Megvan, mikor tér vissza a Big Brother
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azok sztem nem pont innen tájékozódnak az amcsi sorozatokról.
Nem fogják megváltoztatni. Sajnos Viktor direkt ír ilyen bulváros/átverõs hírcímeket, mert így többen olvasnak bele - és a hirdetõknek, meg egyéb helyeken ez számít. Az nem érdekel senkit, hogy aki ide beleolvasott, az nem e miatt kattintott ide; csak az, hogy beleolvasott a hírbe (így lehet bele reklámot is tenni, mert akkor abból majd jól jön a pénz).
A magyar BB-rõl akartál olvasni és te beszélsz bulvár mániáról? Vannak, akik nem várják meg a magyar premiereket és a netrõl letöltik a sorozatokat az amerikai premier másnapján. Képzeld.
Arról esetleg van már hír, hogy a vietnámi Legyen ön is milliomos mikor tér vissza és ki lesz a mûsorvezetõ?
Kit érdekel az amerikai mûsor? Vagy nem tudok még róla de elkezdem nézni?
Változtassátok meg a címet, mert azt hittem, hogy a tv kettõ újra belevág, és érdeket volna mire számítanak. Nem volt érdekesebb hír? Frissült a thunderbird meg a firefox írtál volna errõl.
Amerikai BB 😊)) Viktor komám ha ennyire bulvár mániás vagy menj át a blikk-hez.
Baszki ezért nem nézek tévét, hogy ez a sok maflaság elkerüljön erre meg itt is. ITT nincs egy cenzor?
Változtassátok meg a címet, mert azt hittem, hogy a tv kettõ újra belevág, és érdeket volna mire számítanak. Nem volt érdekesebb hír? Frissült a thunderbird meg a firefox írtál volna errõl.
Amerikai BB 😊)) Viktor komám ha ennyire bulvár mániás vagy menj át a blikk-hez.
Baszki ezért nem nézek tévét, hogy ez a sok maflaság elkerüljön erre meg itt is. ITT nincs egy cenzor?
Inkább értelmes cikkek lehetnének az oldalon, mert szerintem senkit nem érdekel az amerikai big brother, meg hogy mi lesz benne. Továbbá a mindig félrevezetõ a cím? Csak azért kattintottam rá, mert azthittem a TV2 is berakja a szennyesét az RTL ellen. De nem, amerikai BB, kutyákkal, hûdejó! Inkább szánjatok rá több idõt, és írjatok valami értelmes és ÉRDEKES CIKKET, mint anno 3-4 évvel ezelõtt!
http://st0rmy.blog.hu