Insanely Twisted Shadow Planet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
"Ami azonban a játék kétségtelenül legjobban sikerült momentuma lett, az nem más, mint a küllem. ... Nyilván egy The Witcher 2-höz vagy egy Battlefield 3-hoz mérten ez a jellemzõ csúnyának tekinthetõ, de ne feledjük, hogy egy indie projektrõl beszélünk, amit elsõsorban nem a külleme miatt fogunk megszeretni."
Most akkor mi van? :-D
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Az sg.hu sem karitatív módon mûködik, a felhasználókból élnek legyenek azok vip vagy nem vip-memberek, ergo amit kitesznek azt a közösség elolvassa és véleményezi. Ezért van a komment szekció, illetve azért hogy a cikk tárgyáról legyen benne szó. Vannak jó cikkek, vannak kevésbé jók, és vannak szar cikkek. Itt is, máshol is.
Ugyanakkor megkerdezem azokat akik az itt irodott cikkeket fikazzak, hogy akkor miert olvassatok el, miert nem olvastok mas lapokat ehelyett?
Nyilvan en sem ertek egyet minden cikkel es en is tallaok tobben kivetnivalot, de amig ezek a sracok dolgoznak a cikkeken es letesznek valamit elenk amit olvasni lehet addig nem fogom oket fikazni. Ha fizetnek a cikkekert mondjuk nyomtatott formaban, nyilvab mas lenne a szitu, de amig nem igy van nem ertem miert kell itt pattogni meg fikazni.
Értem én, hogy a nosztalgia szükséges, de a stílus felett -tetszik vagy sem-, régen eljárt az idõ. Ezzel a erõvel örömködhetnénk egy Pong klónon is. Ugyan ki akarna manapság két pálcika rángatási lehetõségéért pénzt adni? Még akkor is, ha 1972-ben ez volt a csúcs?
Amúgy megvan a megjelenés óta, nem is errõl beszélek.
Játékvásárlásról meg gondolom nem nagyon hallottál még.
De egyébként ezek a bemutatók általában tényleg a legdurvább szujjjjektivitás jegyében íródnak, a macskám különb cikkeket írna ha nem venném el tõle állandóan a tollat.
A helyzet lol-faktorát próbáltam kiemelni. CoD 25. része azonnal kapott bemutatót, BF3 még azóta sem (!) <#buck>#buck>
Parom szerint a Botanicula sem rossz..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete