4
  • Mr. Perfect
    #4
    Én nem értem ezt. Olyan telókat kell csinálni ami kell a népeknek és kész ez ilyen egyszerű. Nem pedig pl. ezt az elavult design-t eröltetni mint ami a fickó kezében is van.
  • Cat #3
    "legfeljebb az egyedi vállalati fejlesztések támogatása, adatbiztonság és hasonlók terén lehet még extrát nyújtani, de ez valószínűleg kevés lesz a túléléshez."

    Ez azért elég erős terület, nemhiába ment rá a Nokia - Windows Phone páros is. Az MS-sel karöltve olyanokat tudnak nyújtani üzleti szoftver integráció terén amit senki más. Persze ez az indiai, kínai és brazil nokia vásárlók százmillióit nem érinti.
  • karesz6
    #2
    Csatlakozni kell a mainstreamhez és innovatívnak lenni. Ez az én olvasatomban annyit tesz legyen valamitől supercool és futasson androidot (vagy iOS-t de ez ugye nem játszik) Az Iphone nak az az egyik legjobb tulajdonsága hogy elegáns. Ugyan olyan jól áll a 19 éves diszkóribanc kacsójában mint az 50 es üzletember kezében.
  • asgh
    #1
    Az iPhone-t és a droidot a szoftver ökoszisztéma teszi sikeressé, így persze lehet az iOS-hez és az androidhoz képest is jobbat csinálni, de ezzel nem szerzik vissza az elpártolt ügyfeleiket. Ráadásul nem nagyon létezik már olyan, hogy "üzleti" kategória (amiben a RIM erős volt), mert az okostelefonok funkcióikat tekintve lefedik az üzleti szegmens igényeit is, legfeljebb az egyedi vállalati fejlesztések támogatása, adatbiztonság és hasonlók terén lehet még extrát nyújtani, de ez valószínűleg kevés lesz a túléléshez.