107
A Black dizájnere és a City Interactive közös erővel repít vissza bennünket a nyugati frontra.
  • Fpocok
    Mondanám, hogy csak a demó mivolta miatt, de a State of Decay eredeti is ezt írta egy fél órája.
  • Fpocok
    Nekem ilyet ír ki, hogy unsupported video card detected...
  • grebber
    PC-re is kint van hátha valakit érdekel.
  • grebber
    Nem vagyunk egyformák.Lehet valaki dob egy hátast ,mert neki annyira tetszik majd.
  • Shep
    Hát ha nincs hangulat akkor megette az egészet a fene.
  • grebber
    Ebben több volt a bug de kb egy szinten vannak semmivel se jobb annál.
    Hát ha a Murdered Soul-ra szórtak 50%-okat akkor ez is kőkemény 5-6 pontokat fog kapni.
    Csúnya, helyenként bugos, és nem ragadja meg az embert a sztori csak mész előre legyen már vége.Hangulatfaktor NULLA!
  • Shep
    Sniper Ghost 2 minőségéhez képest?
  • grebber
    Next please!

10-12 hour Campaignként hírdették---> 6 óra 48 perc lett a vége!
  • grebber
    Hát gagyesz lett..

Bugos. (Volt hogy fedezék mögött volna és hirtelen felpattogtam a tetejére.De ahogy láttam később az a gépi ai-t is érintette ez a bug mert ő is felbandukolt ygy a fedezék tetejére!
    A régi idők fps feelingje visszajön amikor a fedezék mögött várakozva frankón jönnek felénk meghalni.AI buta nagyon.
    A másik nevetségesen alacsony az fps. A grafika okádék... (xbox360-on)

Eddigi egyetlen pozitívum ha ramboként tehát atombrutál módon mész előre akkor kiba..ott pronak kell lenni mert olyan gyorsan leszednek mint sehol máshol a többi fpsben!
  • grebber
    Enemy Front - ilyen lesz a multiplayer
  • grebber
  • grebber
  • lac coo
    Hát ja, valamikor annyi FPS volt, hogy azt volt a baj, csak az van. Mostanság tényleg semmi. Ha nem lenne COD sorozat, nem is tudom mi lenne ....
  • grebber
    Az AI, hogy is mondjam NINCS?

Nekem az ragadta meg a figyelmem,hogy befut két ellen a fedezékbe odahajítjuk a gránátot és ők meg vígan ott maradnak gugolva a halálukat várva.

De nem baj jó lesz ez kell is ez unalmas már hogy csak a cod van meg a bf egy évben fps fronton
  • lac coo
    Olyan is van ebben, hogy így visszalő az ellenfél ? :P
  • grebber
  • grebber
    De csak addig amíg meg nem jelenik a Lords of The Fallen.
  • s1lkforrent
    Továbbra is jól néz ki grafikailag(szerintem a City messze legszebb játéka lesz ez), de az agyatlan WWII lövölde kategóriában simán le fogja mosni az épp előtte kijövő Wolfenstein The New Order. Kiválóan időzítettek a folyamatos csúszással.
  • Shep
    Úgy tűnik a City is előkapart valahonnan egy nagy mesélőt, mert ez amit itt előadtak eléggé mesébe illő, főleg tőlük.
  • grebber
    Kellően változatos lesz az Enemy Front
  • grebber
    Limited Edition
  • grebber
  • grebber
    Június 13 a pontos megjelenési dátum!
  • grebber
    Enemy Front - traileren a varsói felkelés
  • grebber
    Nyárra csúszott az Enemy Front megjelenése
  • grebber
    Nincs ezzel gond!Egyre jobb lesz a city és az öt körüllengő játékrengeteg!
    Várjuk ezerrel!
  • s1lkforrent
    Te, az a "teljesen rendben van" Alien Rage mekkora fostalicska lett, te jó isten.

A kettővel lentebbi videóban a náczikok, mikor vadásszák le őket az ablakból távcsöves puskával, kiugranak a fedezékből és nagyon csúnyán néznek a játékosra, meg úgy általában meglemmingelik a főhőst. Gondolom ez úgy lesz kompenzálva, hogy egy teljes náczi ezred belsőségein kell minden pályán keresztül mászni. Alternatívának meg odatosszák, hogy az első két checkpointot ki is kerülheted, és csak a harmadik rakást kell lemészárolni. Frídomofcsojsz 2014!

Ha lesz az AiGameDev.com-nak citromdíja, akkor nevezhetnek, hogy kapjanak valami díjat is a játék után.

Viszont a grafika szép. Csak kár volt erre rápazarolni.
  • dezsolti78
    Bocs, nem ezt a szart akartam,de mindegy. Az előző link a jó videó. Bemutatják a "rambo" meg a lopakodó stílust a játékban. Jót tett neki a Far Cry 3-as fejlesztő.
  • Solid Snake
  • dezsolti78
  • dezsolti78
    http://www.youtube.com/watch?v=4KD8YXuqmJA
  • grebber
    Namco Bandai Picks Up Enemy Front and Lords of the Fallen
  • Fpocok
    Alien Rage is teljesen rendben van.
  • grebber
    Sniper Ghost Warrior eddig a legsikeresebb!
    Ez az Enemy Front is jónak ígérkezik + jön majd valamikor a Lords of the Fallen ,ami szerintem a CI történetének legjobb és legsikeresebb játéka lesz!
  • s1lkforrent
    Képek alapján jól néz ki de.. City Interactive.

Mikor csinált a CI olyan játékot ami _nem_ volt rettenetesen borzasztóan nagyon gané?
    Van ám hozzá lista is.
    Én itt nem látok értelmes alkotást amit a City készített volna. Pl Dark Sector szódával még elment, de ahhoz nem is volt közük, azt a Digital Extremes fejlesztette.
  • Fpocok
    Nagyon várom már.
  • Smithwarden
    Atyaeg.
    Sorry a hasonlo posztokert, de teljesen meghulyult az sg forum a karbantartas alatt. :p
  • Smithwarden
    Es par info:

- 10-12 hour Campaign, Co-Op, and Multiplayer, all powered by CRYENGINE technology.
    - Breathtaking visuals, highly dynamic environments, and spectacular blockbuster action across many iconic Resistance operations of WW2.
    - Deep Resistance Fighter gameplay blends fast-paced FPS action with thrilling stealth, sniping, and clandestine operations in the first true sandbox WW2 game.
    - Full arsenal of WW2 weaponry across all categories of hand-guns, SMGs, and rifles, as well as signature Resistance weapons including the Sten gun, Welrod Silenced Pistol, and Lightning SMG.
    - Highly destructible environments and advanced sandbox AI mean combat is always a rewarding and dynamic experience.
    - Introducing franchise protagonist Roy Hawkins, American war correspondent turned hero of the Resistance, and a memorable cast of Resistance leaders in France, Norway, and Warsaw.
  • Smithwarden
    Par kep es info:

- 10-12 hour Campaign, Co-Op, and Multiplayer, all powered by CRYENGINE technology.
    - Breathtaking visuals, highly dynamic environments, and spectacular blockbuster action across many iconic Resistance operations of WW2.
    - Deep Resistance Fighter gameplay blends fast-paced FPS action with thrilling stealth, sniping, and clandestine operations in the first true sandbox WW2 game.
    - Full arsenal of WW2 weaponry across all categories of hand-guns, SMGs, and rifles, as well as signature Resistance weapons including the Sten gun, Welrod Silenced Pistol, and Lightning SMG.
    - Highly destructible environments and advanced sandbox AI mean combat is always a rewarding and dynamic experience.
    - Introducing franchise protagonist Roy Hawkins, American war correspondent turned hero of the Resistance, and a memorable cast of Resistance leaders in France, Norway, and Warsaw.
  • Smithwarden
    Par kep: