277
-
Ironman2 #277 Hát most sajnos nem.Majd talán egyszer.Köszi a szomszédoknak a résztvételt! -
#276 Na mi van?Már senki sem játszik? -
#275 Másnál is eltűnt a holdfény-ligetben egy rakat hely?A 12 szomszédom megmaradt ugyan,de akkor is... -
#274 De jól néz ki ez az új Harry Potter növény:)
-
Ironman2 #273 Abból a tojásból még mindig nem tudom mi lesz,ami a térképen van -
Ironman2 #272 Már nem béta! -
Ironman2 #271 Az a bazi nagy lámpanövény meg kell ám oda! Mire én beültetek egyesével,meg learatok addigra elmegy a kedvem az egésztől.Hol van már a gyorsvetés? -
Ironman2 #270 Hát ezt jól megkutyulták.Van ahova nem tudok kockát lerakni.A holdfény ligetben meg területen kivülre is le tudtam 2-t tenni -
Ironman2 #269 -
#268 Üdvözlet Tündérek!
Nagy-nagy meglepetéssel szolgálhatunk a mai napon Számotokra!
A játékba több újdonság is bevezetésre került, nézzük is, hogy mik ezek:
Növekedtek a kertek, mostantól még több területen tudtok gazdálkodni (a Holdfény-liget teljes tisztán tartásához továbbra is elegendő a 12 tündértárs). Ez a Tündérvölgyben és a Holdfény-ligetben is egyaránt 202 darab 1x1-es méretű kihelyezhető területet jelent.
Új növény került bevezetésre a 17. szinttől, ami nem más, mint a tündérgomba. A növény víz és tündérpor nélkül 2 órás érési idővel rendelkezik és betakarításkor egy 2x2-es méretű területen 11,6 tapasztalatpontot biztosít.
Szintén említhetünk egy új növényt, mégpedig a 40. szinttől, ami nem más, mint a mandragóra. Ez a növény a maga 4 órás érési idejével 19 tapasztalatpontot biztosít minden learatott 2x2-es termőterület után.
Végül, de nem utolsó sorban egy új fa is bekerült a játékba. Az újdonság neve mandulafenyő és a 22. szinten már meg is szerezhetitek. A fának elérhető az 1. és a 2. szintű fejlesztése is, melyeket megvásárolhattok a csodálatos csemetekertben.
Reméljük örömötöket lelitek az újdonságokban.
További kellemes napot, eredményes fórumozást és jó játékot kíván
a FantasyRama csapata -
#267 LOL
Ki lett bővítve a terület:)Iron,ajánlom neked megnézni a holdfény-ligetben a 'kedvenc' tárgyadat:P
Nálam ilyen:
-
#266 Én nem tudom,de,hogy játszottam vele az tuti:) -
Ironman2 #265 Áh.Én a Sim City socialt várom inkább.Ilyenbe már nem kezdek bele. -
random001 #264 Pedig hivatalos fóruma szerint, 2012.06.12.-én indult. Ezek szerint Te nyilván nem magyar nyelven játszottál vele, vagy nem értem. :) -
#263 Én ezzel már legalább egy éve játszottam,de elég is volt:( -
random001 #262 Itt az újabb béta:
Rising
Vagy lehet volt eddig is csak nem vettem észre...? -
Ironman2 #261 Már jobboldalt is csíptek le a mezőkből a holdfény-ligeten -
#260 Ja,nem azért mondtam,csak úgy.De biztos van olyan:( -
Ironman2 #259 Vannak akik nem kedvelnek? -
#258 Na végre valaki:D
Megtörtént:) -
Ironman2 #257 Amúgy nyomj rám légyszives egy zöldet,én is nyomtam rád! -
Ironman2 #256 Ez csak grafikai újítás.Majd lehet megemlítik -
#255 De ebbe egy szó sem esik arról,amiről beszélünk:O -
Ironman2 #254 Ez meg a héten volt:
Üdvözlet Tündérkertészek!
A mai nap folyamán néhány apró hiba javítására került sor. Nézzük pontosan miről is lenne szó:
Eddig a fejlécekben feltüntetett hosszú nevek és címek egymásba értek, nem lehetett kiolvasni őket (például a vetőtáblán szereplő növények nevei). Ezt a problémát elhárították.
Sokan panaszkodtatok az aratáskor felszálló tapasztalatpontok téves mennyisége miatt. Ezt a jelenséget a Flash animáció hibája okozza. Többen jeleztétek azt is, hogy aratás után a tapasztalatpontokat visszavonta a rendszer, kevesebb összegyűjtött TP-tek volt, mint közvetlenül aratás után. Ennek oka, hogy az aratás animációja alatt egy terület learatására többször is lehetőségetek adódik. Ebből adódóan rossz tapasztalatpont mennyiség kerül feltüntetésre, melyet a rendszer egy kis idő elteltével korrigál a helyes értékre. -
Ironman2 #253 Sziasztok Tündérek!
A mai nap folyamán újabb újdonságokkal kedveskedett Nektek a fejlesztői csapat. Az alábbi javítások, újdonságok lettek bevezetve a játékba:
A tündértár teljes mértékben lapozhatóvá vált, működik az előre és hátra nyíl
A barátlistátok ezentúl szint szerint lesz rendezve (természetesen külön a tündértársak és a barátok)
A megrendelt tündértársak ezentúl kapnak egy nevet is
Ha meg szeretnétek hosszabbítani egy megrendelt tündértárs idejét, akkor ezentúl fel lesz tüntetve a költség és az idő
A barátfelvétel során érkező üzenet megszűnik, tehát nem fogtok erről külön értesítést kapni
További kellemes és hasznos fórumozást kívánunk! -
#252 Akkor jó,megnyugodtam:P -
Ironman2 #251 Bár annak a lámpásnak nem sok értelme van -
Ironman2 #250 Már nekem is átalakitották! Most ahogy ujra beléptem.Keveseb lett a terület. -
#249 Akkor ezt nem értem.Lehet,hogy köze van ahhoz,hogy van még két totál inaktív szomszédom?Azért ez elég vicces lenne:( -
Ironman2 #248 Nekem is ott van,de van rajta üres mező -
#247 Kérdés.Másnál is ilyen a holfény-liget?Nem kellene ott is földnek lennie?Úgy emlékszem,hogy oda is lehetett pakolni,de most nem engedi,pedig megvan az összes szomszédom.
-
Ironman2 #246 Az igen! -
-
Ironman2 #244 Még csak a lények uránál tartok.DDD -
Ironman2 #243 gyors voltál.én meg nem győzök ültetni -
#242 Kész a sürgő-forgó feladatsor is,remélem hamar bevezetnek még többet. -
#241 Bejelöltelek.Van egy pár inaktív tündértársam,ha neked is jó,akkor felveszlek majd valaki helyett. -
slankard #240 helló
tündér társakat keresek akinek van szabad helye az jelöljön be most 18-ik szinten vagyok előre is köszi
üdv slankard -
#239 Kész vagyok az összes feladattal:(
Nincs újabb elérhető újdonság,se ól,fa vagy növény.Még szerencse,hogy ma behoztak egy órás feladatsort,különben abbahagynám:( -
Ironman2 #238 Na végre kisebb lett az a lámpás.DDD