24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
TomStorm #15978 Egyszerüen nem tudok bevinni annyi dmg-et,hogy kapjak loot-ot.Egy szintel magasabb küldi vagy bugos -
Susarc #15977 ???? -
TomStorm #15976 Veteranok elvisznek minden loot-ot DE quest mobok ezek basszus hiába írom.Most mit kell szórakozni ilyennel különben is L15 zona.. -
ezt a csontváz itemet hol lehet megszerezni? -
MaRee #15974 -
TomStorm #15973 Lehet nem is kell használnom hozzá.Tényleg mintha nélküle szebb lenne:))
Na de még kicsit próbálkozok.. -
Nyugi , nálam most login queue van. Eddig nem csinált ilyet most mé' !?
-
Én másfél órája játszom már.
-
MaRee #15970 Nah hát én már leszarom, ha nem megy akkor nem megy. -
Nekem sikerült elsőre 1 órával ezelőtt és azóta is ki-be logolgattam. -
MaRee #15968 Egy-két topibkan írják hogy aki bent van annak nincs gáz, viszont belépni szinte lehetetlen. -
cpuma #15967 körbenéztem fórumokon, de most nem látom, hogy bejelentkezési hiba lenne... érdekes (nálam napok óta nem ment ilyen jól a játék) -
MaRee #15966 Még feljebb :D -
Munkie #15965 Remélem felpatchelted :P -
MaRee #15964 Nah ez azért tényleg szomorú, hogy most mikor egész nap lenne időm játszani nem tudok még a karakterválasztóig sem eljutni 3 órája. -
Csudálatos képek a várakozáshoz :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
dehát a sweetfx beállítás vga-hoz van, a kontraszt az plazmatvn is kontraszt, max csúnyább
olyan szépet nem fogsz tudni csinálni, mint egy ledes tvvel / monitorral, de ezt nyilván tudnod is kell, ha plazmát választottál -
MaRee #15961 Jó nektek, én be se tudok lépni :D -
TomStorm #15960 Ja én is most gyenge 20óra folyamatos játékidőt rááldozok 
Bár tudom szinte felesleges megkérdeznem de hátha akad itt olyan aki:tudna esetleg Plazmához Sweetfx settings-et adni/mutatni?
Mert ezek a profilok mind monitorhoz valók és én ezeket a beállításokat nem értem -
cpuma #15959 végre maintanence után értem haza és nincs dolgom :D :D -
TomStorm #15958 Végig mindenhol ilyen jól néz ki a játék.Az időjárás változás se gyenge főleg mikor vihar van olyat dörög meg villámlik néha,hogy beleborzongok:D -
TomStorm #15957 Már voltam:)
Na mindegy olvasok addig -
Ezt ne csináld pls... még 3-4 ilyen képsor és kénytelen leszek én is beszerezni :D
-
MaRee #15955 Menjél locsolkodni. -
TomStorm #15954 Nem igaz már tényleg,hogy megint nincs szerver.Engem már rohadtul idegesít ez.. -
SANTANTICA #15953 Azért van ilyen sűrűn karbantartás, mert sokan a városokban is lovat használnak és teli potyogtatják az utcákat és most megint takarítani kell.
Javaslom a kutyazacskó mintájára mindenki vigyen magával ló szatyort (tescós is jó). így elérhetjük a sokkal ritkább szerver leállásokat. -
Munkie #15952 Na erre voltam kiváncsi. Köszi. :d -
*Vagyis kell. Kivéve ha imperial-t indítasz. -
Van külön könyv arra is. Asszem a 10-es. -
Munkie #15949 Hmm, egy kérdés: jól sejtem, hogy az imperial edition -ömmel tudnom kéne imperial stílusban craftolnom motif nélkül is?! (Craftolni, nem convertálni magamnak) -
Random Dungeon képek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ebből lássál ki valamit :D
+ kocsma :D
-
FNightWalker #15947 Alapból STANDARD verziót vettem, körül-belül egy hete upgradeltem Imperialra. Ha nem veszik meg, nem veszik meg, ennél lejjebb nem adom. :)
Amit kaptam kézhez kaptam,
DVD tok (díszített, négy darab DVD-vel)
Ajándék fémtok, zenei CD
+ bármilyen fajjal kezdhetek bármelyik frakcióba
+ digitálisan az Imperial verzió tartalma (armor, minden armort át lehet alakítani Imperial stílusúra, crafolható imperial stílusú armor setek, weaponok, ring of mara (nincs felhasználva, imperial ló)
-
Ez hatalmas. :D
-
cpuma #15945 az elején nekem is nehezebben jött a pénz, most a két altomon:
lvl12 DK: 9200 gold
lvl8 NB: 5100 gold
mindent bányászok -
Di3Hard #15944 Minden kifehéritve, A questek mindenhol fullosak. Fene se érti ezt. A worldboss annyit dob?
-
TomStorm #15943 Ok akkor még odébb lesz.Nem gond csak azt hittem v.mit rosszul csinálok de ezek szerint nem:)
Kösz. -
Munkie #15942 Nekem 20-30as szint környékén volt 17 ezrem már... valakinek előbb is. -
TomStorm #15941 Nem rossz ár pedig ennyiért de tudomásom szerint nem lehet változtatni adatokat.Én is vehettem volna digital imperialt csak éppen 6e.ft-ért vettem standart-et(újat).
Más:
Mount-ra mikor lesz amúgy elég pénzem?Abszolút nem jön a pénz,igaz mindent lebontok:/
Van 13-as Templar-om meg 10-es Nightblade és van összvissz 3ezer goldom-.-
Tipp? -
Nearco #15940 Ja azt valóban nem olvastam hogy Imperial Edition :)
Bár szerintem 9 és félért nem fogja tudni eladni akkor se szegényke. -
Munkie #15939 Összes world bosst gyilkolásszad, minden anchor legyen bezárva, minden terület legyen kiquestelve. Úgy lettem veteran rank 1, hogy 1 területröl hiányzik 2 quest... :d