16
-
#16 Nekem tetszett a Spawn, a Bohóc az egyik legjobb filmes karakter :). Viszont igen gagyi CGI jelenetek vannak benne. -
gabeei #15 Szép és jó, de félek, hogy olyan borzadály lesz belőle, mint a Spawn filmből :S -
csimmasz #14 Nekem is o ugrott be elsore, bar kellene rajta pumpalni jocskan
-
tteron #13 karizmatikus pontosabban -
tteron #12 Hátha ilyen a rajzolt figura. Én elsőként Mickey Rourke-re gondolnék ő van ennyire karizmatius -
AZTA #11 De ugye nem egész nap matyizol a két kislány Dicapriora és Matt Damon-ra? -
opeca #10 Írtatok két tehetségtelen, pókerarcú balféket.
Egyéb? -
Mister #9 Igen, vagy Momoa, nekem is ő volt az első jelöltem, vagy The Rock.
De tényleg csak CGI-vel felturbózva, ezért kérdeztem, hogy ki. :) -
G22 #8 Lobo lesz, aki király karakter, akkor szerintem az a béna Cavillos Superman 2-ben lesz.. -
#7 sztem nincs szereplő aki ezt egy halom CGI nélkül eltudná játszani. Lobo karaktere olyan, hogy 2xer akkora mint superman vagy a többiek, mint egy mini hulk. erre max egy jay cutler méretű mr.olympia című testépítő bajnok lehetne jó, de mivel színész kellene rá, nyilván ilyesmi nem jöhet szóba, szval vagy CG-vel redensen megturbózzák, vagy ultragagyin fog kinézni... -
#6 Nem hülyeség. Sőt, rendezhetné is.
Soundtrack szigorúan White Zombie-val. -
scagnetti #5 Szerintem meg inkább Rob Zombie -
#4 A rendező korábbi filmjei nem túl biztatóak, ráadásul a forgatókönyvbe is belepiszkít. Remélem szóltak neki, hogy az alapanyag nem PG-13 kategória...
Túlságosan trash ahhoz, hogy szuperprodukció legyen, de túl sok a CGI-t megkövetelő rész, hogy olcsó only-DVD film legyen. De még nem késő lepasszolni Rodriguez-nek. -
xido #3 Nézz a fejére..Jason Momoa..megint rasta hajjal,mint Atlantiszon :) -
#2 Vajon ki, Nicolas Cage.... -
Mister #1 Lobo rulez!
De... Ki játszhatná?