195
Survarium MMO
-
foxbat88fx #154 f***om a wotba!!!! unalmas szar :D
nem is nagyon nyomom már... survarium ezerszer jobb :)
bár a single player sokat fog dobni a gamen :) -
Rony94 #153 Egyetértek, a STALKER játékok után kifejezetten dühítő ez a TDM. Kipróbáltam, mentem pár menetet, de sajnos nem nagyon jött be. :( Majd még várok, hátha lesz single része, rendes küldetésekkel és artifact-ekkel. -
lammaer #152 Jaja RIP!
Foxy mennyé vissza tankozni, ne nekrofilkedj itt :) -
#151 Dehogy jó.Majd ha lesz értelmes single szerű része nem ilyen fosmulti tdm akkor jó,de így kár érte. -
foxbat88fx #150 Üdv! Nagyon halott a fórum!
Nem akarjuk feléleszteni? :)
Jó ez a game, jó lenne ha lenne egy magyar fórum hozzá -
joe38 #149 Sziasztok!
Le lehet azt a játékot tölteni ,vagy aki regisztrált kap valami kulcsot? Vagy hogy is van ez? Mert én nem találom,a készítők oldalán a letöltési lehetőséget. -
SergioAmigo #148 Valaki belépett az sgmre feltörték és mindenkinek írkált. -
SergioAmigo #147 Hát ma mégse lesz patch valami gubanc van.
Survarium game servers will be disabled to prepare for 0.24a update. We apologize for temporary inconveniences. -
kemencebalázs #144 Ezt most hogyan érted?Milyen minusz, vagy mi?
-
SergioAmigo #142 Kemény vagy mint a vasbeton a mínuszoddal egyet. -
SergioAmigo #141 Akkor menjél aztán játszál mással királylány. -
kemencebalázs #140 Én tegnap egy iljics nevűvel találkoztam és 79-0-t játszott,ez most csalt ugyan?
-
#139 Hány éves vagy te királyfi.......oh és még hiszel a mesékben......
hahahahaha...hihihihihihi...
-
SergioAmigo #138 tesznek
https://forum.survarium.com/en/viewtopic.php?f=26&t=1219&start=80
Ide teszik ki a akiket kidobtak. -
#137 Ez szép, és a csalók ellen tesznek valamit,mert nyüzsögnek a játékban....megkérdeztem ezt a hivatalos fórumon is, többször,képekkel illusztrálva, de mindig törölték a kérdésemet.....
-
SergioAmigo #136 Héten jön egy patch új pályák.
“Vector” Laboratory Location
Cologne Bridge Location
stb
https://forum.survarium.com/en/viewtopic.php?f=15&t=4199 -
SergioAmigo #135 Nagyon komoly mapok lesznek :D
http://survarium.com/en/page/description-locations -
Rony94 #134 Volt szerencsém kipróbálni. Mentem 2 menetet. Hogy őszinte legyek, eddig nem olyan rossz, DE ugye elvileg ez egy MMO lesz majd, és ahhoz képest még csak egy Capture The Flag játékmód van benne (zászlók helyett akkumulátorok). -
lammaer #133 A ping nem vagy csak nagyon minimálisan függ attól hogy 5-10-20-100 megabites neted van. Az a nagyméretű letöltéseknél számít, a játékok viszonylag kicsi forgalmat generálnak.
Szóval nopara :) -
Rony94 #132 Nekem csak 6 megabites. Majd csak jó lesz. -
lord rayder #131 Meglepő módon egyáltalán nincs lagg. Pedig arra számítottam, hogy játszani se fogok tudni, mivel csak orosz szerverek vannak még mindig. Pedig nálam nem sok embernek van szarabb netje. -
SergioAmigo #130 semmilyen lag nincs -
Rony94 #129 Jövő héten jön meg a gépem. Már a zárt bétában is benne vagyok. Úgyhogy hamarosan kipróbálom és majd meglátjuk. :)
Egyébként csak orosz szerverek vannak jelenleg. Annyit kérdeznék hogy nagyon durva laggolások vannak? -
lord rayder #128 Üdv Túlélők!(Stalkerek)
Érdekelne, hány magyar emberke játszik rajtam kívül a játékkal.
Illetve, hogy ezek az emberek benne lennének-e, esetleg egy csapatalapításban? :) -
#127 Valójában nem tudjuk még milyen lesz.
A népek azért "csapatják" és "adja nekik", mert azt várják, hogy ebből valamikor egy Masszívan Multiplayer Online Stalker lesz. Amit eddig láttunk nem mutat semmit, ettől még posztapokaliptikus Call of Duty is lehet. -
#126 Ugyan ezen a véleményen vagyok én is :) -
SergioAmigo #125 Grafika , Hangulat , Fegyverek , végre nem gagyi hatású a lövés sem minden fullon tényleg adja nagyon. -
Rony94 #124 Nem hiszem el, sikerült szereznem egy zárt béta kulcsot. Jövő héten meg lesz az új gép és csapathatom is. :) -
Rony94 #123 A Team Fortress 2-t nagyon nehéz lesz überelni. Én nagyon szeretem a STALKER-t, de nem hiszem hogy a Survarium a legjobb F2P lesz. -
lammaer #122 Aztán ezt mire tetszik alapozni? -
SergioAmigo #121 Az eddigi legjobb ingyenes játék lesz ez! :D -
Rony94 #120 Ne számíts sokra. Egyelőre még csak PVP van (aka Team Deathmatch). -
SergioAmigo #119 Nah akkor kiprobálom énis most végre. -
Rony94 #118 Oké, már nem aktuális amit tegnap írtam. Megtaláltam a "Beta now" gombot. :D -
#117 Gyakorlatilag igen. Team Deathmatch ---->
http://survarium.com/en/page/teamplay-pvp
Végülis jópofa,de egyelőre kevés ez az 1 játékmód. Remélem jön hozzá lassan valami nagyobb update
-
Rony94 #116 Hogyan lehet jelentkezni a bétára? Amennyire kivettem, neked az jött le hogy fórumon kell kérni. -
#115 És milyen mert én is bekerültem már régebben ,de nem indítottam el.
Ebben is csak olyan fos deathmacth van csak mint a nyílt napon? -
#114 Sikerült bejutnom... Kb. egy évet vártam a kulcsra (majdnem) de sikerült. Túl sok lehetőség nincs,nem tudom mennyire haladnak gyorsan a srácok a fejlesztéssel.. -
#113 version 0.23a
tehát eléggé alpha.ma nézem meg milyen is.Bár a többiek amit itt írtak eléggé aggaszt.Puding próbája az evés. -
lammaer #112 És, mi az állapota a játéknak?