Enemy Front

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber

lac coo
Hát ja, valamikor annyi FPS volt, hogy azt volt a baj, csak az van. Mostanság tényleg semmi. Ha nem lenne COD sorozat, nem is tudom mi lenne ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

grebber
Az AI, hogy is mondjam NINCS? <#rinya>

Nekem az ragadta meg a figyelmem,hogy befut két ellen a fedezékbe odahajítjuk a gránátot és õk meg vígan ott maradnak gugolva a halálukat várva.

De nem baj jó lesz ez kell is ez unalmas már hogy csak a cod van meg a bf egy évben fps fronton<#eplus2>

lac coo
Olyan is van ebben, hogy így visszalõ az ellenfél ? 😛

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

grebber

grebber
De csak addig amíg meg nem jelenik a Lords of The Fallen.

s1lkforrent
Továbbra is jól néz ki grafikailag(szerintem a City messze legszebb játéka lesz ez), de az agyatlan WWII lövölde kategóriában simán le fogja mosni az épp elõtte kijövõ Wolfenstein The New Order. Kiválóan idõzítettek a folyamatos csúszással.<#idiota>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Shep
Úgy tûnik a City is elõkapart valahonnan egy nagy mesélõt, mert ez amit itt elõadtak eléggé mesébe illõ, fõleg tõlük.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
grebber

grebber

grebber
Június 13 a pontos megjelenési dátum!

grebber
grebber
grebber
Nincs ezzel gond!Egyre jobb lesz a city és az öt körüllengõ játékrengeteg!
Várjuk ezerrel!

s1lkforrent
Te, az a "teljesen rendben van" Alien Rage mekkora fostalicska lett, te jó isten.<#wilting>

A kettõvel lentebbi videóban a náczikok, mikor vadásszák le õket az ablakból távcsöves puskával, kiugranak a fedezékbõl és nagyon csúnyán néznek a játékosra, meg úgy általában meglemmingelik a fõhõst. Gondolom ez úgy lesz kompenzálva, hogy egy teljes náczi ezred belsõségein kell minden pályán keresztül mászni. Alternatívának meg odatosszák, hogy az elsõ két checkpointot ki is kerülheted, és csak a harmadik rakást kell lemészárolni. Frídomofcsojsz 2014!

Ha lesz az AiGameDev.com-nak citromdíja, akkor nevezhetnek, hogy kapjanak valami díjat is a játék után.<#bee1>

Viszont a grafika szép. Csak kár volt erre rápazarolni.<#shakehead>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Bocs, nem ezt a szart akartam,de mindegy. Az elõzõ link a jó videó. Bemutatják a "rambo" meg a lopakodó stílust a játékban. Jót tett neki a Far Cry 3-as fejlesztõ.

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

Solid Snake
<#integet2>

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

http://www.youtube.com/watch?v=4KD8YXuqmJA

grebber
Fpocok
Alien Rage is teljesen rendben van.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Sniper Ghost Warrior eddig a legsikeresebb!
Ez az Enemy Front is jónak ígérkezik + jön majd valamikor a Lords of the Fallen ,ami szerintem a CI történetének legjobb és legsikeresebb játéka lesz!

s1lkforrent
Képek alapján jól néz ki de.. City Interactive.<#banplz>

Mikor csinált a CI olyan játékot ami _nem_ volt rettenetesen borzasztóan nagyon gané?<#shakehead>
Van ám hozzá lista is.
Én itt nem látok értelmes alkotást amit a City készített volna. Pl Dark Sector szódával még elment, de ahhoz nem is volt közük, azt a Digital Extremes fejlesztette.

Fpocok
Nagyon várom már.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Smithwarden
Atyaeg.
Sorry a hasonlo posztokert, de teljesen meghulyult az sg forum a karbantartas alatt. :p

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Smithwarden
Es par info:

- 10-12 hour Campaign, Co-Op, and Multiplayer, all powered by CRYENGINE technology.
- Breathtaking visuals, highly dynamic environments, and spectacular blockbuster action across many iconic Resistance operations of WW2.
- Deep Resistance Fighter gameplay blends fast-paced FPS action with thrilling stealth, sniping, and clandestine operations in the first true sandbox WW2 game.
- Full arsenal of WW2 weaponry across all categories of hand-guns, SMGs, and rifles, as well as signature Resistance weapons including the Sten gun, Welrod Silenced Pistol, and Lightning SMG.
- Highly destructible environments and advanced sandbox AI mean combat is always a rewarding and dynamic experience.
- Introducing franchise protagonist Roy Hawkins, American war correspondent turned hero of the Resistance, and a memorable cast of Resistance leaders in France, Norway, and Warsaw.

Smithwarden
Par kep es info:

- 10-12 hour Campaign, Co-Op, and Multiplayer, all powered by CRYENGINE technology.
- Breathtaking visuals, highly dynamic environments, and spectacular blockbuster action across many iconic Resistance operations of WW2.
- Deep Resistance Fighter gameplay blends fast-paced FPS action with thrilling stealth, sniping, and clandestine operations in the first true sandbox WW2 game.
- Full arsenal of WW2 weaponry across all categories of hand-guns, SMGs, and rifles, as well as signature Resistance weapons including the Sten gun, Welrod Silenced Pistol, and Lightning SMG.
- Highly destructible environments and advanced sandbox AI mean combat is always a rewarding and dynamic experience.
- Introducing franchise protagonist Roy Hawkins, American war correspondent turned hero of the Resistance, and a memorable cast of Resistance leaders in France, Norway, and Warsaw.

Smithwarden
Par kep:

grebber

grebber

s1lkforrent
Akkor minden rendben, igazi City Interactive féle "A kategóriás" játék lesz.<#rolleyes>
Ez pedig pont meg fog felelni cat "fajtájának".<#mf1>

Azért ahhoz komoly odaadás kellhet, hogy kizárólag olyan játékok készüljenek ott(az egész kiadónál!<#wow1>), melyek kivétel nélkül beleférnének a Rossz PC Játékok sorozat részeibe.<#shakehead>

grebber
marad csak volt egy kis offolás

wardogzombie
zárható...

te meg kérjél szüleidtöl valamit amit kitudsz írni aláírásodba 😄

A kateg lesz

DeerHunter01
Ehhez csak gratulálni tudok. Tudod mit? Nyomjad a B kategóriás sablonos játékodat és pusztulj meg a gép elõtt, ha már az életben semmit nem tudsz elérni, legalább irtsál ki vagy 60 ezer katonát a monitor mögül.

\"Erről van szó!\"

ReszegKoldus
Éljenek, nekem általánosságban a feketékkel semmi bajom.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Éljenek a feketék és Obama!

ReszegKoldus
Ez miért égõ? Szerintem nem kell elfogadnom/szeretnem egy ország ténykedéseit minden szinten azért, hogy egy ott lévõ sportcsapatnak szurkolhassak.
Ezzel kb azt mondod, hogy ha valaki elítéli hogy az USA országokat lerohan "békefenntartás" céljából (olajért), annak nem tetszhetnek az amcsi autók sem. Igaz, nem várhatom el olyantól, hogy ezt megértse, aki lenácizza akinek elege van az egy kaptafára készülõ WWII-es FPS-ekbõl.

Egyébként ha már idéztél, "féreg amcsikat kell kutya módjára leszedegetni hõs vietkongokként". Na most "nyugati szemmel helyesen" ez a mondat nyilván féreg vietkongok és hõs amcsik lenne, de mivel a háborút vietnam nyerte nem írhattam így 😊

Én a Packersen kívül sok amcsi dolgot szeretek, de többek közt a politikájukat és a magukat hõs felszabadítóknak való beállítást nem.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Azért kurva égõ vagy ember idézem a saját írásod "#9 amiben a féreg amcsikat" de azért egy Green Bay Packers lógod van

ReszegKoldus
Érdekes megközelítés, annak fényében meg fõleg, hogy nácikról egy szót se írtam.
Az mondjuk igaz, hogy én nem veszem egy kalap alá a nácikat, és azokat a mezei német katonákat, akik ezekben a fajta játékokban általában lenni szoktak, illetve azokat se nézem nácinak, aki unja már a folytonos német gyilkolást.

ha jó a játék akkor bármirõl lehet szó 😄

+1 náci 😄

Érdekes, hogy az ellenségbe egy fél tár lõszert kel lõni!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

ReszegKoldus
Az a baj, hogy a videojátékokat viszont nem a gyõztesek írják, különben lenne egy csomó játék, amiben a féreg amcsikat kell kutya módjára leszedegetni hõs vietkongokként.
Majd ha lesz egy 1956-os forradalmas játék, ahol végigmehetsz szovjet tankokkal Budapesten, szétlõheted a házakat és irthatod a gonosz felkelõket biztos nagyon fog tetszeni neked, mert a történelmet a gyõztesek írják.
Röviden: a "te fajtád" nyugodtan kihalhatna <#nevetes1>

A történelmet a gyõztesek írják nem a te fajtád , titeket csak kicsinálunk még a játékokban is mindig nah go home öcsi