277
-
Ironman2 #237 Irj a fórumba szerintem! Én még nem tartok ott. -
Ironman2 #236 Basszus.Egy napig nem néztem rá a játékra:
-
#235 Valaki tudta teljesíteni a virágzó varázslatnál a 3/10 mester feladatot?Már ezer éve meg van hozzá minden,de nem engedi megcsinálni. -
Ironman2 #234 Igen,láttam már azt tegnap én is -
random001 #233 Értelmes újítás. A szintet lépett tündér társ mellett arany nyilacska jelenik meg. :) Nem kell minden nap átnyalni mindet ki is léphetett szintet közülük. -
Ironman2 #232 DDD -
#231 Te aztán el vagy ezzel a dísszel A?S:DA?S:D_AS?_D -
Ironman2 #230 Végül is megoldottam.Becsúsztattam alá egy 2x1-es mezőt,amit le tudok szedni rendesen,mert az egyik széle kint van:
-
Ironman2 #229 Kivettem a lámpanövény alól a gazt hála istennek.Oda viszont ültetni nem lehet:
-
Ironman2 #228 Nem értem.Ez most begazosodott,vagy pedig bővitették a növényt? Kivenni tuti nem tudom mögüle azt az 1x1-es területet
-
Gólya #227 látom, ráértél:)
nézegettem ezt a jav. listát, amit Iron írt...
ha tudják, hogy ezek a problémák, mi a tökszárnak nem erre koncentrálnak? minek addig újítás (bármilyen is), amíg a már meglevő egy kalap ....?
tudom, tudom, a kérdések költőiek...csak úgy felmerültek bennem:) -
Ironman2 #226 Akkor ez se mostanában lesz meg.DDD -
#225 Kiszámoltam,miből mennyi kell ,hogy kész legyen az összes feladat:P
Aranyló lótusz: 7588
Vénuszkorall: 2281
Boldogasszony papucsa: 3828
Vitézsas: 13
Óriáscsiga: 9
Illatos májmoha: 2457
Mákvirág: 4307
Angyaltrombita: 3362
Hársmakk: 23
Tölgymakk: 237 -
#224 Itt is vannak a nyeremények között munkások:) -
random001 #223 Látom megijedtek a bejelentésemen és gyorsan csináltak valamit nehogy elveszítsenek :D
Még jó, hogy felnéztem legalább ide este és így hamar gyorsan aktivizáltam magam újra.
Viszont nincs csak 11 tündértársam amit szomorúan tapasztalok. Egy valaki eltűnt az idők folyamán :S -
Ironman2 #222 Az igen.Ez se csalt,mi? Vagy csak olyan van neki felrakva -
#221 Gondoltam veszek nyílméregbékát:P
-
#220 -
Ironman2 #219 Láttam a 37-en vagy.grat! -
#218 2 szintet is léptem:D -
Ironman2 #217 Nekem meg alig van hozzá terményem.Holnaptól majd ültetek megint folyamatosan -
#216 LOL
A feladatokkal összeszedtem vagy 20 ezer tp-t:) -
Ironman2 #215 Aki elpártolt most bánhatja.DDDD -
Ironman2 #214 Igen.Pont irtam közben -
#213 + megy a tündértorony is. -
Ironman2 #212 LOL!
Varázslatos napot!
A városban egy új épületet vehetünk birtokunkba mostantól: a Tündértornyot.
Nagyon sokan hiányoltátok már, mikor lesz lehetőségünk feladatokat teljesítenünk. Nos, ez a pillanat is elérkezett, az első 3 küldetés immáron elérhető a Tündértoronyban.
Kezdetnek 3 feladatsor fog a rendelkezésünkre állni:
A lények ura
Virágzó varázslat
Faóriások
A küldetések több szintesek, és minden szinten 3 nehézségi fokozatot találunk.
Így mindenki a képességeinek, erejének megfelelően tud előre haladni a feladatsorok teljesítésében. A jelenleg elérhető küldetések állandó jellegűek, tehát mindenkinek lesz elegendő ideje a teljesítésre.
A küldetéseket csak sorban lehet teljesíteni. Ha készen van a tanonc küldetés, akkor választhatunk, hogy átlépünk a következő szintre, vagy adott szinten szeretnénk tovább dolgozni, és teljesíteni az inas és a mester feladatot is.
Ami elérhető a számunkra, és teljesíthető is, ott a pipa aktív, és zöld. Minden más esetben szürke, és inaktív a gomb.
A varázskristály ikonra kattintva lehetőségünk van a feladatot bizonyos mennyiségű varázskristály ellenében is befejezni. Ilyenkor csak adott szint, adott fokozata kerül teljesítésre!
-
Ironman2 #211 Városban is megjelent a navigátorkő,ami a térképre vezet! -
Ironman2 #210 Térképen megjelent egy tojás ami hamarosan kikel! Át is rendezték a térképet.A Holdfény-liget most jobboldalon van -
Ironman2 #209 Tegnap még nem volt ott.Nekem beragadt mögéje egy 1x1-es mező.DDD -
random001 #208 Pont most akartam belinkelni a képet, hogy mi a bánat virága ez? :D De simán megelőztél. Én le tudtam tőle szedni mindent. Mióta van bent a játékba? Amilyen sűrűn ránézek akár pár napja is bent lehet :D
-
Ironman2 #207 LOL.Ezek valami lámpást beraktak a Holdfény-ligetbe,a mögötte lévő területet meg nem tudom leszedni.Rákattintok,akkor meg valami német szöveg jön elő:
-
#206 Igen,egészen eddig:) -
random001 #205 Azt mindjárt gondoltam. :P
De Te akkor csak kattogj tovább és majd szólj itt vagy a nagytesónál ha történik valami. :)
Maxi neked meg csodálom a kitartásod. 35-ös szint nem semmi azért. Ezért csodálkozom a csatlakozásodon. Elég fanatikusnak tűntél :) -
#204 Hamarosan csatlakozom hozzád én is:) -
Ironman2 #203 Nem tőled várjuk a fejlődést.DDD -
random001 #202 Hivatalos bejelentés :D
Én Nemesis hivatalosan is bejelentem, hogy aki akar az nyugodtan töröljön a barát listáról.
Be pirosodni nem fogok, mert napi egyszer ( vagy nem ) belépek. De számomra a játék ezen formája baromira unalmas.
Április 25.-én idították a bétát. A piac bevezetése óta semmi érdemleges nem történt. Az is alig 3 hete azóta semmi..
Ez az agyatlan klikkelgetés semmi cél nélkül, nem az én világom. Néha ránézek történik-e majd valami de nagy fejlődést ne várjatok tőllem...
Aki ezen bejelentésem ellenére is bent hagy a szomszéd, illetve barát, listán az csak saját felelősségére tegye :D
Köszönöm a "meghalgatást" :) -
#201 Persze gyorsvetés sehol:(
Kezdem már baromira unni amúgy:( -
Ironman2 #200 Varázslatos napot!
Igyekszünk számotokra összefoglalni, aktuálisan milyen főbb problémák tapasztalhatóak a játékban, mit sikerül már elhárítani, és milyen újdonságokkal találkozhattok.
Aktuális problémák:
- tündértárban nincs lehetőség lapozásra
- hiányzó gombfeliratok
- szomszéd meghívásról értesítő üzenet ablakok sokasága
- hsz írása közben a háttér színe
- barátok - tündértársak sorrendje a menüben véletlenszerű
- "üres" megrendelés
- megrendeléskor több a tétel, mint amennyi látszik
- lénylakok itatása helyett öntözés szerepel
- a felszálló Tp buborékban az érték tévesen kerül kijelzésre (a számláló jól számol, egy frissítést követően a helyes értéket mutatja)
- plusz megrendelő vásárlása után ha kiléptek, vagy frissítésre kerül sor, az új megrendelések átmenetileg nem láthatóak
- tápkeverésnél ha menet közben ránézünk, egy szó nem magyarul jelenik meg
- belépésnél nem látszik a belépés gomb (A jelszó megadása után elég egy entert ütni, és már bent is vagyunk.)
Elvégzett javítások:
- békatáp megjelenik a tündértárban
- nyílméreg béka látható a tündértárban
- varázstáp vásárlásánál a gomb felirat pótlása
- varázspor vásárlásánál a gomb felirat pótlása
- malomban felirat pótlása, idő kijelzése
- hangbeállításnál a kikapcsolt állapot grafikai jelzése
- szomszéd bérlése
- szomszéd listában a hiányzó fordítások pótlása
- betakarításnál a sarló közelebb került a növényekhez
- megrendelő elutasításakor nincs hibaüzenet
- kívánság kútnál nyeremények szöveges megjelenítése
- tündérpor kijelzése
- varázspor kijelzése
- varásztáp kijelzése
- a fórumon a hozzászólás időpontja jól látható
- tápkeverésnél már van lehetőség lapozásra
- angyaltrombita grafikája javítva
- szerencsesárkány és címermedve fejlesztései is animáltak
- kristálybánya feliratban betűfelcserélés korrigálva
- prémium tagsággal kapcsolatos hiányosságok pótlása
- 21. szint elérésekor nincs új növény - hibás grafika kivéve
- tündértárs szintlépésekor a neve helyesen jelenik meg
- ha a gyümölcsfán rajta van egy fejlesztés, a gyümölcs szüretkor a tündértárba kerül
- teknőstáp értékesíthető a varázsvásáron
- tündértárban minden mennyiség leolvasható
- kedvencek beállítása megmarad kilépést követően is
- kedvenceknél ültetéskor a helyes mennyiség látszik
Újdonságok:
- vetésnél új animáció
- betakarításnál új animáció
- víz, tündérpor, varászpor, varázstáp mennyisége buborékban megtekinthető
- tápkeverésnél a maximum mennyiség immáron 99 darab
- plusz 6 megrendelő 25 helyett 10 Varázskristályba kerül
- varázsvásár felépült, aktív (piac)
- tündérvölgyben táp előállításakor mozog a tápteremtő kereke (már a holdfény ligetben is)
- táp előállításakor új funkció került bevezetésre az azonnali gyártást lehetővé téve
- fa fejlesztések megvásárolhatóak a bűvös bazárban
fantasyrama fórum -
Ironman2 #199 Ez gáz! -
random001 #198 Erről a problémáról tudnak nagy fórumon is. Ilyenkor kér valami terményt amit nem látsz, és nincs meg nyilván a darabszám. Állítólag dolgoznak rajta hogy ki legyen javítva majd egyszer... Viszont ha meg lenne annak a valaminek a darabszáma, simán kiszolgálnád a vevőt, és lövésed nem lenne mit is vitt még el a raktáradból.
Erre egyébként érdemes oda figyelni hogy az ilyen teli soros megrendelésnél mi is kerül még ki a raktárból...