szinten áll, de a másik kettő csak 5-6 körül, mert azokat nem használod, de a szerzett XP-ből ők is kapnak töredékeket.
World skillek a főküldetéssel nőnek. -
na most nálam is kért újra biztonsági kódot, amit kb 2 mp alatt ki is küldtek - meg tudja valaki erősíteni, hogy ez jól működik? -
ráviszed az ultimate-ekre az egeret, és elolvasod, mikor válik elérhetővé :) -
Néha nem teljesen világos a játék skill-rendszerem, vagyis a fejlődés..
Némelyiket hiába próbálom folyamatosan használni, továbbra is 1-es, s haladt előre vagy két centit, míg másikkal ütök kettőt, s már 2-es, 3-as.
Továbbá szeretném megkérdezni, hogy az R-rel előhozható ultimate skill mikor lesz majd aktív? Mi kell ahhoz?
Köszönöm! -
Koszonom a preciz valaszt! :)
Akkor azt hiszem nekilatok 1-2 szakmanak az uj altommal! -
Susarc #15302 5 db 90% os fejlesztésből 3 kuka lett.....pedig skill pontos a fehlesztésem:P "jó a random" még véletlen sem mahinált :) -
Csak Tailoring (light és medium páncélok), Blacksmithing (heavy páncél + közelharci fegyverek) és Woowworking (pajzs és íj) esetében van ilyen spéci hely, legjobb tudomásom szerint, bár ezekből rengeteg :)
Többi szakmának maximum később lehetséges ilyen hely, ha gondolkodnak egyáltalán ilyen megoldásban. -
Meg a betaban talaltam egy olyan helyet kint a vadonban, ahol egy specko, helyi exkluziv armor szettet lehetett kovacsolni, amit ugye a hagyomanyos blacksmith workbench hasznalatakor nem ajanl fel a jatek. Tehat feltetelezem, ez valami helyi kuriozum lehet es gondolom csak ott helyben lehet ezen szett darabjait legyartani.
Jol gondolom, hogy ez tenyleg igy van?
Amennyiben helyesen gondolom, akkor erdekelne, hogy vajon az osszes szakmanal leteznek ilyen targyak?
Tehat, pl. alkimianal egyes potikat szinten csak bizonyos helyre elzarandokolva tud a delikvens legyartani?
Ez azert lenne szamomra erdekes, mert arra gondoltam, hogy a fokari mellett 1-2 alttal is huznek 1-2 szakmat,
de oket csak a szakmakra kiosztando skillpontok megszerzesehez szukseges szintre szeretnem elso korben felszintezni. -
én - pl. egy kiegészítőben - nagyon szeretnék látni további morph lehetőségeket, úgy mint anno sacred 2-ben (ott ha jól tudom, spellenként 5 ilyen morph pár volt egymás után)
faszás rendszer nagyon az tuti -
Jó néhány képességnél állít érdekes választás elé a morfolás, ezt nagyon jól kitalálták. -
Igen. -
5000ft pénzecske van rajta, nem? -
Üdvözletem!
Bankkártyán van lóvé,össze van kötve paylpallal és nem fogadja el amikor fizetni akarom a 30 napot.Mi lehet a probléma? -
Susarc #15294 nah megvan az Ultimate PVP skillem " Bolt escape " AOE stun és én 15-20 méterre irányba elteleportálok :D O fuckyeah :D
és nagyon nehéz a választás hogyan morfoljam:P vagy 5 secig benyeli a spellek lövédékeit :P vagy 2 sec disorient még a stunra és némi AOE dmg