3079

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rip
No, rászántam egy hosszabb délutánt, és végignyomtam a játékot.
Megjelenése valóban minecraft-ot idézi, de egyébként semmi köze ahhoz, teljesen más a játékmenet.
Alapvetõen egy nagyon egyszerû quest rendszerrel megáldott FPS, ahol folyamatosan fejlõdünk, egyre újabb, jobb felszerelési tárgyakhoz juthatunk (fegyverek, upgrade-ek, páncélok, miegymás).
Minél messzebb kerülünk a kiindulási ponttól, annál magasabb szintû zónába kerülünk. Én LVL7-es voltam, mikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megöltem a Demon Kinget
.
Opcionálisan lehet építkezni is, de én ezt az elsõ végigjátszásban nem használtam (talán a másodikban, bár jelen pillanatban nem sok értelmét látom).
Nekem tetszett, még biztos végigviszem 1-2x, miközben várom az újabb feature-öket, mert lehet még mit belepakolni.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Fresh Duke
Igen.

A heavy cost. I pay it gladly.

AnarchoiD
jatszottal te minecraftal ? azt az elvet koveti ezis , szar kulcsin szuper belcsin (legalabbis ez az iranyzat celja)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

jackoneill90
Most komolyan a pixeltenger a menõ a játékokban? Hatalmas a visszafejlõdés.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

tutituti
indiedb-n egy hónapja iratkoztam fel rá.én várom
+fav

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

AnarchoiD
Ez erozdik is a jatekban 😉 de a zeneje mar most jobb ..

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

pxxl
A very fast, efficient multithreaded engine for smooth, high FPS gameplay almost completely free of "lag"

még jó...<#miaz>

All hail the double x!

tommygear
azt hittem vass nyitotta 😄DD
SzirmosSzisza
Meg kell lovagolni a Minecraft hullámot 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

kb mintha 15-20 éves lenne
AnarchoiD

https://sites.google.com/site/3079game/

alfa-beta alapotban leledzo gamma eleg erdekes elkepzelessel: comminty+minecraft+cs + nemtommi 😉

* Practically endless, open-world exploration
* Sloped surfaces and higher polygon models gives the world a new, less \"blocky\" look
* Futuristic weapons and items procedurally generated for endless character equipment
* Smart artificial intelligence -- enemies and allies will dodge, follow, inspect sounds etc.
* Modern 3D graphics and effects like anti-aliasing, damage & underwater blurring
* Procedurally generated quests for rewards and story advancement
* Skill system for things like engineering, charisma and camouflage
* Body-part specific damage calculation and dismemberment: Head Shot!
* Soft ray-traced lighting (makes for nice shadows to hide in)
* Different biomes (grassland, mountains, snow, poison, desert, sea etc.)
* A very fast, efficient multithreaded engine for smooth, high FPS gameplay almost completely free of \"lag\"

Sajna annyira minecraft ihlette a keszitoket, hogy java -nal nemis mentek meszebbre .. ;((

Ki is lehet probalni