24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Ubi™
    Játszani intel/nvidia, a AMD inkább csak olcsó, de se nem fogyaszt kevseset (sőt), se nem gyorsabb (sőt). Sajnos a játékok még mindig nem nagyon támogatják a több magos CPU-t, és 1 magon az intel csúnyán elveri az AMD-t. VGA terén az AMD meg még mindig nem tud drivert írni.
  • Terawatt
    Már a skyrimes is besírós volt.
  • Susarc
    965 AMD, R9270X
  • PiszkosFred
    Ha már cső, veteran rank 1 után mennyire lesz szabad a másik két frakció területe, vagy továbbra is zónáról zónára jár az ember?
  • Signon
    Most készülök összerakni egy új gépet. Valaki akinek ultra high - high magasságban fut a game tudna adni egy config-ot?:) intel/nvdiát preferálnám
  • j0nNyKa
  • Susarc
    és NAGY cső :D
  • Nephin
    Tehát ez egy statikus cső. Értem.

:D
  • Susarc
    gondolom azért,mert annyira nem érzed kalandozás közben nyíltnak hat a tér és nagyobb a cső szerkezete belűlről :).....SWTOR-ban jobban kiélesedett,mert a terek kisebbek voltak....
  • Berennior
    vagy két percig néztem ezt a valamit... és kirajzolódott egy két lábon járó futó zsiráf.
  • cain
  • Nephin
    Oké, de ha ez igaz, akkor mégis mi a dinamikus? :P
  • Susarc
    hol vagy NEPHIN :P

látod nem csak én látom így :)

" könnyedén megbocsátható az a tény, hogy a környezet meglehetősen statikus,"

:)) peace :))
  • cain
    szerintem nem, de könnyen ki tudod próbálni :)
  • cain
    a traiteknek nincs tierjük, sem szintjük.
    összesen 14 kifejleszthető trait van, ezekből azt hiszem, kettőt közösen használnak a fegyverek és a páncélok, 6-6 pedig csak fegyver illetve csak páncél. feltételezésem szerint idővel majd bekerül a játékba, hogy ne csak fegyvert és páncélt, hanem ékszereket is lehessen majd craftolni, nekik is biztosan lesznek saját traitjeik. hogy milyenek, azt látod most is a játékban lévő ékszerekről.
    illetve vannak még nem fejleszthető traitek is, pl. ornate, mondjuk ezek nem hiszem, hogy kutathatóak lesznek a későbbiekben.
  • Susarc
    kifejleszted mondjuk,hogy 2% stamina csökkentés ha sprintelsz ez a fehér fegyóba lesz ha upgradeled zöldre ez már 4% ha kékre 8% ha lilára 10+ % és azt hiszem az elkészített fegyver szintje is dob egy hangyányit rajta! ,de a minősége az mindig növekszik!

tehát a lényeg fejleszd csak nyugodtan :)
  • PiszkosFred
    Összesen van 8 darab trait, amely tanulható fegyver típusonként/páncél darabonként (ami valójában így baromi nagy szám, én spec xls-ben vezetem, hogy mivel mit, mert nem tudom követni). A lvl1-es tárgyon ugyanaz a trait, mint lvl50-esen, csak a hatás ereje változik a tárgy minőségének függvényében.
  • Berennior
    Hadd kérdezzem meg még azt, hogy
    ha én kifejlesztem mind a 8 traitet - fejlődés alatt -
    és mondjuk 50-esen találok jobb traitet akkor azt már nem tudom kifejleszteni mert szintezés közben már kifejlesztettem a traitet?
    Szóval a lényeg, hogy 50-esen érdemes és fejlődés közben hanyagolható a traitek fejlesztése?
    Remélem érthető.
  • pitt
    A Glyph-eket a bankból is látom amikor szeretnénk cuccot enchantolni?
  • Omrega
    Lehetne minden páncélból egy sérült verzió is, jól mutatna amikor a csaták során már félig szétkapott páncélban rohangál valaki
  • PiszkosFred
    Igen, csak 8-at lehet, a többi nem kutatható, az azokkal rendelkező tárgyakat esetenként meg kell becsülni.
  • Terawatt
    Szerintem mindet ki lehet, csak egy idő után már borzasztóan sok idő lesz.
  • Berennior
    Üdv mindenkinek.
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy
    ugye vannak a traitek... ha jól tudom 6 vagy 8 traitet (hirtelen nem jut eszembe) lehet csak kifejleszteni?

• zsiba88
    eladó az accom! 8k huf. május 9ig aktív!
  • Terawatt
    Gamekapocs teszt. Ez már korrektebbre sikerült, mint a bétás.
  • Susarc
    és a saját magad által legyártott pedig a legkevesebbet....ha ketten összebeszéltek úgy lehet egymást faszán boostolni
  • MaRee
    Szétszedésből jóval több xp jön, mint gyártásból. Ha olyan cuccot szedsz szét ,amit másik player gyártott, az adja a legtöbbet.
  • MrStokes
    A craftolassal kapcsolatosan lenne egy kerdesem: jol erzem, hogy pl. clothing-nal jobban fejlodik a skill, ha loot-bol szarmazo dolgokat szedek szet, mintha szepen es ugyesen osszegyujtogetnem az alapanyagokat es azokbol szintemnek megfelelo, vagy eppen megnovelt anyagkoltseggel az elerheto legmagasabb szintre valo feher armor piece-eket gyartanam akar egy szorogos kis mehecske ?
  • MrStokes
    Ha mar addon: nem tudom, hogy korabban volt-e mar errol szo, de erdekelne ki milyen addonokat hasznal jelenleg, amik megkonnyitik az eletet a jatekban.
  • Hexex86 #15384
    Valahogy meg lehet oldani, hogy az XFire felismerje?
  • MrStokes
    Ezt emliti is Force a videoban, az alacsony skill szint miatt ne varjunk magasabb tier-be tartozo alapanyagokat, de mivel az item upgrade-ekhez szukseges anyagok nincsenek tier-ekhez kotve, igy ez egy tokeletes es keves raforditast igenylo modszer ezen osszetevok felhalmozasara.
  • Crag
    Nem villámgyors de a feladatát ellátja! Hamarabb megtalálja a cuccot mint én és ez a lényeg:) Nekem teljesen jól működik
  • PiszkosFred
    Guild Store SEARCH addon

Fogalmam sincs, miért maradt ki ez a lehetőség már eleve, de hát mit értek én a lovakhoz, biztos volt rá ok. Megtenné azt vki, aki most online, hogy kipróbálja, mennyire műxik?
  • Susarc
    soon :)
  • Bandras DaSilva #15379
    Nekem 2, de régebben ilyen 3-4 itemeket dobott most meg csak egyet. És annak is a nagy része ilyen szar mert mondjuk 3 cottont kb. bármikor szerzek.

Mondjuk woodworkingen 1 van csak. Szal megnézem, hogy van-e difi.

Azzal együtt ez jó tipp, kíváncsi vagyok mikor nyomják följebb az első hireling szerzését.
  • cain
    volt vagy 5 perc, amire megjött a mail.
  • Susarc
    nekem 1 pont van rajta és elág low level cumókat hoz....még mindig alap szövetet meg fát....
  • Bandras DaSilva #15376
    érdekes ez...lehet bugos is...mert raktam több pontot a hirelingre és azt gon doltam, hogy akkor majd jobb cuccokat küldenek és majdnem be is jött mert az első csomagban rögtön volt 2 legendary cucc, aztán viszont ilyeneket dob, hogy 3 cotton és semmi más. Vagy 3 vmi fa. Szal nem 3-4 itemet, hanem csak egyet és az is általában tök szar.

Lehet vissza kéne venni a pontokat és csak 1et hagyni. Másnál is van ilyen?
  • Susarc
    és miért?
  • Fpocok
    exploitgyanús