Robert Downey Jr. után más fogja játszani Vasembert, de nem lesz reboot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem fognak ráunni. De Amerikában sokszor nyilatkoznak. Minden az anyagiakon fog múlni.
márpedig nehéz lesz valakire ráunni,ha jól ûzi a mesterségét😊
Szolnokboy1
Downey többször lenyilatkozta, hogy amíg az emberek rá nem unnak, addig nem hagyja el a karaktert. én még 2 vasember filmet + 2 bosszúállók filmet adok neki.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

van az a pénz amiért marad, fõleg ha a Bosszúállóknak is lesz 2-3 folytatása... bulvárhír egy bulvárosodó portálról...
Pont ez jutott eszembe.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Amikor néztem a Sherlock Holmes 2-t. És volt egy jelenet amikor szétkent rúzzsal volt látható(vonatos)... egybõl a Joker ugrott be. Ö az a színész aki el tudná játszani, akirõl el tudnám képzelni hogy Heath Ledger nyomdokaiba lépjen.
CybeRick
Ed Quinn-re gondolsz ha jól sejtem. Ennyi erõvel lehetne Ray Park is. Tony Stark szerepére azért elég sok színész be tudna ugrani. Az viszont tény, hogy Robert Downey Jr.-nak nagyon jól áll ez a szerep.

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

Egyetlen embert tudnék elképzelni helyette,ha nagyon muszáj..kinézetre és karakterre is tudna hozni egy szinttel felnõttebb Starkot..A srác,aki Nathan Stark volt az Eureka sorozatban...

A 2. részt elnézve nekem vannak kétségeim.
Mi kacsa? Nyilván nem lesz örökre õ vasember. Egyszer meg kell halnia. Egyébként hány embert láttál Vasemberként, hogy azt hiszed, hogy õ a legjobb?
Nekem nem lenne az igazi nélküle, de ha a forgatókönyv minõsége játszik közre akkor talán nem kell aggódni.
a.carkey
Lehet, hogy õ?

A medve nem játék.

Remélem ez csak kacsa,mert nála jobb embert keresve se lehet találni Vasember posztjára.