24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Ubi™ #15413 Játszani intel/nvidia, a AMD inkább csak olcsó, de se nem fogyaszt kevseset (sőt), se nem gyorsabb (sőt). Sajnos a játékok még mindig nem nagyon támogatják a több magos CPU-t, és 1 magon az intel csúnyán elveri az AMD-t. VGA terén az AMD meg még mindig nem tud drivert írni. -

Már a skyrimes is besírós volt.
-
Susarc #15411 965 AMD, R9270X -
Ha már cső, veteran rank 1 után mennyire lesz szabad a másik két frakció területe, vagy továbbra is zónáról zónára jár az ember? -
Signon #15409 Most készülök összerakni egy új gépet. Valaki akinek ultra high - high magasságban fut a game tudna adni egy config-ot?:) intel/nvdiát preferálnám -
-
Susarc #15407 és NAGY cső :D -
Nephin #15406 Tehát ez egy statikus cső. Értem.
:D -
Susarc #15405 gondolom azért,mert annyira nem érzed kalandozás közben nyíltnak hat a tér és nagyobb a cső szerkezete belűlről :).....SWTOR-ban jobban kiélesedett,mert a terek kisebbek voltak.... -
Berennior #15404 vagy két percig néztem ezt a valamit... és kirajzolódott egy két lábon járó futó zsiráf.
-
cain #15403 -
Nephin #15402 Oké, de ha ez igaz, akkor mégis mi a dinamikus? :P -
Susarc #15401 hol vagy NEPHIN :P
látod nem csak én látom így :)
" könnyedén megbocsátható az a tény, hogy a környezet meglehetősen statikus,"
:)) peace :)) -
cain #15400 szerintem nem, de könnyen ki tudod próbálni :) -
cain #15399 a traiteknek nincs tierjük, sem szintjük.
összesen 14 kifejleszthető trait van, ezekből azt hiszem, kettőt közösen használnak a fegyverek és a páncélok, 6-6 pedig csak fegyver illetve csak páncél. feltételezésem szerint idővel majd bekerül a játékba, hogy ne csak fegyvert és páncélt, hanem ékszereket is lehessen majd craftolni, nekik is biztosan lesznek saját traitjeik. hogy milyenek, azt látod most is a játékban lévő ékszerekről.
illetve vannak még nem fejleszthető traitek is, pl. ornate, mondjuk ezek nem hiszem, hogy kutathatóak lesznek a későbbiekben. -
Susarc #15398 kifejleszted mondjuk,hogy 2% stamina csökkentés ha sprintelsz ez a fehér fegyóba lesz ha upgradeled zöldre ez már 4% ha kékre 8% ha lilára 10+ % és azt hiszem az elkészített fegyver szintje is dob egy hangyányit rajta! ,de a minősége az mindig növekszik!
tehát a lényeg fejleszd csak nyugodtan :) -
Összesen van 8 darab trait, amely tanulható fegyver típusonként/páncél darabonként (ami valójában így baromi nagy szám, én spec xls-ben vezetem, hogy mivel mit, mert nem tudom követni). A lvl1-es tárgyon ugyanaz a trait, mint lvl50-esen, csak a hatás ereje változik a tárgy minőségének függvényében. -
Berennior #15396 Hadd kérdezzem meg még azt, hogy
ha én kifejlesztem mind a 8 traitet - fejlődés alatt -
és mondjuk 50-esen találok jobb traitet akkor azt már nem tudom kifejleszteni mert szintezés közben már kifejlesztettem a traitet?
Szóval a lényeg, hogy 50-esen érdemes és fejlődés közben hanyagolható a traitek fejlesztése?
Remélem érthető.
-
pitt #15395 A Glyph-eket a bankból is látom amikor szeretnénk cuccot enchantolni? -
Lehetne minden páncélból egy sérült verzió is, jól mutatna amikor a csaták során már félig szétkapott páncélban rohangál valaki -
Igen, csak 8-at lehet, a többi nem kutatható, az azokkal rendelkező tárgyakat esetenként meg kell becsülni. -
Szerintem mindet ki lehet, csak egy idő után már borzasztóan sok idő lesz. -
Berennior #15391 Üdv mindenkinek.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy
ugye vannak a traitek... ha jól tudom 6 vagy 8 traitet (hirtelen nem jut eszembe) lehet csak kifejleszteni?
-
zsiba88 #15390 eladó az accom! 8k huf. május 9ig aktív! -
Gamekapocs teszt. Ez már korrektebbre sikerült, mint a bétás. -
Susarc #15388 és a saját magad által legyártott pedig a legkevesebbet....ha ketten összebeszéltek úgy lehet egymást faszán boostolni -
MaRee #15387 Szétszedésből jóval több xp jön, mint gyártásból. Ha olyan cuccot szedsz szét ,amit másik player gyártott, az adja a legtöbbet. -
A craftolassal kapcsolatosan lenne egy kerdesem: jol erzem, hogy pl. clothing-nal jobban fejlodik a skill, ha loot-bol szarmazo dolgokat szedek szet, mintha szepen es ugyesen osszegyujtogetnem az alapanyagokat es azokbol szintemnek megfelelo, vagy eppen megnovelt anyagkoltseggel az elerheto legmagasabb szintre valo feher armor piece-eket gyartanam akar egy szorogos kis mehecske ? -
Ha mar addon: nem tudom, hogy korabban volt-e mar errol szo, de erdekelne ki milyen addonokat hasznal jelenleg, amik megkonnyitik az eletet a jatekban. -
Valahogy meg lehet oldani, hogy az XFire felismerje? -
Ezt emliti is Force a videoban, az alacsony skill szint miatt ne varjunk magasabb tier-be tartozo alapanyagokat, de mivel az item upgrade-ekhez szukseges anyagok nincsenek tier-ekhez kotve, igy ez egy tokeletes es keves raforditast igenylo modszer ezen osszetevok felhalmozasara. -
Crag #15382 Nem villámgyors de a feladatát ellátja! Hamarabb megtalálja a cuccot mint én és ez a lényeg:) Nekem teljesen jól működik -
Guild Store SEARCH addon
Fogalmam sincs, miért maradt ki ez a lehetőség már eleve, de hát mit értek én a lovakhoz, biztos volt rá ok. Megtenné azt vki, aki most online, hogy kipróbálja, mennyire műxik? -
Susarc #15380 soon :) -
Bandras DaSilva #15379 Nekem 2, de régebben ilyen 3-4 itemeket dobott most meg csak egyet. És annak is a nagy része ilyen szar mert mondjuk 3 cottont kb. bármikor szerzek.
Mondjuk woodworkingen 1 van csak. Szal megnézem, hogy van-e difi.
Azzal együtt ez jó tipp, kíváncsi vagyok mikor nyomják följebb az első hireling szerzését. -
cain #15378 volt vagy 5 perc, amire megjött a mail. -
Susarc #15377 nekem 1 pont van rajta és elág low level cumókat hoz....még mindig alap szövetet meg fát.... -
Bandras DaSilva #15376 érdekes ez...lehet bugos is...mert raktam több pontot a hirelingre és azt gon doltam, hogy akkor majd jobb cuccokat küldenek és majdnem be is jött mert az első csomagban rögtön volt 2 legendary cucc, aztán viszont ilyeneket dob, hogy 3 cotton és semmi más. Vagy 3 vmi fa. Szal nem 3-4 itemet, hanem csak egyet és az is általában tök szar.
Lehet vissza kéne venni a pontokat és csak 1et hagyni. Másnál is van ilyen? -
Susarc #15375 és miért? -
exploitgyanús