13
-
zetortraktor #13 Nem fognak ráunni. De Amerikában sokszor nyilatkoznak. Minden az anyagiakon fog múlni. -
xido #12 márpedig nehéz lesz valakire ráunni,ha jól űzi a mesterségét:) -
#11 Downey többször lenyilatkozta, hogy amíg az emberek rá nem unnak, addig nem hagyja el a karaktert. én még 2 vasember filmet + 2 bosszúállók filmet adok neki. -
nlght #10 van az a pénz amiért marad, főleg ha a Bosszúállóknak is lesz 2-3 folytatása... bulvárhír egy bulvárosodó portálról... -
Ender Wiggin #9 Pont ez jutott eszembe. -
bladesoft #8 Amikor néztem a Sherlock Holmes 2-t. És volt egy jelenet amikor szétkent rúzzsal volt látható(vonatos)... egyből a Joker ugrott be. Ö az a színész aki el tudná játszani, akiről el tudnám képzelni hogy Heath Ledger nyomdokaiba lépjen. -
#7 Ed Quinn-re gondolsz ha jól sejtem. Ennyi erővel lehetne Ray Park is. Tony Stark szerepére azért elég sok színész be tudna ugrani. Az viszont tény, hogy Robert Downey Jr.-nak nagyon jól áll ez a szerep. -
xido #6 Egyetlen embert tudnék elképzelni helyette,ha nagyon muszáj..kinézetre és karakterre is tudna hozni egy szinttel felnőttebb Starkot..A srác,aki Nathan Stark volt az Eureka sorozatban...
-
Shiloh #5 A 2. részt elnézve nekem vannak kétségeim. -
dresden1 #4 Mi kacsa? Nyilván nem lesz örökre ő vasember. Egyszer meg kell halnia. Egyébként hány embert láttál Vasemberként, hogy azt hiszed, hogy ő a legjobb? -
nikics97 #3 Nekem nem lenne az igazi nélküle, de ha a forgatókönyv minősége játszik közre akkor talán nem kell aggódni. -
#2 Lehet, hogy ő?
-
csabipapo #1 Remélem ez csak kacsa,mert nála jobb embert keresve se lehet találni Vasember posztjára.