Mindenki meghal a Doktor House utolsó részében?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neem a második évad az pont jó volt. A harmadik már gyengébb volt, és a negyedikkel lett teljesen elrontva... :S
Én sajnálom, de azért várom a nagy csattanót
PetruZ
Én a 7. évad harmadánál hagytam abba, de adtam egy esélyt a 8. évadnak - és baromi jó! Szerintem legalább ugyanolyan jó, mint az elsõ néhány évad volt.
😄😄😄

AZTA : Prison Break a 2. évadtól volt fos 😄

\"A vallást, mint a nép illuzórikus boldogságát megszüntetni annyi, mint a nép valóságos boldogságát követelni.\" Karl Marx

Ideje volt már befejezni, csomó forumon panaszkodtak rá hogy milyen lapos lett a sorozat.. bezzeg mikor a prison break-re mondták ezt, akkor szinte egybõl vége is lett 4 évad után..

"Az utolsó rész címe Everybody Dies lesz, azaz "Mindenki meghal", ami nyilvánvalóan az elsõ rész munkacímére, az Everybody Lies-ra, a "Mindenki hazudik" jelmondatra utal. "

Az elsõ részben tényleg hazudott mindenki? 😄D:
Kal Penn pedig nem Kutner éves, hanem 35.
Epic fail.
13 éves........ :-))))))))
A sorozatbeli neve 13.

LeventeV
"Az már korábban kiszivárgott, hogy a Doktor House utolsó részének szereplõi között ott lesz Olivia Wilde (13) és Kal Penn (Kutner)." - Kutner nem öngyilkos lett? Mondjuk ettõl függetlenül bele lehet illeszteni a részbe egy flashbackbe vagy halucinációba pl.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Wilde kisasszony 28 éves nem 13....
A mostani felújítások sorát elnézve nem annyira biztos, hogy örökre.. 😄 Elõveszik jó pár év múlva még szerintem.

益田せいじ

Chocho
Évek óta az egyetlen rész lesz, amit megnézek. Nem számítok hepiendre.

Gaming is believing.