24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Lengyel2 #15695 Dark Anchor-ra keress rá. Mondjuk úgy emlékszem, hogy a tutorialban elmondta a Próféta, hogy mik ezek, de lehet, hogy rosszul emlékszem.
Van loot, ha harc közben elég sok sérülést tudsz bevinni a daedra ellenfeleknek. Ha túl sokan vannak playerek, és nem férsz az ellenfelekhez, akkor tényleg nem sok. XP-ért meg akkor érdemes csinálni, ha beléptél a Fighters Guild-be, én már léptem szintet a FG-ben úgy, hogy éppen egy Dark Anchor kellős közepén harcoltam. -
cpuma #15694 van valakinek menetrendje a hajókhoz Tamrielben? :D
mindig lemaradok
-
Ubi™ #15693 A hiba akkor jön elő, ha csinálsz egy új karaktert és először belogolsz rá. Default 60-as lesz a bankod, a benne lévő plusz cuccok landolnak a kiskarinál. És az esetek többségében újra megkapod az EA és CE leveleket. Nekem már 3 Mara gyűrűm, madzsom meg a többi hülyeségen van és 3 készlet CE treasure maps. 
-
Jók lettek -
Tippre quality miatt, hajlamos változni upgradetől:) -
HyperManiac #15690 A kezes is lila :) -
cpuma #15689 "The European megaserver will be brought down at 5:00 AM BST / 6:00 AM CEST. At this time, we expect the European megaserver to be back online by late morning."
kezdem érteni, miért nem haladok :) de sebaj, mintha minden maintenance-al jobb lenne kicsit.
tegnap találtam könyvet, lehet a hangulatom miatt, de már a címén is mosolyogtam: Proper Torture Techniques vol. 13
-
Toomy_Xp #15688 Én is linkelek pár tájképet. Remélem sikerül. :) -
warcat #15687 Nem tudom volt-e,csak távolról követem az eseményeket néha ESO fronton,
Szürkeboltos g2a-n mindenesetre 18.99 EUR a 60 napos gamecard.
Jól jártatok,hogy global az egész játék,tippre amcsi gamecardot adnak el európaiaknak,bezzeg WoWnál szát van választva :P
https://www.g2a.com/the-elder-scrolls-online-60-days-time-card-cd-key-global.html -
Susarc #15686 50 előtti legjobb szövetben.....azt nem vágom a fejes meg a vállas miért lila egy pöppet....pedig ugyanaz a set mint a chest
-
cain #15685 egyszerűen borzalmas ma, fél óra alatt ötször estem le. :( -
Végre összefutottam én is M'aiq barátunkkal :) Se bétában, se eddig nem volt szerencsém, most meg hirtelen belefutottam Windhelm mellett a tengerparton, a távolba bámulva.
-
TomStorm #15683 Hát szóval még mindig nem tudom elhinni,hogy ez a game ennyire bitang jó lett:)
Ezek a hangok,animációk,grafika,HARC hát kegyetlen komolyan.
Bekapcsolom Vsync-et és az 59.8-ról meg se moccan MERT ez a dolga.Nem is tudom mikor találkoztam már ilyennel utoljára.Ezt hívják optimalizálásnak.
Windows 8.1 alatt futtatom itt már priorítást se kell állítanom de azért ráteszem.
Mondjuk azt nem tudom mik azok amik az égből jönnek le hozzánk ilyen Rift szerü valami mert loot nincs meg sz.tem Exp.sem.Ezek micsodák amúgy mert elég sok idő elmegy vele még bezárjuk. -
Meg tudnad mondani, hogy milyen addonokat hasznaltal, amikor az utolso kep keszult? Kimondottan erdekelne a party frame, a buffbar es az npc-k szovegeleset a kepernyo aljan kijelzo addon. -
Random képek tőlem.
-
MaRee #15680 Másnak is lefőtt a szerver? -
SANTANTICA #15679 Sajnos utólért a BANK SLOT veszteség. (90-ről 60-ra) elveszett 30.000 gold is a matik beestek ugyan a karakter inventoryjába, de nem tudom, hogy az összes-e. Itt többen írták, hogy nekik is volt ilyen, a support válaszolt valamit, vagy megoldották neki "manuálisan" ?
Senkinek nem ajánlom ezt az érzést.....és még azt se tudom, hogy miért volt. Igen elkeserítőek ezek a random bugok, mikor ennyi minden elveszhet 1 kattintásra.
http://forums.elderscrollsonline.com/discussion/77461/missing-bank-items-bank-slots-skill-points#latest
-
TomStorm #15678 Templar-al viszont jól lehet haladni,azt nem bántam meg:) -
TomStorm #15677 Na azért a Morrowind Dunmer is hiányzik így meg őszintén szólva a Nord is:)
Tehát ez így alaptalan volt akkor amit írtam úgy néz ki.. -
MaRee #15676 Figyeljetek már, Cyrodiilban az első quest ugye a Welcome to Cyrodiil volt, ami nekem bebugolt ezért abandonoltam. Viszont most nem tudom újra felvenni? Mert így semmit nem tudok hogy mi-merre-hányméter Cyroban. -
Yodu #15675 Köszi :)
-
cain #15674 mazsolázz
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://tamrieljournal.com/crafted-item-sets-eso/ -
Yodu #15673 Hello!
Csak sztem nincs semmi értelmes set amit lehet gyártani a vagy csak nem találtam olyat ami tetszene nekem?
27 szinten vagyok ,de nem találtam olyat ami kedvemre lenne és le is akarnám gyártani/grahtwood,meg az ettől kissebb területeken jártam ott semmt sem találtam.
Greenshade-en vagyok most ott egyet talaltam de az is "nem olyan jó "
vkinek vmi ötlet ?
köszi :) -
Susarc #15672 :(
-
TomStorm #15671 Ok értem.Akkor csak DC lesz az összes karakterem mert én csak egy Guild-be lépek be.Köszi -
Ashyn #15670 A guildekhez való csatlakozás account szintű, tehát mindegyik karaktereddel mindegyik guildnek a tagja leszel.
A megkötés annyi, hogy az ellentétes frakciókban lévő guildek tagjaival nem kalandozhatsz együtt, csak a klán chatet látod. -
TomStorm #15669 Ha belépek majd egy Guild-be jelen esetben Daggerfall Szövetségi Guild-be és lesz alt.karakterem aki más szövetségben van akkor azzal be tudok lépni a jelenlegibe? -
cain #15668 oké srácok, ki nyúlta le susarc küldijeit? xD -
Susarc #15667 :( nem találok 8 küldit....az egész mapon már mindent megcsináltam /elméletileg,de hiányzik 8 küldim -
cain #15666 béta óta bugos. -
Susarc #15665 ASPECT OF SPEED? valakinek sikerült már?? -
TomStorm #15664 Teljesen egyetértek.Mondjuk nekem semmi gondom a játékkal eddig.
Ez a futás anim.tetszik is ráadásul.Legalább érezteti a játék,hogy tényleg fut az a karakter.Másik,hogy szinte csak First person-ba megyek annyira bejön ez a változatosság a többi MMO-hoz képest.Pvp-re gondolom majd third-re át kell váltani azért:) -
Valószínűleg azért, mert csúsztak sok mindennel és nem akartak már tovább csúsztatni a megjelenést. Biztosan sok minden fog még javulni, változni. Több funkción is látszik, hogy az alapok megvannak, de későbbi kidolgozásra várnak.
Ne felejtsük el, hogy 3 hetes a játék, ha jó supportot kap, ebből a jó alapból igen sok mindent ki lehet hozni. -
jaja, jó kis cigó pvp :) -
MaRee #15661 Ettől függetlenül nem értem, miért nem figyeltek oda az animációkra jobban. A sima futás is olyan, mintha orra akarna esni a karakter, meg nem mozog a felsőtest szinte, elég idiótán néz ki. -
Tök mindegy mivel mész, mivel 6v1-ben simán ászok leszünk bármikor.
-
cain #15659 sima animáció + modell, amiből skyrimban volt 1, azaz te, itt viszont lehet akár 200 is egyszerre a képernyőn. és persze mindenkin máshogy néz ki a felszerelés, mert ugyanabból a kraftolt tárgyból is csak modell- és textúraverzióban létezik 14 féle.
nagyon komoly kompromisszumokat kell kötni mmoknál ilyen téren, mert ha elszállnak az erőforrásigényekkel, az megöli a játékélményt. lásd még a sw:tor hero engineos esete a world pvpvel. -
nézd meg a twilightot
-
Megharapnak. Vagy pénzért, vagy szerencsével :) -
toybull #15656 hogy lehet vámpírrá változni amugy ?:o