27
  • Nailyenugysincs
    #27
    én nem tartom magam beteg lelkűnek és a politikát is nagyívben leszarom de azért kíváncsi lennék h mihez kezdenének a milliárdok után gyakorlatilag a semmivel :D
  • Mepe
    #26
    de jó, ismét egy kornyikálós műsor... :/
  • zetortraktor
    #25
    Abban nem sok érdekes lenne, pár beteg lelkű nézné. Ennyi.
  • donceleger
    #24
    Na ja, ezek semmiképpen sem valóságshow-k! Igaz, a másik féle sem az, legalább nem tartom valóságosnak, hogy pár idiótát bezárnak egy luxuspalotába és minden földi jóval ellátják őket.
    Valóságshow-t akarnak? Akkor zárjanak be néhány politikust egy-egy panelba svájci frank adóssággal, adjanak nekik fejenként 47000 Ft-ot és már mehet is a valóságshow! Aki nem bír megélni belőle, az kiesik!
    Na ezt tutira nézném!
  • xido
    #23
    Mi a picsáért jó ezer néven ugyanazt a szar,mindenki énekes akar lenni gányt újra és újra feltalálni és sugározni?..ez nekem nem a valóságshow jelentése
  • Elemir
    #22
    jaj illetve 3. Mert számomra Magdi a legjobb.
  • Elemir
    #21
    Sose fogom megérteni, hogy az X-faktor miért győzte le a Megasztárt. Illetve az a széria pont gyenge volt, gondolom ezért. A mostanit már nemigen győzné le, mert szerintem a 2. x-faktor kifejezetten gyenge volt.

    Ez akkor lenne hiteles és a miénk, ha a magyar 1 nyomna egy "ki mit tud?" vetélkedőt. Hány olyan ma is híres és elismert művész van aki egy ilyen műsorban mutatta meg magát? Szerintem nem kevés!

    Az első két Megasztárban mekkora énekesek voltak már? Hova tűntek a hasonlók?
  • duke
    #20
    Ezek a musorok szerintem is csak celebgyarak. Mert mirol szolnak ? Talalnak nehany "tehetseget", akirol az elkovetkezo fel evben kiderul, hogy drogozott, pornozott, bortonben volt, dilihazban volt. Megolte, megeroszakolta, megette anyjat, apjat, kutyajat, vagy ot eroszakoltak meg. Aztan jonnek a szuper vilagraszolo celeb eskuvok, majd egy honap mulva oriasi botranyok kozott elvalnak, es kiderul, hogy mindenki mindenkit megeroszakolt, agyonvert megalazott, kihasznalt.
    Nem mas ez, mint a bulvar tevek, radiok, ujsagok jol osszehangolt 24 oras szinjateka az agyilag erre fogekonyaknak, (a nagyon hulyeknek) akik minden fel oraban halalosan ledobbennek a semmin, es nekik minden nap vilagraszolo GIGABOTRANY van. Szamomra erthetetlen, hogy 12 ev folott, hogy hiheti el valaki ezeket a szinjatekokat.
  • ugh
    #19
    En sosem akartam enekelni. Van nemi onkritikam. Barcsak a jelenntekezokenk is lenne.
    Amit szerettem volna meg osszejott .
    Szal. mellelottel az idezessel.
  • ugh
    #18
    Tudod az a problema amit a feletted megszolalo ir. Az egyik elkezdi es a tobbi gyok tvcsat. meg atveszi es a vegen csak ilyen musorok lesznek .
    En leszarom, mindenki az elott butul ami elott akar. Csak vannak gyerekek akik meg ezen nonek fel mondjuk.

  • donceleger
    #17
    A megasztár és a TV2 hibéja inkább az, hogy nem megasztárokat nevelnek és lehet hogy a zsűri tagok sem megfelelőek! Pl. ők hazaküldték Tabáni Istvánt is, mondván mi szart akar itt ennyi évesen. Igaz nem az x-faktorban, de a Csillag Születikben viszont nyert és ma már azt hiszem 3 lemeze is van!
    Valahogy a Tv2-nek sikerül mindig úgy választani zsűri tagokat, hogy azok tehetségtelenek választják be!
    A Megasztárt nem is nézem, de múltkor havernál voltunk Scrabble-özni, barátnője meg nézte közben a Megasztárt. Én háttal ültem a tévének, így csak hallottam őket, egyszer csak mondom, hogy ezek milyen szarok, és hogy ebben is csak válogatás a jó, amikor mutatják a bénákat is. Erre mondta, hogy ez már az élő adás, és ezeket válogatták be! Mondom az szép!

    Ez a műsor is meg fog bukni, mert Tv2 produkció! Kíváncsi leszek mindenesetre, kiket választanak zsűri tagoknak. Az első adást biztosan megnézem, de jósolok neki semmi jót!
  • macleod2005
    #16
    Puzsérról még csak annyit, lehet hogy hatalmas paraszt, és kegyetlenül lehúzkodja az embereket, de a válogatás végén az volt az állás, hogy: 12 en jutottak be élő műsorba, de 75 nek vagy mennyinek szavaztak összességébe igennel. És erre mondta a figura, hogy "75 en jutottak be, én 22 igent mondta", innentől belegondolva nem is akkora tapló, mert az ő szavazatai alapján 7 embernek( csapatnak ), mondanák, hogy bocs, de mégse, így viszont több mint 60-nak.
  • adampierson
    #15
    Engem ez az egész amúgy, tökre hidegen hagyott, amíg nem kezdték el az Animaxot is telenyomni valami amerikai talent/idol (fasz tudja) fossal. Azóta rühellem az összes ilyen vackot.
  • winnie
    #14
    "Ezek a showk nem tehetségeket keresnek, hanem celebeket gyártanak"

    neked ezt jelenti. annak, aki ügyesen énekel, felfedezési és megélhetési lehetőséget.

    ha celebeket gyártanának, akkor nem csak 1-2 új arccal lenne tele a szereplésük után a bulvár. a többségről, aki szerepel, nem hallani, ellenben ők kereseti forráshoz jutottak. aki meg nagyon jó, az nem csak fellépésekből él meg.

    minden csak nézőpont kérdése. aki szerepel, annak jó, mert csak nyerhet. aki csinálja (a tévék) annak is jó, mert ha nézik, akkor nyerhetnek. aki nézi, annak is jó, mert szórakozik. (felteszem, azért nézi.)

    aki meg nem nézi, azt vagy teljesen hidegen hagyja (hol érdekel engem, hogy milyen műsor van az rtl-en szombat este? talán tévézni vagy rtl-zni akarok akkor?) - vagy pedig fórumokra jár moslékozni, birkázni, töközni, mert neki nem jött össze valami. mással nem tudom magyarázni az érthetetlen stresszelést. (persze nyilván valakit zavar, hogy rosszul főznek a város túlvégén lévő étteremben, ahova soha nem jár, de a többséget nem.)
  • breckinridge
    #13
    Most őszintén. Nem tökmindegy, hogy melyik moslékot nézi a sok birka? Mindegyik egy alávaló mocsok (mármint kertévé). Ezek a kinevelt sztárocskák percemberek, eladnak 10 cd-t, elmennek tizet haknizni aztán a süllyesző, szantórium, a kertévének profit. Eszközök, játékszerek. A tulajok meg röhögnek a markukba, hogy a reklámok eladták a sok értéktelen, használhatatlan vackot, a néző elégedett, mert minőségit szórakozott. Csak éppen a társadalom butul. De a kertévnek ez kell.
    Azt a majom meg semmi mást nem csinál, mint - hozzáteszem elég gyengén, átlátszóan - játszik egy szerepet, amit a prodjússzer talált ki, mert valamivel fel kell dobni a nézettséget. Zseniális ötlet. Ha már a produktumok élvezhetetlenek, akkor legalább van egy fazsagyerek, aki legyaláz mindenki, aki miatt megnézik a műsort, mert vagy utálják, vagy legalább szórakoznak rajta. A vicc az, hogy ennek a szerencsétlennek legtöbbször igaza is van, mert a produkciók - elenyészően kevés kivételtől eltekintve - tényleg ócskák. Azon csodálkozom, hogy volt akkora pénz, amivel pl. Nagy Ferót meg tudták fizetni, hogy hozsánnázzon ezeknek a senkiknek. Persze, a pénz, a Mammon, tisztelik is örök áldozattal...
  • DjDano
    #12
    Ez hülyeség... Anno a Big Brother első része még meg tudta verni a Való Világ első szériáját, utána viszont a VV ami az RTL saját gyártású sorozata, bucira verte a jól bejáratott, nemzetközileg óriási sikerű BB-t. Tehát egyértelmű, hogy az RTL-nek volt köszönhető a siker. A Megasztár szintén sorra kikapott... A tv2 nem egy és nem kettő nemzetközi licencű műsort vásárolt már, de azok is kudarcot vallottak... Ezért borítékolom, hogy a legújabb "dobásuk" se lesz elég az X-faktor ellen. Jóval többről van itt szó mint megszokásról.

    macleod2005 : Puzsér érdekes figura, nem is a kíméletlen kritikáival van gond, sokszor igaza van, de betegesen túlzásokba esik, kőbunkó... Én mindenesetre messze elkerülném ha itt lenne a környezetemben.

  • JethroHUN
    #11
    me' ki az a puzsér? Az a b@szott nagy bunkó paraszt akit néha látok az RTL-n a csillagos éneklős akármi reklámjában?
    Jól leszólni valamit/kit bárki tud. Normális véleményt adni már nem sokan...

    De az tény hogy, már nagyon elég ezeknek a szemét műsoroknak a tunkolása. Azt még vhogy elfogadnom hogy mind2 csatorna erőlteti a saját (low budge gagyi sorozatát) napi 2 résszel... érdekes az AXN pl. az ilyen vackok nélkül is nézett, hmm vajon mi lehet a titka.
  • asgh
    #10
    Hát ezaz!
    Ezek a showk nem tehetségeket keresnek, hanem celebeket gyártanak, akik szerencsétlenségükre tudnak énekelni is és egy ideig elhitetik magukkal, hogy a tudásukért sztárolják őket és nem pedig azért, mert megemlítette őket a tegnapi Blikkben Fásy Ádám anyukája. Aztán ahogy jön a következő évad úgy mennek ők is vissza a levesbe.
  • ugh
    #9
    azt azert nem mondanam hogy az intel procik szarabbak pedig azokbol van tobb....
  • ugh
    #8
    lehet csak en vagyok igy egyedul, de nekem mar MOCSKOSUL ELEGEM VAN ES TELE A TOKOM EZEKKEL A SZAR TEHETSEGKUTATOKKAL MEG REALITYKKEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    az utobbiakat mar az elejetol fogva ruhellem.
  • AZTA
    #7
    A másik hogy nem kell ebbe az országba ennyi énekes....
  • Rigya
    #6
    A hernyó álma a pillangóról nagyon megható, de ki a f@szomat érdekel? Ha valaki netán mégis tehetséges, ilyen műsorokkal tapossák a sárba, ez indítja el egy szakma "elprostitualizálódását" (szép szó, mi?).
  • 12346
    #5
    Pedig az állatkert a legszórakoztatóbb ezekben:c Picit sem érdekel a 325+1-edik tucathang. Egyedül eddig nekem a Király Norbi tűnt mókásnak a sorozat alatt a hülyeségeivel, de a műsor után kicsit erölködősre csinálták az imidzsét^^
  • Vanek úr
    #4
    Izé. Profizmus? Én inkább megszokásnak hívom. Ha ugyanazt a műsort (lásd: tüzijáték), ugyanolyan 'profizmussal' adja az TV2, akkor is az RTL-t fogják többen nézni (sőt, volt olyan is, hogy az RTL úgy 'nyert' a TV2 ellen, hogy az RTL-en az 'elsötétítéses' hír volt kiírva).
    De ugyanez van mindenhol. Prociknál AMD vs. Intel; videokártyáknál ATI (AMD) vs. NVIDIA; illetve a politikában is (X vagy Y, netán Z párt). Vannak 'kemény magok', akik akkor is a kedvencüket fogják előnyben részesíteni, ha az sokkal rosszabb, mint más; csak azért, mert az szimpatikusabb, ismertebb, vagy csak egyszerűen szebb.
  • winnie
    #3
    komolyan ezt gondolod? nem tartom valószínűnek, hogy a nézők (a kereskedelmis reality-k közönségéről beszélünk!) hirtelen elkezdték szeretni a szélsőséges véleményeket és kemény beszólásokat. nem hinném.

    szerintem egy ilyen megosztó személyiség inkább elriasztja a nézőket - sokkal többet, mint ahányat hoz. attól, hogy nekem is bejön a mostani évad (amit láttam belőle), másnak nem biztos, és az tény, hogy a tavalyhoz képest már a premier nézettsége is félmillióval csökkent, a múlt szombati adás pedig a CsSz fennállásának egyik legkevésbé nézett része volt. valószínűleg puzsér miatt.
  • macleod2005
    #2
    nem profizmus, Puzsér ... mostani tehetségkutatót szerintem nagyrészt miatta nézik
  • DjDano
    #1
    Már most megjósolom, hogy bukás lesz. :)) Egyszerűen a tv2 szinte minden műsorából hiányzik a profizmus, ami a RTL-en megvan.