45
  • trogi
    A Turul-szoborral egyidőben épült engedély nélkül egy Holokauszt-szobor is. Érdekes módon az szdsz-nek (segítek: kaftánosok mind) csak a Turul-szobor csípte a szemét, a fajához kapcsolódó másik nem. Hát például ezért 'szélsőségesek' egyesek.
    Ha majd a toleranciát az is elkezdi művelni, aki más fejére üvölti annak hiányát, akkor esetleg! lesz változás. Addig nem.
  • eternam
    Minek a rovásírás, ha senki, még az a hülye jobbikos képviselő sem tudja elolvasni?
  • eternam
    Na szép, leírtam párszor hogy többek között, máskor jobban kell figyelnem a megfogalmazásra. :-) Mentségemre szolgáljon hogy most ébredtem, ugyanis szundítottam egy kicsit délután.
  • eternam
    Mondjuk azt írja a csóka hogy itthon él. Én még nem találkoztam olyan magyarral Mo-n akit azért kifejezetten üldöztek volna mert magyarnak született. Éppen ellenkezőleg, ha valaki Mo-n magyar az előny, mert többek között nem szembesül olyan előítéletes gyűlölködő hozzászólásokkal többek között itt az interneten is, mint némely cigány, vagy zsidó honfitársunk.
  • aaaaa
    Kérdezz meg egy Szlovákiában, Romániában, Szerbiában, vagy Ukrajnában élő magyart. Talán tudnának valamit mesélni. Amúgy nálunk sem szeretik sok helyen a nemzeti jelképeket. Egyből nácinak, fasisztának bélyegzik a használóit. Milyen hisztit rendeztek a Turul szobor miatt is, vagy hogy tiltakoztak a rovásírásos táblák ellen is.
  • Merces
    mondjuk ez attol függ hol él..............
  • eternam
    Mesélj, milyen üldözésnek vagy kitéve azért mert magyar vagy?
  • eternam
    Csaxólok, a Strach az cseh szó és jelentése félelem, a Man meg angol szó és a jelentése férfi. Ennyire zsidó a bácsi, nem mintha olyan sok köze lenne a származásának ahhoz hogy kalózkodott. Valamelyik antiszemita barom kitalálta hogy zsidó és akkor a többi antiszemita barom meg bégetve mint a birka, bólogat hogy zsidó. Mert az olyan jól esik nekik ha zsidózhatnak egyet.
  • Nabateus
    Igen, Rubenstein bacsi itt a szomszedomban is orosz bevandorlok gyermeke... :)
  • eternam
    Azt meg csak egy nagyon előítéletes és nagyon antiszemita gondolhatja hogy azért ússza meg az öreg a büntetést mert zsidó, ha valóban zsidó származású. Én nem értem, pár éve nem volt az interneten ilyen masszív zsidózás, az utóbbi pár évben terjedt el ennyire.
    Ami az első problémát, vagyis az előítéleteknek a személyiség lelki háztartásában betöltött szerepét illeti, a pszichoanalízis és a pszichoanalitikusan orientált társadalomlélektan már régóta foglalkozik az előítéletes személyiség kérdésével. A kutatások rámutattak azokra a személyiségfejlődési zavarokra - különösképpen a kisgyermekkorban gyökerező, a klasszikus freudi felfogás szerint a szexuális elfojtásból eredő - zavarokra, amelyek a felnövekvő egyént különösen fogékonnyá teszik arra, hogy a benne felgyülemlett agressziót, indulatot kivetítse másokra és amennyiben módja nyílik rá, le is vezesse más emberek (egyének és csoportok), a "bűnbakok" bántalmazásában. E bántalmazásnak persze igen széles a skálája: a szóbeli fenyegetőzéstől a tettlegességig fajulhat.
  • eternam
    B@sszátok, nem is zsidó hanem lengyel bevándorlók gyermeke, ahogy írja a cikk. Olyanok vagytok mint Pavlov kutyái, mindenről ugyanaz jut eszetekbe. Még egy filmkalóz kapcsán is a zsidók jutnak eszetekbe, beteg ez a magyar társadalom.
  • Nabateus
    Erdemes osszehasonlitani a stilust a zsidozok es az azokat tamadok kozott...

Masreszt vajon milyen filmeket kuldozgethet? Disneyt, hogy utana bargyu dalokat enekelgetve lojjek a paleszokat a gijoek?
    Vagy patriota muveket, hogy erot ontson belejuk egy kis szorakozassal? Sracok, ha nem eleg szorakoztato embereket megolni: Haza lehet menni,sot,oda sem kellett volna menni. Nem kotelezo a gyilok.
  • FoodLFG
    Én csak azt nem értem, hogy amikor elküldte "levélben" a cuccost, akkor nem nézett bele az amerikai hatóság ?
    Mert az interneten nagyon igyekeznek ilyesmiket véghezvinni. Szóval akkor már a levelekbe is nyugodtan belenézhetnének. Nem oszt, nem szoroz.

Egyébként a postát még be lehet perelni egy milliárd dollárra, mert hát illegál cuccokat szállított. Ez a fajta viselkedésmód sem ismeretlen internetes körökben. Szóval... vicces.

http://youtu.be/zsI3-IEWgFg
    http://youtu.be/GZadCj8O1-0

• samebadi
    gyanús ez az egész. 92 éves, sok veszíteni valója nincs, profi felszerelés 300.000 film saját költségre.

Kutya legyek ha nem valami belsős ember pénzelte, aki olcsó filmet akart a katonáknak.
  • aaaaa
    A "magyarozó" többi meg még annál is nagyobb szégyen.
    Az alapvető ok az volt, hogy a bácsi valószínűleg származásának és veterán múltjának köszönhetően nem lett meghurcolva olyanért, amiért más esetben bárkit habzó szájjal közellenségnek kiáltanak ki, és azonnal milliókra perelnek.
  • Shiloh
    Számomra elég érthetetlen, hogy egyes, magukat embernek nevezett csökevények még az ilyen témáknál is találnak arra okot, hogy zsidózzanak egy jót. Tiszta szégyen.
  • Stirner
    unalmas már ez a zsidózás...veterán, ennyi.
  • Cef
    Hát igen, ha meghurcoltak volna egy 92 éves öregembert, aki világháborús veterán, ráadásul az amerikai csapatokat támogatta a maga módján abból nagy valószínűséggel akkora botrány lett volna, hogy egy életre szembefordult volna velük az egész közvélemény. Így legalább villoghatnak, hogy ők nem is rossz fiúk.
  • wadnari
    Nem mernek a jogvédők nekimenni mert neki aztán tényleg egy hadsereg van a háta mögött:)))

Végre valaki
  • Merces
    akkor flémeljünk egy rövidet

1 Az IQ csupán egy részét adja egy ember értékének, nem egy jóképességű ember hisz el ordas baromságokat, és veri a mellét mint egy pávián mert nulla érzelmi intelligenciája van, és nem is igazán kreativak.....
    2 Ebböl az derül ki hogy lenézed a földműveseket
    3 A János a Péter a Dávid is zsidó nevek, és előfordulnak ugy is mint családnév, jó mondjuk a bácsi valószinűleg az de én nem vennék rá mérget

ja és csak azért nem huzták faxra az öreget, mert a support our troops amolyan fétish usákoknál és ezt még ezek a hiénák is tiszteletben tartják...
  • aaaaa
    Ők csak akkor magyarok, ha érdekeik úgy kívánják. Amikor épp másképp, akkor "szegíny" elnyomott romák.
    Amúgy érdekes hozzáállás ez a zsidók részéről is. Bár magyarul beszélnek, magyar állampolgárok ők is, de ha sérelem éri őket, egyből a legalantasabb lenéző és megvető módon támadják azt a népet, aki befogadta őket, pedig már nemzedékek óta ők is ennek az országnak a lakói. Szóval az indulatoknak sok esetben a hozzád hasonló lenéző magatartás is az okozója. Ez semmivel sem jobb mint a cigányok lenéző "büdös paraszt magyar"-ozása. Ha annyira a tolerancia és elfogadás mellet álltok ki, akkor nem kellene azt országot, népet támadni, aminek Ti is tagjai vagytok, és a nyelvét is anyanyelvetekként használjátok. Akkor talán kevesebb lenne a gyűlölködés.
  • gosub
    azok nagyrészt olyan magyarok voltak, mint a mostanság kanadába kivándorló 'magyarok'
  • MacropusRufus
    OFF
    ez már a második topic itt az SG-n amiben masszív zsidózás van. Gratula.
    Bezzeg az a sok hót becsületes magyar mi? Akik miatt ki volt írva a sógoréknál, hogy "Magyar ne lopj!"
    ON

• cateran
    Vitathatatlan...megmutatnad mifele novellakat, kisregenyeket adtak ki eddig a neveddel ? Esetleg valami koltooriast tisztelhetek szemelyedben? Vagy mitol tudsz jobban irni es mit?
  • Asperot
    135? A tizedesvessző hol van?
  • Pares
    Hú, hát most a lelkembe tapostál. Csak az vigasztal, hogy jobban tudok írni, mint a magadfajta géniusz.
  • Szemjuel
    nekem 136 az IQ-m
    1589ben foglalkozott utoljára földműveléssel ősöm
    sőt, az én faszom nagyobb és keményebb!

hobbim hogy az ilyen fasszopókat kiröhögök!
  • Baliquez
    ad1: nem vagyok buta, 135-ös az IQ-m.
    ad2: pontosan háromszázhuszonhárom éve (1689-ben) született a családomban utoljára olyan boldog ős aki földműveléssel foglalkozott hivatásszerűen, tehát a parasztozásodat max. magyarellenes rasszizmusként tudom értékelni (tudniillik a 'ziták szóhasználatában paraszt a magyar/fehérember).
    ad3: hobbim a geneológia, a bácsinak zsidó neve van.
  • Dracad
    És honnan tudod ilyen biztosan, hogy zsidó te kis buta paraszt?

Az amerikai demográfiai sajátosságokat figyelembe véve sokkal valószínübb, hogy a bácsi egy WASP, vagyis white anglo-saxon protestant mivel az amerikai férfiak 60%-a az.

Sőt tekintettel arra, hogy a zsidók a legritkább esetben kényszerültek/nek az USA-ban anyagi megfontolásokból beállni a seregbe, még annak is nagyobb a valószínűsége, hogy a bácsi esetleg néger felmenőkkel rendelkezik.
    Sok fehér embernek vannak néger felmenői Amerikában csak meg kell nézni néhány családfa kutató filmet.
  • Baliquez
    Nem kicsi kettősmérce: öreg zsidaj exkatonának szabad azt amiért az egyszerű fehérembert alapesetben DOLLÁRMILLIÓKRA büntetnék! Pluszpont még a szemforgató farizeuskodás a részéről, miszerint "egy bizonyos számú másolat után elpusztítja a kópiákat" WTF? Mert? Az ő esetében nem számolják hogy mennyivel több pénz ömlött volna be Hollywoodba ha a katonák eleve megvették volna a filmeket és vitték volna magukkal? Mert érdekes módon a világnak ezen a felén ilyen barom szövegekkel próbálják alátámasztani a penetráns büntetési tételek jogosságát! A jó kurva anyádat Amerika, katonástól vénzsidóstól mindenestől.
  • cateran
    Nos..az oregnek tobb mukodo agysejtje es kurazsija van mint neked..pl ebben
    Mas szavakkal:az oreg tobbet felejtett, mint amennyit te valaha is tudni fogsz....Erthetobb mar a dolog vagy kell meg par tiszteletkor?

Night: Nem vagyok eppen fiatal, de pont telibeszarom mi tortent az elozo evszazadban.....A jelenre es a jovore kellene koncentralni es nem a multon nyammogni (lasd magyar foci, honfoglalas, trianon, anyamkinja)
    Persze nagyon klassz abrandozni arrol, hogy mekkora kiralyok voltunk, de ez a loteri doglott kutyat nem erdekli valojaban...
  • shownomarcy
    "a cél szentesíti az eszközt"
  • Zombee
    Mindentől függetlenül, ha igaz a hír, és nem ez is csak a nagy amerikai hazafiság és a külföldi missziók marketingje ez is, akkor jófej az öreg, meg szellemileg is rendben van eléggé :).
  • Zombee
    Semmibe nem kerülne az amerikai szórakoztatóiparnak pár kópiát kiküldeni. Elvégre az amerikai katonák az olajért, ritkaföldfémekért és a potenciális piacért küzdenek és halnak meg.
  • nlght
    off
    Egyetértek, amúgy nálunk is ki van rakva a zászló az utcafronton. Már néhányan akkor is furcsán néznek rád, ha trianonról beszélsz, a mai fiatalok pont telibeszarják az egészet, mintha az ami az előző évszázadban történt az már nem is lenne fontos. Bezzeg a ker. tv-k aktuális agymosásai...
  • nlght
    Respect!
    Remélem én is megélem a 92 éves kort ilyen szellemi frissességgel.
  • bencus11
    OFF
    Az a durva, hogy itthon az.. Az ember nem lehet büszke arra, hogy magyarnak született anélkül, hogy rossz szemmel néznének rá.. Szomorú ami itthon van.
  • Attila1234
    Döbbenetes, hogy vannak olyan országok, ahol nem ciki otthon kitenni a nemzeti trikolort, mi?
  • Hedgehunter #7
    Amerika zaszlo a hatterben meg a monitoron... Mint egy amerikai filmben... Nem ertem miert nem kell tartania a felelossgre vonastol?
  • Sir Quno Jedi
    No ebből az következik, hogy az összes torrent hálózatot, szervert miegymást rá kell iratni 90 feletti mamókákra és papókákra, mert nekik má mind1, még az életfogyton is csak röhögnének (filmeket meg nem is látják, szal. a magáncélú másolás/kalóznézés kizárt)! :DDD Nosza gyerekek, elő a dédikkel, irány a matuzsálemkalózkiképzőközpont!!!! Ojvé, megvan a tökéletes fegyver!