"A játékosok nem akarják megvenni a Crysist"
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként pár kivétellel (mint a Startcraft II, ami még midig 10 ezer felett van nálunk), szint eminden sokkal olcsóbb 1 évvel a megjelenés után, és általában már GOTY, amiben benne van az összes DLC. Szóval én nem sírok a játékok ára miatt, mert van idõm kivárni. Kb. 70 bizonyítja a polcomon, hogy megéri. :-)
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Szerintem a crysis 1 sokkal jobb volt mint a kettõ...
A kiadók szerint valós anyagi kár éri õket, ha valaki letölt egy játékot.
Mi a heréért nem adják akkor feleannyiért? Nem jobb a kevesebb, de tuti bevétel, mint a semmi? Inkább erõsködjünk, fenyegetõzzünk, készítsünk warez statisztikákat? Az el nem adott programok elõbb-utóbb úgyis budget árszabással kerülnek eladásra, és ilyenkor jóval többen veszik is meg az adott játékot, fél-egy évvel a premier után.
Ha már a premier idején meglenne ugyanez az árszabás, nem hozna nagyobb zsugát a kiadóknak? Dehogynem.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Amúgy nem ide tartozik ,de Heroes6-ot megvettem kiadáskor és egy nagy csalódás lett a vége.Vissza persze nem veszik ,csak mert nem tetszik...
A 2. rész tõlem csak egy WRZ-t érdemelt, miközben a haverom megvette 0 Day, a 11.000 Ft-os "Limited Edition"-t, és azóta is bontatlanul van a fiókjában, mert a tõlem elkért csúnya változat kipróbálása után úgy döntött, hogy inkább eladja az érintetlen csomagolású játékot.
Csak nem talál olyan hülyét, aki megveszi tõle 11.000 Ft-ért (alább nem akarja adni, mondván, hogy térüljön meg a kára, hiszen a baráti társasága is megvette, de egyik sem játszik vele így neki 'lóg a pénze').
Ennyit a Crysis 2-rõl.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Lényeg: volt olcsóbb játék, mit tett a magyar kereskedõ? Fogta magát és betámadott az osztrák/német piacra az olcsóbb, magyaroknak szánt játékkal.
A kiadóknak elegük lett ebbõl, és ezért szopunk. Nagyon régen (2003-2004 körül) volt is errõl egy cikk vagy a Guruban, vagy a Gamestarban.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Miden kifutott csúcskategóriás tökéletes működő állapotba lévő ATI-t megveszek!!!
Ha nincs rá pénzed, akkor az 'jó kifogás'? Mehetek hozzátok enni, inni, aludni, internetezni, ..........., mert nekem nincs rá pénzem?
Ha méretarányos lenne a minimálbérrel a játékok ára, akkor biztosak lehetnének benne, hogy sokkal többen vennék meg, és többszöröse lenne a bevétel. Oké USA-ban, meg Németországban és még Japánban is sírnának, hogy õk miért 3x ennyiért veszik meg a játékot mint ahogy eddig is. 50-60 dollár/ euro, mi meg a mi pénztárcánkon 20-ért. Lehet erre azt mondani, hogy akkor beindulna a pc game turizmus de erõsen kétlem, hogy utazással ez megérné, webshopban mi sem kapnánk olcsóbban, külföldre szállítani meg nem engedné a kiadó ( ha kiderül, hogy mégis akkor a köv játékot az a cég már nem árulhatja, stb.stb.). Meglehet oldani, csak akarni kéne, nem pedig sírni, hogy nem veszik meg a játékot.
Nem utolsó sorban meg jó játékot kéne csinálni.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Kiváncsi vagyok, hogy ha sikerül is olyan rendszert összerakni, amit nehéz annyira feltörni, hogy az átlaggamer ne akarjon szórakozni vele, mennyivel fog megnõni az eladásuk.
Szerintem kb semennyivel.
Mekkora divat itt a configra verni...