17
-
#17 Hát figyelj, mivel 11 év alatt úgy érzem elég sokat tettem hozzá ehhez a fórumhoz userként, és a mai cikkírók nagy része még sehol nem volt amikor én már idejártam, ezért elég komoly rálátásom van a dologra. Ennek tükrében nem biztos, hogy minden egyes cikknél ki kéne fejtenem hogy pontosan mi az ami nem jó, és mi az, ami igen. Megtettem már sokszor. -
muerte2 #16 Nem erted mit akarok mondani. Nem a kritika a problema, a forum azert van tobbekkozott hogy ki ki megfogalmazza a kritikait is. De a kritika es a fikazas kozott oriasi a differencia. Kishazankban sajnos nepszokas a kettot keverni vagy csak eleve fikazni. Vannak (magyar) forumok ahol nem az, mert azokat akik ezt teszik a kozosseg kiloki magabol. -
#15 Nekem csak az fáj, hogy öt csillagot ad a grafikára, majd úgy folytatja, hogy:
"Ami azonban a játék kétségtelenül legjobban sikerült momentuma lett, az nem más, mint a küllem. ... Nyilván egy The Witcher 2-höz vagy egy Battlefield 3-hoz mérten ez a jellemző csúnyának tekinthető, de ne feledjük, hogy egy indie projektről beszélünk, amit elsősorban nem a külleme miatt fogunk megszeretni."
Most akkor mi van? :-D -
#14 Jogod van így érezni. -
muerte2 #13 Ugy erzem, hogy aki olyanokat it hogy a macskaja jobb cikket ir az nem kritizal, csak fikazik. Mint latod tudtam kulonbseget tenni
-
TokraFan #12 A "fikázás" és -az adott esetben kritikus- véleménynyilvánítás közötti különbséget illene tudni értelmezni! -
#11 Nem lehet amögé bújni hogy ami ingyen van azt ne kritizáljuk.
Az sg.hu sem karitatív módon működik, a felhasználókból élnek legyenek azok vip vagy nem vip-memberek, ergo amit kitesznek azt a közösség elolvassa és véleményezi. Ezért van a komment szekció, illetve azért hogy a cikk tárgyáról legyen benne szó. Vannak jó cikkek, vannak kevésbé jók, és vannak szar cikkek. Itt is, máshol is. -
muerte2 #10 Nem tudom mi a gondotok, ez egy igen jol sikerult arcade cimecske, es a nemzetkozi teszteken is igen jol szerepelt sok oldalon jott folapon. Mert jo es jol megcsinalt, otletes.
Ugyanakkor megkerdezem azokat akik az itt irodott cikkeket fikazzak, hogy akkor miert olvassatok el, miert nem olvastok mas lapokat ehelyett?
Nyilvan en sem ertek egyet minden cikkel es en is tallaok tobben kivetnivalot, de amig ezek a sracok dolgoznak a cikkeken es letesznek valamit elenk amit olvasni lehet addig nem fogom oket fikazni. Ha fizetnek a cikkekert mondjuk nyomtatott formaban, nyilvab mas lenne a szitu, de amig nem igy van nem ertem miert kell itt pattogni meg fikazni.
-
TokraFan #9 Nincs azzal baj, hogy ilyet is bemutatnak, az viszont zavar, hogy kiemelt cikket érdemel!
Értem én, hogy a nosztalgia szükséges, de a stílus felett -tetszik vagy sem-, régen eljárt az idő. Ezzel a erővel örömködhetnénk egy Pong klónon is. Ugyan ki akarna manapság két pálcika rángatási lehetőségéért pénzt adni? Még akkor is, ha 1972-ben ez volt a csúcs?
-
#8 Oké akkor majd a te pénzedből megveszem a játékot, fasza?
Amúgy megvan a megjelenés óta, nem is erről beszélek.
Játékvásárlásról meg gondolom nem nagyon hallottál még.
De egyébként ezek a bemutatók általában tényleg a legdurvább szujjjjektivitás jegyében íródnak, a macskám különb cikkeket írna ha nem venném el tőle állandóan a tollat.
A helyzet lol-faktorát próbáltam kiemelni. CoD 25. része azonnal kapott bemutatót, BF3 még azóta sem (!) -
#7 Ha indie jatek, akkor Machinarium. ;) Persze, amig meg nem unjuk.
Parom szerint a Botanicula sem rossz.. -
#6 Ő vannak perverz emberek akik veszik a játékokat.Tudom rémisztő belegondolni, de esetleg jól jöhet egy iránymutatás. Bár az sg tesztekre aztán nem alapoznám 1 fillérem se. -
zetortraktor #5 Istenem, akkor kezdj el játszani vele, minek várni a bemutatóra? Nyilván az nem érdekel, amivel játszottam vagy tudom, hogy játszani fogok. Az érdekel, amit nem ismerek. -
#4 Erre mit lehet mondani...Battlefield 3 bemutató lassan 7 hónapja nincsen :D -
scagnetti #3 Nekem mondjuk jobban bejött a hasonló grafikai stílusú "Limbo". -
#2 RPG-t ennyi idő után kivesézni? -
robertone #1 Egy Risen 2 játékbemutató bearanyozta volna a hétvégémet, de biztos nekem vannak túlzott igényeim...