195
Survarium MMO
-
JonasSandor #195 Steamen szép értékelést könyvelt el pedig. -
JonasSandor #193 Szerintem a stalker 2 miatt tették meg ezt a lépést. -
JonasSandor #192 Hivatalosan is május közepén bezárja kapuit ennyi volt a játék, sajnálom hogy törölték, megjelenni se tudott. -
JonasSandor #191 Kihagyta a gamescomot is. -
JonasSandor #190 Ha lehet hinni akkor idén végre meg is jelenhet a játék. -
Anonymusxx #189 Ezzen már csak botok vannak? Látszik h a csapattagok botok, illetve ki is írja ha megölnek...
Nem véletlenül vagyok szinte mindig első :)
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2017.01.31. 22:45:05 -
Rony94 #188 Nézegetem a Steam-et és egyszer csak azt vettem észre hogy a Survarium-ot felrakták. Úgyhogy egy utolsó esélyként letöltöttem újra. Most egész jól elvoltam vele. Lenyomtam pár meccset. Na de az, hogy a Free-play még mindig sehol....az egy kicsit kiábrándító, de elnézem, mert ugye az ukránok háborúsdit játszanak jelenleg.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.04.03. 19:49:26 -
#187 1 hét prémium ,nekem nem kell!
8C1BAA46F529D45722B4 -
#186 Mer rendes. -
Rony94 #185 Másnak akart kedveskedni, nem magának. -
lammaer #184 Ahhoz képest mégiscsak te dobtad fel az infót.
Igy szoktál nem foglalkozni egy játékkal? :) -
#183 Fogalmam sincs azóta már nem érdekel a cucc.
Most hogy visszatértek az eredeti Stalker fejlesztők inkább az ő cuccukat várom. Ez meg mehet ahova való a kukába -
lammaer #182 Még mindíg csak egy deathmatch FPS? -
#181 And then of course we continue work on the greatly desired PvE (Freeplay) game mode.
Na amíg nincs ez kész addig nem kap nagy hírverést szerintem. -
#180 Open beta next week Hátha valakit érdekel. -
kishandris #179 Sziasztok!
Ha valakinek van kedve akkor felvehet barátnak!
A nevem: kishandris
Tegnap kezdtem el, szóval nem vagyok valami profi, de megtudom lőni:)
Nagyon tetszik ez a játék!!!!:3 -
GSBazi #178 Srácok csapatot alkotott már valaki én egy csapathoz szívesen csatlakoznék. -
#177 persze.csaló itt is van mint bárhol máshol.sajna egyre magasabb szinten egyre többet vettem észre.de kilépek és új lobby-t keresek.De ma láttam hogy valakit bannoltak is játék alatt mert csalt. -
joe38 #176 Skacok,lehet ebben a játékban csalni? Csak mert szerintem igen főleg oroszéknál mindent lehet,nemrég úgy nyírtak ki az egyik pályán,hogy épphogy respawnolva a vastag lemezfalon át lőttek le úgy,hogy a gyerek még nem is láthatott pontosan és ráadásul Mosinnal lőtt belém 3-at úgy,hogy sorozatban lőtt vele. Szerintem ezek nem bugok,még ha zárt béta is a játék. -
LegendaryOm #175 Fog még változni a játék open world felé vagy marad daraparti? -
Micsurin #174 Ez egy szar... Probáltam , 3-szór váltotam jelszót , 1.ső körben a launcher hozzám vágja , hogy a procko gyenge lesz (AC4 fullon futtót , oda se neki) majd invalod mail/password , ha elfogadja connection error -
Rony94 #173 Hát nem tudom, gondoltam már rá hogy újra neki kéne esni, de ez a CTF játékmód nem igazán jön be. Ha lenne egy rendes nyitott világ, lennének küldetések, meg artifact-ek, az nagyon jó volna. De így... :-\ -
#172 na nekiugrottam.hát mérföldekkel jobb mint rég volt.itemek is esnek doszt.a freeplay lesz az igazi móka -
Rony94 #171 Nekem ott van egy hatalmas "Download now" gomb a nevem alatt.
-
Micsurin #170 Hát furcsa, kod beváltva letöltési menüt sehol senem nem lelem -
lammaer #169 Nem hiszem hogy náluk a hiba, nekem most teljesen jól lement. -
Micsurin #168 Köszi , remek nézzegetem a játékot 1 ideje , 2 kulcsra le is csaptam , haverom is meg én is elakartuk kezdeni, hát most bekuksizhatunk
Regisztrácionál , megkéne ugye erősiteni , de hiába katintok a linkre azon az oldalon amit behoz a sign in-ben nem tudok bele kattolni az email mezőbe meg a password mezőbe , vagyis bele kattolok de nem ír semmit , náluk a hiba ? -
Rony94 #167 Akit érdekel a játék, az most bepróbálkozhat ITT. -
foxbat88fx #166 azért érdekes ez a game :D
tier 1-ben mentem... és berakott az enemyhez egy tier 8-as cuccokkal szerelt csávót xdddd
nem hiszem, hogy ő hackelte volna meg, bár ki tudja :D:D:D -
foxbat88fx #165 ahhh, most dobott a gép egy SPAS-12-es shotgunt -
#164 Na akkor lehet adok neki még egy esélyt..... -
foxbat88fx #163 én csak egy hete nyomom.... de nem nagyon találkoztam csalókkal szerintem
az elején furcsa volt, hogy vannak durva játékosok....
de most már én is mentem 25 kill-es kört -
#162 Én, ezért hagytam abba anno, annyi csaló volt hogy mozdulni is alig lehetett a pályákon,most nem tudom milyen a helyzet, azt ígérték tesznek ellene!
-
foxbat88fx #161 én most tartok lvl 12-nél, és a Renaissance Army-t nyomom ahol Sergeant vagyok....
két féle játékstílusom miatt kettő összeállításom van magas item lvl-re (ami alatt 8-as level-t értünk)
a kempelős sniperkedős játékomhoz van egy Remington 700-asom + egy Colt Python-om....
a rusholós játékomhoz meg van egy AKM-em :)
cuccaim 7-8asok.... kivéve a cipőt mert az 6-os Army Boots
ez mellé még vannak lvl 1 item lvl-es cuccaim is, a nehezebb missziók teljesítéséhez :)
itt 3 gunom van :D PPSH a daráláshoz, Mosin a sniperkedéshez és egy TOZ-34-es shotgun cigánykodáshoz :)
és így néz ki a csávókám:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
foxbat88fx #160 szóval! csak én nyomom egyedül ezt a gamet? :P
ki hol tart?!?!?! -
joe38 #159 Sejthettem volna,köszi,akkor várom az e-mailt:) -
foxbat88fx #158 emailt fogsz kapni, benne a serial (gondolom)
Én úgy nyertem a béta access-t :))) -
joe38 #157 Halihó,skacok honnan lehet azt tudni,hogy kisorsoltak a béta tesztre? -
foxbat88fx #156 az is jó lesz :)
ez a game egy állati jó game :P
bár item lvl 5-6 környék kicsit megnehezül :) -
#155 nem lesz single része.aki arra vár az meg fog pókhálósodni.
Itt a tdm mellett majd új játékmódok jönnek amik sokkal összetettebbek lesznek a mostani menj és ölj mellett.