277
-
Ironman2 #157 1 óra alatt jött vagy 6 rendelés nekem is.Már 3200-am van.Amúgy én be tudok lépni rendesen! -
#156 Valami bibi van a játékkal,mert a BP. oldaláról sem lehet elérni. -
random001 #155 Igen nálam is így volt reggel.
Viszont most lépnék be. Eddig használt könyvjelzővel, és egy teljesen új felület fogad ahol nem tudok belépni.
Ha a bejelentkezés most-ra kattintok akkor csak egyszerűen frissíti az oldalt. Ha beírom a regisztrált email címem hogy jól van akkor küldözgess hírlevelet bakker... akkor is csak frissít egyet.
Szóval nem tudom hogyan tovább. Nálam van a gond vagy másnak is van ilyen? -
#154 Valamit variáltak a megrendelőkkel,mert pár perc alatt jött vagy 8,és összeszedtem kb. 4000 pénzt:) -
#153 Nekem most már a rendes pontszámot írja ki. -
Ironman2 #152 Amúgy ki érti ezt a pontrendszert amit a gazdák után szedek be? Szinte a tizedét adja hozzá a tp-hez amit kiir -
Ironman2 #151 Felvettelek! -
Ironman2 #150 NA ez az állatoknál tök hülyeség volt,mert meg kell várni míg elfüstöl,addig nem lehet tápot adni neki -
Ironman2 #149 Micsoda új effektek vannak! Szüretnél.pl -
Ironman2 #148 Már megvan a nyílméregbéka 1.szintje is! -
Gólya #147 küldtem meghívót -
Gólya #146 Yuppiiiiii....van szerencsesárkányom bibibibiiiiiiiii:)
(meg az eszem is elment) -
#145 Az egyikbe volt,de nem a legtöbbet fizetőbe:)
Nem baj,meg tudtam venni a sasfészket végre:) -
Ironman2 #144 Amikben vannak állatok is,azok adnak jobb lóvét -
#143 Na végre.Egy kis pénz áll a házhoz:)Csak növény kell hozzá ami nemsokára megérik,aztán mindjárt el is fogom költeni:D
-
#142 Üdv
aki akar felvehet barátnak
név:Foxy01 -
Ironman2 #141 Megvan a leopárdgekkó 1.szintje -
Ironman2 #140 Grat a szintlépéshez! Hamarosan meglesz a Holdfény-ligeted! -
#139 Ja így már ok.Akkor te jobb gazda vagy mint én:)Nekem kifolyik a pénz a kezemből:( -
Gólya #138 ma mindenképpen...anyák napja van:) -
Gólya #137 mondjuk én amit lehet, el is adok
bár nekem még egyáltalán nem volt 220-tól magasabb ajánlatom egy tételre
-
Gólya #136 -
#135 Akkor nálad biztos minden olcsóbb:D -
Gólya #134 " két-két fám - összesen hat" -
#133 Fát nem is vettél?Az sem olcsó:( -
Gólya #132 van egy-egy ólam - ez négy, két-két fám - összesen hat
a többi helyen föld
locsolni nem locsolok
ja és most van 1700 tallérom -
#131 Te nem veszel semmit se?Le vagyok maradva 2 óllal,összesen 2800 pénz.A következő fám is 1200-ba kerül.Locsolni nem locsolok semmi növényt ne fogyjon a pénz,de így is 500 és 1000 között vagyok anyagilag. -
Gólya #130 én nem tudom, hova teszitek a pénzt:)
a zuram is itt panaszkodik, hogy nincs pénze... -
#129 Pénz nélkül sok értelme nincs:( -
Gólya #128 tovább bővítették a kínálatot: növények 23. szintig, fák 16. szintig, állatok 20. szintig -
random001 #127 Az úgy remek lesz annak aki eléri azt a szintet. ( Maximus hamarosan. ) Elég hamar elindították a bétát szerintem. Hiszen akik aktívan toják azok hamarosan elérik azt a szintet sőt bizotos vannak akik meg is haladták már. -
Gólya #126 14. szintig vannak meg az ültethető növények, fa még csak három van (11. szintig), állat pedig 15. szintig -
random001 #125 Köszi. Akkor a 8-10 órásakra még jó sok szint kell :) -
#124 Nálam most 1:55 perc 11TP-t ad. -
random001 #123 Sziasztok.
Aki most a legnagyobb szinten van az elárulhatná, hogy mennyi a legmagasabb érési idő jelen állás szerint az adott szintjén.
Igazándiból azért érdekelne, hogy mi az a szint amit illő lenne mihamarabb elérni az úgymond üresjárat elkerülése végett.
Értem itt azt, hogyha több órát nem tud az ember fia-lánya gép előtt lenni, akkor ne legyen kihasználatlan a veteményes része. Egyértelmű, hogy a kis érés idejűek adják a legtöbb tapasztalati pontot, de munka és egyéb elfoglaltság mellett sokszor kivitelezhetetlen az 5 perces dáliát ültetni-szedni-aratni. -
Ironman2 #122 off:néha felállok kimegyek pisilni is.
kocka vagyok 2 napig. -
Gólya #121 uhh...te galád:D -
Ironman2 #120 Nem egész nap ülök,mert 10 órakor keltem fel! -
Gólya #119 de jó már valakinek:)
egyszer lenne ennyi gondom, hogy egész nap a gép előtt kelljen ülnöm... -
Ironman2 #118 LOL! Ma meg holnap nem gond nékem.