Survarium

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor menjél aztán játszál mással királylány.
Én tegnap egy iljics nevűvel találkoztam és 79-0-t játszott,ez most csalt ugyan?

Blizzard Entertainment [email protected]

scomcomputers
Hány éves vagy te királyfi.......oh és még hiszel a mesékben......

hahahahaha...hihihihihihi...
<#ticking>

* Scomcomputers the future of computing!*

tesznek

https://forum.survarium.com/en/viewtopic.php?f=26&t=1219&start=80

Ide teszik ki a akiket kidobtak.
scomcomputers
Ez szép, és a csalók ellen tesznek valamit,mert nyüzsögnek a játékban....megkérdeztem ezt a hivatalos fórumon is, többször,képekkel illusztrálva, de mindig törölték a kérdésemet.....
<#fejvakaras>

* Scomcomputers the future of computing!*

Héten jön egy patch új pályák.

“Vector” Laboratory Location
Cologne Bridge Location

stb

https://forum.survarium.com/en/viewtopic.php?f=15&t=4199
Nagyon komoly mapok lesznek :D

http://survarium.com/en/page/description-locations
Volt szerencsém kipróbálni. Mentem 2 menetet. Hogy õszinte legyek, eddig nem olyan rossz, DE ugye elvileg ez egy MMO lesz majd, és ahhoz képest még csak egy Capture The Flag játékmód van benne (zászlók helyett akkumulátorok).

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

A ping nem vagy csak nagyon minimálisan függ attól hogy 5-10-20-100 megabites neted van. Az a nagyméretû letöltéseknél számít, a játékok viszonylag kicsi forgalmat generálnak.

Szóval nopara :)

Nekem csak 6 megabites. Majd csak jó lesz.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Meglepõ módon egyáltalán nincs lagg. Pedig arra számítottam, hogy játszani se fogok tudni, mivel csak orosz szerverek vannak még mindig. Pedig nálam nem sok embernek van szarabb netje.
semmilyen lag nincs
Jövõ héten jön meg a gépem. Már a zárt bétában is benne vagyok. Úgyhogy hamarosan kipróbálom és majd meglátjuk. :)

Egyébként csak orosz szerverek vannak jelenleg. Annyit kérdeznék hogy nagyon durva laggolások vannak?

Üdv Túlélõk!(Stalkerek)

Érdekelne, hány magyar emberke játszik rajtam kívül a játékkal.
Illetve, hogy ezek az emberek benne lennének-e, esetleg egy csapatalapításban? :)
s1lkforrent
Valójában nem tudjuk még milyen lesz.

A népek azért "csapatják" és "adja nekik", mert azt várják, hogy ebbõl valamikor egy Masszívan Multiplayer Online Stalker lesz. Amit eddig láttunk nem mutat semmit, ettõl még posztapokaliptikus Call of Duty is lehet.<#idiota>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

denevérember
Ugyan ezen a véleményen vagyok én is :)

In space no one can hear you scream.

Grafika , Hangulat , Fegyverek , végre nem gagyi hatású a lövés sem minden fullon tényleg adja nagyon.
Nem hiszem el, sikerült szereznem egy zárt béta kulcsot. Jövõ héten meg lesz az új gép és csapathatom is. :)

A Team Fortress 2-t nagyon nehéz lesz überelni. Én nagyon szeretem a STALKER-t, de nem hiszem hogy a Survarium a legjobb F2P lesz.

Aztán ezt mire tetszik alapozni?

Az eddigi legjobb ingyenes játék lesz ez! :D
Ne számíts sokra. Egyelõre még csak PVP van (aka Team Deathmatch).

Nah akkor kiprobálom énis most végre.
Oké, már nem aktuális amit tegnap írtam. Megtaláltam a "Beta now" gombot. :D

denevérember
Gyakorlatilag igen. Team Deathmatch ---->

http://survarium.com/en/page/teamplay-pvp

Végülis jópofa,de egyelõre kevés ez az 1 játékmód. Remélem jön hozzá lassan valami nagyobb update

Hogyan lehet jelentkezni a bétára? Amennyire kivettem, neked az jött le hogy fórumon kell kérni.

grebber
És milyen mert én is bekerültem már régebben ,de nem indítottam el.
Ebben is csak olyan fos deathmacth van csak mint a nyílt napon?

Next PC upgrade: 2022

denevérember
Sikerült bejutnom... Kb. egy évet vártam a kulcsra (majdnem) de sikerült. Túl sok lehetõség nincs,nem tudom mennyire haladnak gyorsan a srácok a fejlesztéssel..

tutituti
version 0.23a
tehát eléggé alpha.ma nézem meg milyen is.Bár a többiek amit itt írtak eléggé aggaszt.Puding próbája az evés.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

És, mi az állapota a játéknak?

tutituti
na,csak bejutottam.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

grebber
Greetings, Survivor!

We are glad to inform you that you have been chosen to participate in the closed beta-testing of the Survarium project by Vostok Games.

Remélem most már nem csak a fostos deatmatchet lehet tesztelni mint a nyílt napon<#falbav>

A Dayz-t meg az Infestationt sztem hagyjuk... a másik kettõ meg még early access/béta...

Sziasztok! Van rá esély hogy engem is kisorsoljanak a játék hivatalos oldalán bétakulcsra? Kb már vagy fél éve felregisztráltam de semmi... :/ Valamelyikõtök itt játszik már vele?
Bár nem tudom mit van mindenki oda az MMO szó hallatán... Ott a Dayz, ott a Rust, és egyéb címek mint az Infestation, vagy a Nether mind mind MMO és ha ezis olyan lesz mint az említettek, nem pedig Quest-es szutyok hanem egy openworld túlélõs keresgélõs játék, FPS nézetben hát akkor szerintem elõre lehet dörzsölni a tenyereket, mert a túlélõsdi a haverokkal mindig jó idõtöltés. :)
Vagy ez a játék most openworld nek készül? Vagy valami hentelõs lövöldének?
Én azt nem értem hogy jön ki a sok zombi túlélõs klón, meg minden nemhogy egy jóféle openworld STALKER-es lootolgatós, óriásmappos, sokplayeres túlélõs, építkezõs, bandázós, fosztogatós cuccot adnának ki...
Ismerem, már 2 éve ezt vártam. :)

s1lkforrent
Csináltak, max nem az eredeti fejlesztõk, hanem a rajongók:
S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha

Azonnal tölthetõ, ingyenes, és jobb mint az eredeti.<#worship>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

grebber
Valaki tolta vele huzamosabb ideig ma? Csak ilyen nyamvadt deathmatch volt benne?

Rony94: Ezt én se nagyon értem pedig ez a környezet nekem 3x jobban bejön mint a többi stalker sivár világa!

Én azt nem értem hogy miért nem csinálnak egy szellemi folytatást vagy reboot-ot a STALKER-nek. Sose szerettem igazán az MMO-kat. Ezek a fickók meg tudnak játékot csinálni (a STALKER széria a bizonyíték), szóval tényleg nem értem.

grebber
Az hagyján de a meccsnek kb 15 perce vége volt és csak received match stats... szöveg volt és semmit nem lehetett csinálni ez így hulladék.

Sosem értettem ha valamire nincsenek abszolút felkészülve hova erõltetik :(

Fpocok
Nekem meg csak tölt, csak tölt... töröltem is.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Belenéztem max grafikán kell neki a NASA.Minden mediumon éppen elég neki az én gépem.

Grafika tetszetõs hangok jók, sima deathmatch töröltem is.Azt hittem valami frankó küldetések lesznek vagy akármi<#falbav>

Fpocok
Sikerült belogolnom de nekem csak a töltõ szart mutatja középen és semmi nem történik.

Fpocok
400k körül csordogál nekem.

grebber
April 25th we are opening up Survarium to all of you for 24 hours. From midnight tonight, Kiev time (GMT+3) you will be able to download and install the game. Playing will be possible from April 25 at 11:00am GMT+3 (Kiev time) for 24 hours until April 26 at 11:00 GMT+3 (Kiev time).

Fpocok
Meddig van open beta? Azt tudom hogy egy nap de meddig?

grebber
Már az is vészjósló, hogy a game leszedéséhez a 2.3MB-os exe-t is több mint 5 percig szedte tõlük nem sok jóra lehet számítani<#eplus2>

grebber
Április 25-én bárki bétázhat. (Gondolom én megnézik mit bírnak a szerverek)
Remélem nem lesz halott és legalább egy órácskát lehet majd tolni.