24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Pont ez a fajta pvp megoldás az egyik legszimpatikusabb része a játéknak, a kötetlen skill buildek mellett.
Most néztem, hogy 35-ös szinten eddig 68 skill pontom gyült össze, de ezt csak a shrine-nál tudom megnézni, létezik rá egyszerűbb módszer? -
is-is -
Most magadat győzködöd, vagy minket? Mert minket nem kell videókkal, mivel az ide járó olvasók, egy kivételével (te), mind megvette a játékot és akkor megy át pvp-zni ha akar.
Az újakat, meg nem a te véleményed fogja döntésre ösztönözni.
-
Hát nem tudom. Mondjuk engem alapból nem érdekel a pvp és valahogy ez a káosz sem győzött meg. Hang nélkül azért élvezhető.
-
Ez nem egy nukleárpower build, csak olyan ami az igényeimet kielégíti, szóval akár még teljesen szar is lehet. :)) -
Teljes medium armorban vagyok, és heal staff a 2. fegyverem. Dungeonban, vagy pvp zergben az elsődleges fegyverem is le szoktam cserélni íjjra, ha szükséges. -
Nincs valakinek valami ötlete, hogy lvl 41 -től hol lehetne még fejlődni DC- Bangkorait megcsináltam.. ? -
Ubi™ #15608 Ebben a játékban nincs olyan, hogy fura. Olyan buildet csinálsz amilyen neked tetszik és tudod használni. -
" mágiás assasint " , dehogy csináltak ők, te csinálod azt magadnak, ha úgy akarod. :D -
ezzel az a bajom hogy akkor az íjat le kéne cserélni destro vagy heal staffra. bár nem gond.. csak fura.
meg akkor gondolom light armorral is tolod a manaregen miatt?
viszont nem értem a készítőket.. csinálnak egy mágiás assasint ok, de pl akkor minek ad armor pent a surprise attack? szerintem ők se tudják mit akartak kihozni ebből :D
ha meg stamra építem akkor meg kevésbé éri meg használni -
Aha. -
és manára építed?
-
Ambush, suprise attack, impale, steeltornado, shadow -
Én egy picit csalódtam az assasin karakteremben, az egész nightblade ágon ultit levéve csak egy stun van de az csak stealthből és az is mana alapú. A dual wield ágon sincs komoly cc, és burst-ös képesség sincs amivel stealthből lenne érdemes indítani. A 2h ág sokkal praktikusab. :/ Próbálkozom nagyon a duallal de nagyon nem adja, rengeteget halok vele.
Végül íjjal fejlődtem az viszont csapatós.
Aki nagyobb szinten duallal tolja milyen skilleket használ?
-
runcájsz #15601 Ha van aki még nem vette volna észre, már megy a szerver! -
Waits-for-login :D -
Nephin #15599 Nem egész nap. -
toybull #15597 szervert akarok!!!!!!!
kiborito.. egész melóba azon flesseltem hogy mekkorát kockulok ma este a level 6os argóniai assassinommal erre egésznap karbantartás .____. -
Di3Hard #15596 Megvárom Jack Bauert inkább :). -
Van új warehouse13 rész, van új 2 Broke Girls, esetleg a GoT tegnapi része, tessék elfoglalni magad addig, amíg nem végeznek :) Ez mst így alakult, de nem így tervezték, a tervezett karbantartásnak már délelőtt vége lett. -
Reggel 5-10 között volt a rendes karbantartás, ez nem tervezett, de gondolom, magadtól nem jöttél volna rá, ezért segítettem. -
Di3Hard #15593 Ezek azért értenek a reális karbantartási időintervallumhoz. -
Vagy ráírok fészbúkon mindjart hogy pörögjenek:D -
TomStorm #15591 Ja hogy 5 perc kell legyen a 2 login között,értem:)
Valami miatt kitalálták lehet érdemes kivárni.
Na mindegy,servert pls! -
Mondjuk implementálhatnának a launcherbe egy server status jelzőt, nem nagy ördöngősség:) -
TomStorm #15589 köszi -
Értelme kb annyi, mint a d2ben a "gemnek" a chat ablak közepén :), mert egy kliens restart nullázza. -
Két login közötti idő. -
Nephin #15586 Nem tudom, mit nézel, itt írják ki, ha megy a szerver: link -
TomStorm #15585 Mi ez az 5 perc countdown,nem azt jelzi mikor van szerver?csak mert újrakezdi a számolást-.- -
TomStorm #15584 3 M.
huhh azért jó volt ez a kis szünet mert magamtól ki nem léptem volna:p -
Először nekimentem, meghaltam.
Másodjára már sejtettem, hogy mi a gond, és próbáltam a gömböket megölni, csak hát a bétás templarral nem volt annyi rangedem/magickám, hogy tudjam kezelni mindet, akár 2-3 hullám alatt.
Harmadjára előkaptam egy bowt, és adtam a pofájának.
Élesben már sima volt. -
cpuma #15582 nem mondom, hogy nekem később nincs gondom, nemrég vert le szépen egy boss a kisérőivel... (habár utána néztem volt köztünk 5 szint), meg javításra sem költök :) -
Di3Hard #15581 Én kussba vagyok, mert 2 minyon letankolta, arra kellett ügyelnem, hogy mindig legyen mana ha egyeik elhal. -
Mondjuk aki dosián elhasal, azt megnézném a későbbi bossokon... -
Nephin #15579 Hát, volt játékos, aki órákig nem jött rá, hogy mit kellene csinálni, szóval nem lep meg a nerf... :/ -
cpuma #15578 a hisztinek van eredménye:
"
Anchors from the Harbour: Doshia has had her powers reduced.
"
pedig lvl 9-en sem templarral, sem DK-val nem volt kihívás... -
Nephin #15577 Ne hisztizz, hotfix. -
Darkmapo #15576 Megint karbantartás? délután 5 órakkor? Grat a marketing szagembernek!
Hisztizek, mert az divat! CRY! -
Szia, a vámpír /vérfarka küldikhez javasolt a lvl 40 de minimum 30, mert különben nem fogod bírni megcsinálni!! (bár vámpírt nem próbáltam)
Tipp: vérfarkast ne csinálj mert még szuperszar :) azon kívül hogy jól néz ki szerintem jelen állapotban semmit nem ér. Ha érdekel leírom részletesen. Amúgy meg tiszta bug az egész :/ :/
Minden esetre pénzt ne adj ki érte. De szerintem a skillpontokat se éri meg pazarolni rá.