11
3079 - Block Action Rpg
-
#11 No, rászántam egy hosszabb délutánt, és végignyomtam a játékot.
Megjelenése valóban minecraft-ot idézi, de egyébként semmi köze ahhoz, teljesen más a játékmenet.
Alapvetően egy nagyon egyszerű quest rendszerrel megáldott FPS, ahol folyamatosan fejlődünk, egyre újabb, jobb felszerelési tárgyakhoz juthatunk (fegyverek, upgrade-ek, páncélok, miegymás).
Minél messzebb kerülünk a kiindulási ponttól, annál magasabb szintű zónába kerülünk. Én LVL7-es voltam, mikor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.Megöltem a Demon Kinget
Opcionálisan lehet építkezni is, de én ezt az első végigjátszásban nem használtam (talán a másodikban, bár jelen pillanatban nem sok értelmét látom).
Nekem tetszett, még biztos végigviszem 1-2x, miközben várom az újabb feature-öket, mert lehet még mit belepakolni. -
#10 Igen. -
#9 jatszottal te minecraftal ? azt az elvet koveti ezis , szar kulcsin szuper belcsin (legalabbis ez az iranyzat celja) -
#8 Most komolyan a pixeltenger a menő a játékokban? Hatalmas a visszafejlődés. -
#7 indiedb-n egy hónapja iratkoztam fel rá.én várom
+fav -
#6 Ez erozdik is a jatekban ;) de a zeneje mar most jobb .. -
#5 A very fast, efficient multithreaded engine for smooth, high FPS gameplay almost completely free of "lag"
még jó... -
#4 azt hittem vass nyitotta :DDD -
#3 Meg kell lovagolni a Minecraft hullámot :) -
karajjj #2 kb mintha 15-20 éves lenne -
https://sites.google.com/site/3079game/
alfa-beta alapotban leledzo gamma eleg erdekes elkepzelessel: comminty+minecraft+cs + nemtommi ;)
* Practically endless, open-world exploration
* Sloped surfaces and higher polygon models gives the world a new, less \"blocky\" look
* Futuristic weapons and items procedurally generated for endless character equipment
* Smart artificial intelligence -- enemies and allies will dodge, follow, inspect sounds etc.
* Modern 3D graphics and effects like anti-aliasing, damage & underwater blurring
* Procedurally generated quests for rewards and story advancement
* Skill system for things like engineering, charisma and camouflage
* Body-part specific damage calculation and dismemberment: Head Shot!
* Soft ray-traced lighting (makes for nice shadows to hide in)
* Different biomes (grassland, mountains, snow, poison, desert, sea etc.)
* A very fast, efficient multithreaded engine for smooth, high FPS gameplay almost completely free of \"lag\"
Sajna annyira minecraft ihlette a keszitoket, hogy java -nal nemis mentek meszebbre .. ;((
Ki is lehet probalni