Szekeres Viktor

Robert Downey Jr. után más fogja játszani Vasembert, de nem lesz reboot

A rajongók zöme a Vasembert tartja annak a mozis Marvel-szuperhősnek, aki leginkább összenőtt azzal a színésszel, aki alakítja őt. Kérdés, hogy lesz-e élet Robert Downey Jr. után?

Bár még el sem kezdődött a Vasember 3 forgatása és arról meg pláne nem tudni, hogy mik Robert Downey Jr. tervei a film után, akadnak akiket már a szuperhős jövője foglalkoztat. A Bad Ass Digest Kevin Feige-t, a Marvel Studios vezetőjét kérdezte a témáról, aki elmondta, hogy ha Downey Jr. végleg szögre akasztaná Vasember páncélját és új kihívások elé nézne, akkor nagy valószínűséggel inkább új színészt keresnének a szerepre és nem rebootolnák az egész sorozatot.

Feige a James Bond-sorozatot hozta fel példaként, de persze rögtön hozzátette, hogy abban bízik, hogy a színész még nagyon sok Vasember-film főszereplője lesz. Ha ez mégsem történik meg és még mindig ő lesz a Marvel Studios élén, akkor nem kell attól félni, hogy Tony Stark ismét megsebesül Afganisztánban. Robert Downey Jr. a napokban ugyanerről a kérdésről az MTV-nek nyilatkozott és elmondta, hogy neki mindig is a forgatókönyv minősége volt az elsődleges, így ha azok jók maradnak, akkor rá is lehet számítani a továbbiakban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #13
    Nem fognak ráunni. De Amerikában sokszor nyilatkoznak. Minden az anyagiakon fog múlni.
  • xido #12
    márpedig nehéz lesz valakire ráunni,ha jól űzi a mesterségét:)
  • Szolnokboy1 #11
    Downey többször lenyilatkozta, hogy amíg az emberek rá nem unnak, addig nem hagyja el a karaktert. én még 2 vasember filmet + 2 bosszúállók filmet adok neki.
  • nlght #10
    van az a pénz amiért marad, főleg ha a Bosszúállóknak is lesz 2-3 folytatása... bulvárhír egy bulvárosodó portálról...
  • Ender Wiggin #9
    Pont ez jutott eszembe.
  • bladesoft #8
    Amikor néztem a Sherlock Holmes 2-t. És volt egy jelenet amikor szétkent rúzzsal volt látható(vonatos)... egyből a Joker ugrott be. Ö az a színész aki el tudná játszani, akiről el tudnám képzelni hogy Heath Ledger nyomdokaiba lépjen.
  • CybeRick #7
    Ed Quinn-re gondolsz ha jól sejtem. Ennyi erővel lehetne Ray Park is. Tony Stark szerepére azért elég sok színész be tudna ugrani. Az viszont tény, hogy Robert Downey Jr.-nak nagyon jól áll ez a szerep.
  • xido #6
    Egyetlen embert tudnék elképzelni helyette,ha nagyon muszáj..kinézetre és karakterre is tudna hozni egy szinttel felnőttebb Starkot..A srác,aki Nathan Stark volt az Eureka sorozatban...

  • Shiloh #5
    A 2. részt elnézve nekem vannak kétségeim.
  • dresden1 #4
    Mi kacsa? Nyilván nem lesz örökre ő vasember. Egyszer meg kell halnia. Egyébként hány embert láttál Vasemberként, hogy azt hiszed, hogy ő a legjobb?