11
-
szgege #11 Jah persze a csak éppen az IPTV mellett az ilyen net előfizetést elfelejtheted,mert a vonal nem bírja. Részemről Bp. belvárosában lakok és már jó ideje várok a nagyobb sávszélességre de basznak fejleszteni. De akkor baszott be a dolog igazán ,mikor te előfizető vagy 3 éve és aki frissen lép be ,jóval jobb áron kapja. Szerintem neked is bosszantó lenne,hogy az ő surmóságuk miatt kénytelen vagy 5megás netet fizetén annyiért,amiért másutt jóval többet kapsz. -
Chris05 #10 Létezik 80/25 MBit sávszélesség is 4700 Ft-ért. Na az stabil, nincs priorizálás, nincs Fair Use Policy (300 Gigánál többet ne forgalmazz, mert dádá). Terákat seedelek minden hónapban és senkit sem érdekel. -
szgege #9 Egyébként csak tanulságul jegyzem meg:a T-Home csoport még akkor is kiszámláz szolgáltatást,mikor már rég leadtam a modemet és boxot és rég nem használt szolgáltatásért fizessek. Mivel akkor állnak le a számlázással,amikor a szerelő leszedte a vonalat. Valamiből ki kell fizetni a sok vízfejű öltönyös embert. Az ügyfélszolgálat értelmi szintje már néha a békaseggét alulról se súrolja,s nem bírja az önérzetük a kritikát,ha lemondásról van szó abban a pillanatban olyan parasztok veled,ahogy csak lehet. Nesze neked innovatív cég! -
szgege #8 Nekem az IP TV boxa 4x ment tönkre,egyszer az volt szöveg hogy nem kompatibilis a tv-vel(egy frissítés miatt jött a szöveg,és akkor mi f.sznak van az EMC?). :D Egyszer a router+modom kombo (ami szintén egy kalap szar ,Pirelli) Aztán a hálózat vágta szét,majd vinyó hiba. A tv adás mindig megszakadt. Az internet is állandóan megszakadt és bocsi de manapság 5mbit-et ennyiért drága... Ezért inkább neki kéne fizetnie ,hogy használjam. Arról már nem is beszélek,hogy a szutyok boxot ,ha megnézed tiszta kínai szemét,s nem képesek elalvás kikapcsolást belerakni. S ez a cég hirdeti magát innovatívnak és környezet barátnak. :DDD Az UPC se sokkal jobb,de ha komolyabb csomagod van,akkor CISCO boxot kapsz és jé a netem is megy kb. 4000 Ft-ért 25 mbit. Szóval akkor ne írja senki,hogy 5mbit ér 3-4-5 ezret... -
Inquisitor #7 Az anyacéget érdekes módon átnevezték nem oly' régen Deutche Telekom-ról Telekom Deutchland-ra. Talán jobban mutatja a függőségi rendszert. Kérdés itthon megcserélik vagy pont a megtévesztő neve miatt megtartják? Nortel is eldobta a Pannon nevet ... -
chuky123 #6 Majd jól összekarteleznek a 4 ik mobilcéggel oszt csokolom. -
sanyicks #5 a tré egy kedves cég. Azokon a területeken ahol van konkurenciája, fél/harmad áron adja a netet, ahol nincsm ott teljes (mindegyik szolgáltatónál magasabb) áron kedveskedik a hűséges felhasználónak.
Emellett még kábelen kevesebbet ad ugyan azért a pénzért mint optikán mert "a technológia nem engedi" (engedi egyébként), de persze ahol kábel van oda nem is hajlandóak optikát húzni, csak ilyenkor már az a mondás hogy "minek, úgy is ugyan azt tudja". -
Ferrer #4 Csak az én fülemet bántja a Magyar Telekomban lévő "magyar" szó?? -
hammerjoe #3 Azt azért ne felejtsük el, hogy Ő az egyedüli TV szolgáltató, akinél szinte (kis túlzással) havonta változik a minicsomagok összetétele(állítólag az előfizetők kérésére, de ezt rohadtul nem hiszem el, mert akkor csak egyszer kellene "belőni" a csomagokat, és mindenki boldog volna!)! Nálam ráadásul olyan király módon megcsinálták, hogy legalább kétnaponta bekapcsoláskor kiírja, hogy nincs műholdas vételi jel. Na de kérdem én IPTV-nél? Mert ha tányéros volna, akkor oké, aláírom. De így? A set-top-box meg egy gagyi sz*r, nem értem, hogy ennyi pénzért miért egy alap szutyok francia(sagem) vacakot adnak! És az egyoldalú áremelésről ne is beszéljünk! Tavaly 3x emeltek árat! Szerződés, ide vagy oda......
Az internet kapcsolattal viszont meg vagyok elégedve(25MB-os). Az nagyon jól működik! -
lammaer #2 Nekem tökéletesen megy az IPTV, megvan már vagy 3-4 éve. Szeretjük hogy lehet vele felvenni (a fiam pl ott gyűjti a meséket), megnézi az ember 2-3 napra előre hogy mi érdekli, egy gombnyomással beállítja aztán amikor éppen ideje van megnézi (reklámokat átpörgetve).
Eddig kb 2x volt hálózati probléma és egyszer pukkant el a set top box, de minden gondot nagyon gyorsan orvosoltak. A boxot pl péntek este jelentettem be és SZOMBATON!!! reggel már jött az SMS hogy hoznák az új boxot, mikor érünk rá?
A mellette lévő 5 megás nettel sincs semmi baj, megbízhatóan megy, full sávszéllel. Lehetnem persze nagyobb is, de nekem ennyi elég.
Tudom trendi szídni a T-birodalmat, de nekem ezen a téren nincs rossz tapasztalatom velük kapcsolatban és az IPTV teljesen korrekt szolgáltatás funkcióít tekintve. -
szgege #1 Csak azt tudnám,hogy milyen versenyről beszél????
Eddig náluk éppenséggel minden drágább lett és még emellett is kevesebb szolgáltatást kapok magasabb áron,mert ugye az adott szolgáltatást is lejebb vették.
Az IP TV nevű fostalicska meg inkább nem is nevezhető tv szolgáltatásnak,uyganis több a gond vele mint a szórakozás. Nem rég szabadultam meg tőle,nem bántam meg. Egy szemétkupac az egész. Még ha ők fizetnének hogy nézzem akkor se kellene. A csatorna kínálatról meg már a rádióban is szentségeltek,hogy pl. a Parlament Tv-t ki a frász nézi??? Minek?? Jó nagy mellébeszélés ez.