10 sorozat, amit ki kellene végezni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az egyik internetes magazin most listába szedte azon sorozatokat, melyek már elérték azt a kort, hogy nyugodtan nyugdíjba vonulhatnának. Elõre figyelmeztetek mindenkit, hogy a lista nem a saját véleményünk, bár akad rajta pár cím, melyért mi sem hullatnánk könnyeket. Ugyanakkor minden játék milliós eladásokat produkál, szóval igény van a folytatásokra."
Miért kell hülyének lenni? 😊
Miért kell hülyének lenni? 😊
Ez melyik balfasz listája? vagy a cikkíró agyszüleménye? FF? Lego? halo??? Gratulálok... Fõként hogy még egy sportjátékot is képes belevinni (miben kéne újulnija egetrengetõen?)....
Ha van 10 dolog amitõl kiver a víz abból az elsõ háromban benne van : Az SG cikkei, Ötvös Tibor és Szekeres Viktor....
Gratulálok.... Színvonal a béka segge alatt megint.
Ha van 10 dolog amitõl kiver a víz abból az elsõ háromban benne van : Az SG cikkei, Ötvös Tibor és Szekeres Viktor....
Gratulálok.... Színvonal a béka segge alatt megint.
DjDano: Teljesen igazad van !!! XD: :-)
Na hát ez a cikk... Nálam betette az ajtót... SG.hu bennem egy világ tört most össze és pedig teljesen...
Kikérem magunknak minden Final Fantasy és Kingdom Hearts rajongó sok 100 milliós táborai nevében... Milyen h.lye dolog ez. A Final Fantasy-t nem kellene folytatni??? Sem a Kingdomot ??? Normális ez a világ, vagy ez az ország??? Tényleg vége lesz a világnak idén december 21-én...
Pont egy olyan játékot nem kellene a cikk írója szerint folytatni ami a világ egyik legjobb és legsikeresebb játéka. A Final Fantasy Japán egyik legnagyobb piacvezetõ játéka. És igen is nem milliókat 100 milliókat adnak el egy egy címbõl. Hogy lapos lett a játék...
Hát azt én nem mondanám, sõt a cikk írója játszott már a XIII vagy a XIII-2 vel? Mikor játszott a cikk írója a Final Fantasy-vel 1997-ben ??? Nézzenek már utána milyen marhaságokat és zöldségeket írnak. :-(
Én egy olyan játékot amiben csodaszép grafikai motorokat és már-már a valósággal megegyezõ vagy azt is meghaladó játékélményt produkáló mestermûvet mint a Final Fantasy-t nem neveznék laposnak. Sõt a XIII-2. részben 31 helyszínt mutat be ilyen pedig szerintem a világon a Final Fantasy de más játék történetében még eddig sosem volt ! 31 helyszín szerintem a Square még a maga gondolatait is felülmúlta. Szóval ezt nem kell részletezni egy olyan játék a Final Fantasy ami 1000 milliárdszoros fejlõdést mutat az elõzõ részhez képest !
Hmmm... bár mi tudnánk és mi ránk lenne bízva egy ilyen volumenû játékban a falevél erezetének a kidolgozása. De ránk még azt sem bíznák az biztos. Az esetleg marad az USA programozó gárdának. Felháborítónak tartom ezt a cikket. És bánom azt, hogy nem Japánban vagy Amerikában vagyunk mert ott még a Square-Enix presztízs rontásnak is vehetné ezt a cikket nem is kicsit. :-(
Megvetem az olyan cikket ami az irigység nevében egy sikeres játékot próbál negatív látszatban feltüntetni sõt én ide többet be sem nézek.
Még, hogy a Final-t nem folytatni mert lapos. A XIII. rész iszonyat jó az ugyan igaz, hogy lineáris de a VIII. rész is az volt sõt mára már múzeumi darab. És gondolkodjunk már el, ha mindenhova lehetne menni és mászkálni, vagy mint a valós életben akármit csinálni egy videó játékban akkor nem 50 GB lenne egy játék hanem 50.000-nél is több.
A Final Fantasy minden csak nem lapos és nem elcsépelt. Szeretnénk mi ilyen játékot fejleszteni ! XD:
Miért kell más sikereit lehúzni azért csupán mert irigyek vagyunk rá…
Lightning
Kikérem magunknak minden Final Fantasy és Kingdom Hearts rajongó sok 100 milliós táborai nevében... Milyen h.lye dolog ez. A Final Fantasy-t nem kellene folytatni??? Sem a Kingdomot ??? Normális ez a világ, vagy ez az ország??? Tényleg vége lesz a világnak idén december 21-én...
Pont egy olyan játékot nem kellene a cikk írója szerint folytatni ami a világ egyik legjobb és legsikeresebb játéka. A Final Fantasy Japán egyik legnagyobb piacvezetõ játéka. És igen is nem milliókat 100 milliókat adnak el egy egy címbõl. Hogy lapos lett a játék...
Hát azt én nem mondanám, sõt a cikk írója játszott már a XIII vagy a XIII-2 vel? Mikor játszott a cikk írója a Final Fantasy-vel 1997-ben ??? Nézzenek már utána milyen marhaságokat és zöldségeket írnak. :-(
Én egy olyan játékot amiben csodaszép grafikai motorokat és már-már a valósággal megegyezõ vagy azt is meghaladó játékélményt produkáló mestermûvet mint a Final Fantasy-t nem neveznék laposnak. Sõt a XIII-2. részben 31 helyszínt mutat be ilyen pedig szerintem a világon a Final Fantasy de más játék történetében még eddig sosem volt ! 31 helyszín szerintem a Square még a maga gondolatait is felülmúlta. Szóval ezt nem kell részletezni egy olyan játék a Final Fantasy ami 1000 milliárdszoros fejlõdést mutat az elõzõ részhez képest !
Hmmm... bár mi tudnánk és mi ránk lenne bízva egy ilyen volumenû játékban a falevél erezetének a kidolgozása. De ránk még azt sem bíznák az biztos. Az esetleg marad az USA programozó gárdának. Felháborítónak tartom ezt a cikket. És bánom azt, hogy nem Japánban vagy Amerikában vagyunk mert ott még a Square-Enix presztízs rontásnak is vehetné ezt a cikket nem is kicsit. :-(
Megvetem az olyan cikket ami az irigység nevében egy sikeres játékot próbál negatív látszatban feltüntetni sõt én ide többet be sem nézek.
Még, hogy a Final-t nem folytatni mert lapos. A XIII. rész iszonyat jó az ugyan igaz, hogy lineáris de a VIII. rész is az volt sõt mára már múzeumi darab. És gondolkodjunk már el, ha mindenhova lehetne menni és mászkálni, vagy mint a valós életben akármit csinálni egy videó játékban akkor nem 50 GB lenne egy játék hanem 50.000-nél is több.
A Final Fantasy minden csak nem lapos és nem elcsépelt. Szeretnénk mi ilyen játékot fejleszteni ! XD:
Miért kell más sikereit lehúzni azért csupán mert irigyek vagyunk rá…
Lightning
a Chaser meg mind az egy részében nyujtott legalább 25 óra korrekt játékélményt.....
Látom már ti sem tudjátok mit akartok!Eddig ugye nagyon szerettétek az olyan játékokat leszólni amirõl a sokadik rókabõrt is lehúzzák!Élen a Call of Duty-val ugyebár!Most meg nagy meglepetésre teljesen az ellenkezõjét olvasom itt a hozzászólásokban!Ezek szerint nem az SG-t, nem a cikkírót, meg nem is a játékot kellene becsmérelni hanem elõször átgondolni hogy mit írtok!
Hihetetlen hogy mindig van valami bajotok...
Hihetetlen hogy mindig van valami bajotok...
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Eddigi összes CoD egyjátékos módja legalább 6-7 óra korrekt élményt nyújtott. A multi más kérdés 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nekem semmi bajom a Lego sorozattal, a HP-s ág meg talán a legjobb.
Azért nagy butaságra vall az (eredeti) cikkírójától, hogy párhuzamot állít a filmsorozatok és játéksorozatok közé. Szóval egy filmsorozat soha nem fog tudni ilyen szinten megújulni, mint egy játék sokadik része 😊 De még a filmes trilógiáknál se gyakori, hogy pl 2 pocsék epizód után a harmadik nagyszerû lesz. Már pedig a játékoknál ez nem is oly' ritka.
Nekem az tetszik, hogy a magyarázatok mennyire szánalmasak. 😄
Sosem fogom megérteni ezt a hozzáállást, egyiket sem kell abbahagyni.
Aki szereti játsszon vele, aki nem az meg keressen mást.
Majd akkor kell abbahagyni ha a saját rajongói tábora elfogy.
Aki szereti játsszon vele, aki nem az meg keressen mást.
Majd akkor kell abbahagyni ha a saját rajongói tábora elfogy.
Pedig néhány COD részt igen csak kár volt kiadni.
Miért kéne folyton mindent fejleszteni?
Kedvenc stílusaimmal ma is szívesen játszok, vagy akár klónjaikkal, folytatásaikkal. (És új, új fajta játékokkal is.)
Persze ha valakinek tök üres az élete és holmi játékprogramokkal próbálja betölteni, akkor már értem...
Kedvenc stílusaimmal ma is szívesen játszok, vagy akár klónjaikkal, folytatásaikkal. (És új, új fajta játékokkal is.)
Persze ha valakinek tök üres az élete és holmi játékprogramokkal próbálja betölteni, akkor már értem...
Angry Birds-el egyetértek. Le vele!