277
-
Gólya #117 ehhez viszont egész nap a gép előtt kellene ülni, az meg azért kicsit túlzás:) -
Ironman2 #116 Ha nagyon gyorsan ültetnék,akkor is a dáliával meglenne 16 tp másfél óra alatt. -
Ironman2 #115 Na azért ezt is jól megcsinálták! A dália 5 perc alatt ad 1 tp-t,a vénuszkoráll meg másfél óra alatt 9 tp-t.Akkor melyik éri meg? -
Ironman2 #114 Nagyon belehúztál Maxi,már a 14-en vagy! Kaptam utánad 114 tp-t -
Ironman2 #113 Lehet hogy kifogsz majd te is ilyen ajánlatokat. -
#112 Csókos vagy.Én a közelébe sem kapok:( -
Boszy20 #111 Szomszédokat keresek. Boszy20 -
Ironman2 #110 Egyre jobb ajánlatokat kapok azért.300-400 tündértalléros megrendelések jönnek -
#109 Azért nincs még piac,mert senki sem vásárolna csak eladna.Majd ha eljön az ideje,akkor bevezetik. -
random001 #108 Akkor nekem az alapok kimaradnak. :D
Nem kívánok több böngészős játékot. Elég lesz ez az egy úgy érzem. Nekem az ilyen játékok nem elég mozgalmasak úgy mond. De ebben megfogott valami. Talán a gumi grafika ahogy írta valaki lentebb :D -
#107 Pedig az az alap,ha ezzel is játszol:) -
random001 #106 Nem :) -
#105 Farmerama-val nem játszol? -
random001 #104 Köszi mindenkinek :)
Kicsit fura nekem ez az egerészés a növényekkel, de majd elválik mennyire szeretem meg vagy nem :) Kicsit más fajta online játékhoz vagyok szokva, és azt biztos nem hanyagolom ezért, de majd igyekszem :D
Amúgy mint minden béta verziós játéknál ennél is meg van a törlés lehetősége, de mindig kompenzálni szokták azért valamivel. Meg azért általában nem akkor szokták restartolni amikor már a java játékos jó nagy szinten van. Akik meg esetleg fizetnek be a játékba azoknak vissza szokták adni az uj acountra az addig elköltött pénz ingame értékét. Itt most értelem szerűen a varázskristályra gondolok. -
Ironman2 #103 Angyaltrombitát le se tudom rakni! -
Ironman2 #102 Felvettelek én is! Vasember72 -
Gólya #101 jelöltelek -
#100 Ne viccelj!Itt senki sem profi,mindenki csak most kezdte,ráadásul segítünk egymásnak ha kell,emiatt ne aggódj:) -
random001 #99 Megelőztél. Éppen irni is akartam. Most így megfelel? Sory a kezdő bénázásért a következőnél már nem teszek fel buta kérdéseket :) -
#98 Kattints a nevemre és után a + jelre,hogy jelenjen meg a zöld sapkaszerűség. -
#97 Bejelöltelek. -
random001 #96 Sziasztok.
Szomszédokat keresek. :) játékban nevem Nemesis
Az esetleges jelöléseket előre is köszönöm. :)
Ma akadtam a játékra óriás szintet ne várjatok tőlem. :) -
#95 Nem tudtam megvenni az imádkozó sáskát,nincs rá lóvém:( -
Gólya #94 sztem ott olyat kérhet, ami még nincs raktáron - vagy tévednék? -
Gólya #93 na most estem le a székről...illatos májmoha...anyám -
Ironman2 #92 Igazad van! kösz! -
#91 Én azokat elutasítottam. -
#90 Igen,ez valószínű,mert nálam sincs mindenkinél sapka. -
Ironman2 #89 Aha.Kösz szépen,kiscsibének,és karcnak elküldtem újra,és most már rózsaszin alul a sáv.Akkor úgylátszik hogy mind a két félnek meg kell erősiteni a kapcsolatot -
#88 Az a lényeg,hogy az alsó sáv rózsaszín legyen,mert ha csak világos zöld,akkor csak barátlistád van.Ha rózsaszín akkor tudsz gratulálni neki szintlépéskor (ezért van ott a 'sapka' is) amiért kapsz tp-t.És nem utolsó sorban,ha meg lesz a Holdfény-liget,akkor a tündértársakkal tudod kipucoltatni,lásd szédült szántó. -
Ironman2 #87 Némelyik feladatnál meg nem lehet látni hogy miket kell bedobálni.Nekem már 2 ilyen "üres" feladat is van -
Ironman2 #86 Nekem a játék küldi ujra a szomszéd felkéréseket automatikusan,de rájöttem hogy miért,mert már minden szomszéd ikonjában van egy zöld sáv is.A régiekében nem volt ilyen sáv -
Ironman2 #85 Akkor újra kezdjük. -
Gólya #84 tényleg...még "csak" 7. szinten vagy -
#83 fölösleges úgyis törölnek mindent :D -
#82 Dehogy!Olyan lassan haladok:( -
Gólya #81 főnök nagyon hajtasz:D -
Gólya #80 orkok jobbak lennének?:) -
#79 mi érdekes ezen, szisztémával nincs bajom hanem ezzel a fos tündérországos gumi grafikával -
Ironman2 #78 Érdekes,mert ugyanaz a szisztémája mint a Farmeramának,csak a grafika más.O_o