115
-
caius marius #115 Gyàri hibàs volt. -
tomcsa4 #114 Ilyen történetet én is tudok Samsungra és Siemensre is. Vagy gyári hibás lehetett vagy a haverod kétbalkezes. -
caius marius #113 igen mint a haverom c nemtomhànyasa egyszer csak szètnyílt a burkolata. -
tomcsa4 #112 Szerintem a Nokia telefonok mindig is az egyik legjobb minőséget hozták, összeszerelésben. -
Elemir #111 Ja és mostanában még ugyan minőséget ad a Nokia...
http://www.youtube.com/watch?v=_PsmuujFdlc&feature=share
-
Elemir #110 nem értem. Én kipróbáltam, szerintem tök jó. Pont úgy, mint az N9... -
#109 Tőlem aztán nem kaptad meg, a 4 magos megoldást egyenesen faxságnak tartom egyenlőre... -
hungi #108 Most komolyan: van aki arra veri a f*rkát, hogy megkapja-e a telója az ICS-t vagy sem?
Gondolom ezek fognak a legjobban csodálkozni, amikor a frissítés után meglátják, hogy továbbra is csak ugyanarra jó a gépük, sem nem lett gyorsabb, sem nem lett jobb... ellenben néhány régebbi játék jó eséllyel nem fog menni rajta. -
caius marius #107 Megmondom mi a megoldàs kedves Elop ùr! Fejleszteni kell valami atomerös fasza vasat, ràdobni az oprencereket amiket a paraszt akar, (nem egy szart eröltetni) aztàn ezt letesztelni, majd mikor màr jò akkor piacra dobni! A szervízhàlòzatot is fejleszteni kène! Nem csak dilettàns barmokat kell alkalmazni, hogy èszrevegyèk, ha màr 10 alkalommal viszi vissza a telefont a kedves vàsàrlò, ne csak pingvinezzenek.
Aztànha valamit ùjjítanànak az sem àrtana pl. akksi ami q..rva sokàig bírja egy töltèssel, meg mèg egy csomò futurisztikus dolgot tunnèk mondani de asszem a jelenlèvök ezeket mind ismerik.
Szòval Mr. Elop hajrà! -
caius marius #106 Igen fiatal, ezt így gondolta a nokia is ès ezèrt is megy a kukàba. Abban bízik, hogy majd az idö neki jàtszik, az androidròl kiderül, hogy szar, az alma meg dràga. Fejleszteni, meg erös vasat csinàlni meg hülyesèg ,mer minek?
Aztàn mikor lehùztàk a klotyòn akkor meg szemetek lesznek a többiek, illetve lehet majd èlni egy ideig a szabadalmakbòl. -
torreadorz #105 Hagy rá. Egy olyan emberrel vitázol aki szerint a viz oldodik a benzinben meg a fasúlytáblázat csak egy idiótaság mert ő jobban tudja "autószerelőként". -
donceleger #104 Én eddig végig ezt pofáztam, hogy teljesen felesleges a 2 magos meg most már 4 magos telefonok, erre mindig megkaptam, hogy mert hülye vagyok és nem szeretem a fejlődést! Szerintem tőled is kaptam már ilyet!
Most hogy te írod, hogy a két magot nem is használta ki, most hirtelen ez a normális?
És alaphelyzetről beszéljünk, Rootolás nélkül semmiféle MOD-ot nem enged, s szerintem vannak páran, akik nem akarnak a telójuk garijával játszani, alap vagy nem alap!
Csak ha eddig nem használta ki a 2 magot sem, akkor miért annyira elavult a Nokia HW-e, amikor ott alap az optimalizálás, és ezáltal a gyengébb hw-n is smooth-abb a dolog?????
Ez nálam fontosabb, így alapból kizárva az android!
Nokiánál ez a WP házasság remélem nem tart sokáig, mert az lehet hogy optimalizáltabb, de jóval zártabb is, mint a Symbian. -
Ispy79 #103 Szerintem ezt az androidos szar/nem szar vitát az idő el fogja dönteni. Ha a gyártok elb...ák az alap androidot, akkor az átlag, nem power userek nem fognak legközelebb ilyen telefont venni. Ennyi. És ezek az emberek a többség.
Most mindenki rácuppant az okos telefonokra, ezért is bukott ekkorát a nokia.
Szerintem most még túl fiatal a dolog, várni kell még, hogy kiforrja magát.
Ispy -
#102 A"pedig kétmagos"....
Gingerbread van rajta alapból, abszolút nem használja ki a két magot...
"csak most kapja meg"
A legtöbb készülék "csak most kapja meg".....
Sőt van ami meg sem kapja. És persze van amit azzal adnak mivel az ICS megjelenése után jelentek meg. -
#101 Be be szaggat...De nem fagy illetve nem azokat a hibákat produkálja amit írtak.
Bebeszaggay oldal megnyitáskor illetve az alapból szar memóriakezelés miatt néha a menüben egy pillanatra (Supercharger script és helló,ez alap...)
-
donceleger #100 A Galaxy S2-őt már félve kérdezem meg, de minek nevezed????
Csak mert nem egy embert ismerek akinek ilyen van, és mind elismeri, hogy itt-ott beszaggat a történet! Pedig kétmagos vazze!!! Érted?!?!?!?
Sőt, csak most kapja meg az ICS-t, hivatalosan! szóval eddig is megelőzte a korát, de főzött ROM-al is tud érdekességet produkálni.
Google a barátod, szerintem találsz fórumot ahol erről magad is meggyőződhetsz! -
#99 ne vegyen okostelót -
#98 "miután bizonyitottad hogy sem az autókhoz nem értesz"
Ezt pont te bizonyítottad azzal miszerint az AC nem húz fel a tank aljáról valamint azzal hogy továbbra sem tudod mi a franc az az AB (ha tudnád már le sem írtad volna a tankos baromságod,de a többit sem)...:D
Bizonyítani itt egy ember bizonyított: TE... Android haterkedő fröcsögő idióta.
Ilyen ember ne vegyen,kihasználni sem tudja minek neki... -
torreadorz #97 Ehh, hagyjuk. Igen neked van igazad, a kutas vizezi a benzint, a viz oldódik benzinben, az android pedig istenkirály és a felhasználó a hülye mert miért vett okostelefont.
Baszki tiszta apple feeling, fogd máshogy a telefont... -
torreadorz #96 Szerintem is hagyjuk. Főleg miután bizonyitottad hogy sem az autókhoz nem értesz sem a fizikához (a kutas vizezi a benzint...).
Jesszus és volt ember aki hozzád vitte az autóját...
-
#95 Apropó a tryutis példa. Igen ilyen is van a gond csak az hogy ez legfeljebb akkor fordul elő ha "tartály" amiből tankolsz szinte üres. És nem ez nem okoz gyújtás csörgést... FINGOD nincs az egész témáról de még az autók működéséről sem,jössz egy idióta android ellenes fröcsögéssel meg szar példákkal, közben mindenki számára egyre egyértelműbb hogy felfogásilag bizony igen komoly problémák vannak a fejedben, de egy komoly valós érvet az android ellen nem tudsz felhozni csak a szokásos haterkedő fröcsögés megy. EGYES.:)
Majd ha legugliztad mi az az AB fej,tisztában leszel egy autó gyujtásával és annak bajaival valamint azzal mi okozhat "csörgést" lesz miről beszélni,de az nem most lesz.:) -
#94 Látom arról sincs fingod mi az az AB fej,itt be is fejeztem,idióta...Fröcsögj tovább...:D
Apropó, víz lesüllyed...Ja ha áll az autó egy helyben és mi a helyzet ha a tankban zötykölődik a nafta?? Valamint az AC nem tud a tank aljáról szívni? Ez is új...:)
Komolyan élj a kis világodban a hülye felfogásoddal együtt tudatlanul...:D -
sascha1978 #93 Előre bocsátom, hogy nem értek az Androidhoz.
De. Azzal egyet értek, hogy ha az átlag felhasználó (és mivel lassan már csak okostelefonokat kapni sok ilyen van) vesz egy Androidos telefont, az nem fogja tudni, hogy az adott gyártó mennyire nyúlt bele. Ebből számomra teljesen logikusan az következik, ha bugos lesz, fagy, vagy laggol, akkor azt fogja mondani, hogy az Android szar.
A másik ellentmondás számomra, hogy azt mondják, az Androidnak sok, különböző hardveren kell futnia. Ez tény. De, pl. egy Windows-nak (asztali) is sok különböző hardveren kell futnia. Ez is tény. Mégis, ha az Android-ot fikázzák akkor ezzel védekeznek, de ha a Windows-t akkor ez nem számít.
Ezek a viták számomra sokszor az önigazolásról szólnak. Valaki vesz valamilyen kütyüt, akkor tűzön-vízen át védi, még akkor is ha látja a hibáit. Nem akarja, hogy hülyének, bénának, hozzá nem értőnek titulálják. Sztem.
-
kvp #92 Az autok rozsdasodni itthon foleg a savval szokitett (pancsolt) uzemanyagoktol szoktak. A viz keverese benzinhez vagy kerozinhoz pedig regi talalmany a termikus hatekonysag novelesere. Pl. az angol masodik vilaghaborus vadaszok motorjaiban is volt egy ilyen rendszer. Persze azok a befecskendezesnel vagy a karburatorban kevertek es jelentosen meg tudtak veluk novelni a teljesitmenyt, nemi extra fekete fust aran. -
torreadorz #91 "1. Ahogy írtam láttam AB fejet BELÜL víztől berozsdálva beállva."
Ez nem bizonyiték hogy vizezik a benzint. Mellesleg viz természetes uton is kerülhet a benzintartályba, pl. páralecsapódás. Ez azonban minimális mennyiségü.
"2. A net is hemzseg az infóktól hol szar vizezett a benzin de ez téged ne zavarjon gyere az idióta fajsúj táblázatokkal a gond csak az hogy ettől még ha 1 liter benzinhez hozzányomsz minimálisan vizet attól még az autó elmegy, a vízmennyiségtől függően a gyújtás csörög az autó fulldokolhat leállthat ráadásul az injektorok halálát javarészt a szarminőségű vizezett benzin is okozhatja"
A net olyanoktól is hemzseg akik szerint nem jártunk a Holdon, meg hogy az ember képes fényevővé válni. Ettől ez még nem bizonyiték.
Másrészt, mi értelme van minimális mennyiségü vizzel keverni a benzint a benzinkutasnak? Ennél sokkal olcsóbb és veszélytelenebb ha kihagy egy-két adalékanyagot a benzinből. Ha minimális vizet tenne a benzinhez azzal semmit nem keresne, ámde ha lerobban tőle egy-egy autó vagy kap egy ellenörzést és ez kiderül nagyon megüti a bokáját.
Továbbá igencsak kiváncsi vagyok, hogy hogyan kivitelezed a minimális viz belekeverését a benzinbe.
Mert ha láttál volna már benzinkutat belülről (de az autóban is kételkedem), akkor tudhatnád, hogy a szivattyú nem a földbe süllyesztett tartály aljáról szivja a benzint - mert ott felhalmozodik a trutyi - hanem jóval feljebb. Megjegyzem ez az autoknál is igy van, az üzemanyagszivattyú nem a tartály aljáról szivja a benzint hanem feljebbről, igy a tartály aljában mindig maradni fogni 1-2 liter benzin akkor is amikor a kocsi már leállt a benzinhiánytól.
Az a hülye fajsúlytáblázat meg azért jó, mert abból látszik hogy a viz nehezebb mint a benzin, tehát lesüllyed a tartály aljára,tehát a szivattyú nem képes vizet szivni csak ha már annyi viz gyült össze tartály aljában ami eléri a cső szintjét. Ekkor azonban már nem minimális vizet fog szivni, hanem vizet, amitől a kocsid nem szétrozsdásodik hanem be sem indul.
Másrészt a kocsidban is ugyanez a megoldás van ahogy említettem, tehát az autód sem igazán tud vizet szivni mivel az ott is a tartály alján gyülik össze csak amikor már az alja full viz, de az azt jelenti hogy több liter viz van a benzintartályodban... A kocsid ekkor sem fog elindulni.
Szóval fránya dolog az a fizika, de ez már csak ilyen. Ezután kiváncsi vagyok milyen autószerelő lehettél...
ui:
egyébként amit a köznyelv vizezett benzinnek hiv az nem más mint trutyis benzin. Annyi a lényege hogyha a földbe süllyesztett tartályt nem tisztitják megfelelően és az előirt idöközönként vagy kicsi a forgalom egy kútnál, akkor felhalmozódik a trutyi a tartályban és a szivattyú ezt a benzint/gázolajat szivja. Amikor ez bekerül a kocsidba, akkor modern dieseles esetén tönkrevághatja a szürőket illetve más kocsiknál is lerakodásokat, szürő eltömödéseket stb okozhat annak minden tünetével. Sajnálom hogy autószerelőként még ennyit sem tudsz... -
#90 1. Ahogy írtam láttam AB fejet BELÜL víztől berozsdálva beállva.
2. A net is hemzseg az infóktól hol szar vizezett a benzin de ez téged ne zavarjon gyere az idióta fajsúj táblázatokkal a gond csak az hogy ettől még ha 1 liter benzinhez hozzányomsz minimálisan vizet attól még az autó elmegy, a vízmennyiségtől függően a gyújtás csörög az autó fulldokolhat leállthat ráadásul az injektorok halálát javarészt a szarminőségű vizezett benzin is okozhatja.
3. Kíváncsi lennék milyen samsung az ami szaggat és fagy,de valahol a Galaxy Mini, Galaxy Ace vonalon lehet,vagyis az alsó kategóriában.
4. Ahogy írtam, okostelefonnál hülye aki nem néz utána a házas példád és az autós példád is egy ordító baromság volt. Nem az oprendszer gyártója tehet róla ha egy hardvergyártó minimal vasat rak alá, ahogy eddig sem a microfost tehetett arról ha egy játék szaggat vagy ha a windows belassul mert fos a géped hozzá.
-
MR007 #89 A Symbian funkcionalitása a linkelt formában nekem most ad némi reményt. Rendeltem ebből a csodából és remélem nem fogok csalódni. Úgy elképzeltem mire is tudnám használni a gyengéit és az erősségeit is figyelembe véve, mert van az is. A WP nem jön be, mert nekem tudásban kevés és csúnya is kinézetre. Remélem a Nokia a részvényesek hatására észhez tér, és a meglévő összes értékét felhasználva egy jobb üzletpolitikát fog folytatni a jövőben. De mindenképpen egy új vezérrel az élé, mert a mostani is eléggé leszerepelt. -
MR007 #88 Most már nem tudom, de jogos. -
#87 "a menő már rég a Symbian.":)
Nem tudom, én egyszerűen nem tudok már Nokia által írt szoftverben bízni, mert szemlátomást tesztelés, mint olyan, náluk nem létezik. Lumiákkal is meg lehet nézni milyen problémák vannak; Lumia 800 mikor kijött nem érzékelte a teljes akku kapacitást, nem volt mély hang, akkuidő teljesen kiszámíthatatlan volt - 12070-es frissítés óta ezek már nincsenek, de cserébe ha 14(?)-es hangerő alá rakod a telefont, csengőhang max hangerőn kezd... (900 is egy frissítéssel meg kompenzációs kuponokkal kezdett USA-ban, úgy látszik valaki sohasem tanul.) HW sem tökéletes, az egy darabból kifaragott házat hazavágták a lötyögő kameragombbal, mesés kézben tartani tok nélkül, mint valami olcsó vacak. -
caius marius #86 Akkor javítsd a tojàst is! ;-)
-
MR007 #85 Nokia 808 videó
Javítva. Érdekesen jól mellényultam. -
MR007 #84 Az a sok okostolyás! A nyerő és a menő már rég a Symbian.
Nokia 808 pureView új fotók
-
Kilowog #83 "Átlag felhasználóknak kell ennél több?" Nem. A WP7 pont tudja ezeket, egyszerűen, felhasználóbarátan. -
#82 Nah, ilyen embereknek ajánlom az LG Arena-t, az LG 880-at vagy bármilyen hasonló tudású telefont. S-Class UI van rajtuk, csak java-alapú programokat tudsz telepíteni rájuk. Viszont sosem omlanak össze, fasza a kijelzőjük, lehet rajtuk zenét hallgatni, fotózni, videót nézni és készíteni, játszani, sőt, még netezni is wifi-n keresztül.
Nem mellesleg telefonálni és sms-ezni, emailezni is lehet velük. Átlag felhasználóknak kell ennél több? -
#81 Na pont ez az:D Megveszed a telefonod, aztán ahhoz, hogy faszán tudd használni egyből mehetsz is ROM vadászatra. Anyum féle embereknek, meg a vásárlók 95%-ának biztos egyszerű lenne. Lehet inkább egy használható telefont kéne venni. -
#80 1. Connectivity Shortcuts appot töltsd le, azzal sok minden kirakhatsz csempére.
2. Ezt nem tom.
3. Ezt nem értem. Rányomsz a people-re és bejön az összes kontakt. rányomsz a kontakta, bejön róla miden info. Szóval nem tudom mit értesz macerás elérés alatt. Engem inkább csak az zavar itt, hogy baromi kis betűkkel van írva az info, pedig lenne hely nagyobbnak és erős fényben, vagy részegen alig tudom kivenni. -
#79 Te miről beszélsz?
Ezt most komolyan nem értem...diótörő közé szorították a herédet, és addig ütöttek amíg el nem ájultál hogy megvetted a telefont? Kényszerített rá valaki?
Viccelsz? Szerinted a marketingesek valaha is ráírtak ilyesmit bármilyen termékre?
WP-készülék dobozán láttál olyan feliratot ami a cucc hibáit emeli ki? iPhone dobozán láttál ilyet?
Persze jogod van húzni a szádat, ha utánajártál mindennek amit a készülékről állított a gyártó, és az mégsem úgy van.
De a gyártónak nem kötelessége semmilyen negatívumot feltüntetni a dobozon, jó nagy öngól is lenne még akkor is, ha csak 5%-al kevesebb casual felhasználó venné így meg a készüléket (a többi vásárló feltehetőleg power userként úgyis csak nevet, és felmegy az xda-ra válogatni a romok közül). Tudod ez olyan dolog, hogy ha nem értesz hozzá, ne erőltesd, ne akarj ilyen telefont. Ezzel még akkor is tisztában kell lenned, ha casual user vagy. Benne van a kategória elnevezésében: OKOStelefon. tudod, okos. Nem buta.
Nem zártrendszerű. Nem casual formáknak. -
sanyicks #78 sőt a htc fantasztikus módosításainak köszönheti a legtöbb biztonsági rést is (fél évvel ezelőtt azt hiszem 47 résnél tartott a fos sense...). A gugli helyében úgy letiltanám ezeket a fos eyecandy gánymodokat hogy csak na. Vagy legalább is ahql-hez kötném (whql androidos megfelelője), csak akkor lehetne felrakni egy telefonra ha elküldték a guglinak, aki biztonsági, teljesítmény, és stabilitási teszteknek vetné alá, és ezen megfelelne. Mert jelenleg a legbiztonságosabb, leggyorsabb android, a moddolatlan alap... -
torreadorz #77 "Az emberek 95%-a akkor ne vegyen androidot. De ha mégis vesznek, akkor meg ne sírjon a szájuk hogy nem megy minden olyan zsírozottan, mint a harmadannyira összetett WP vagy iOS-platformokon"
Franc se tudja, én még egy gyártó telefonjánál sem láttam kiirva hogy figyelj, ez egy szar lassú telefon amire viccből raktunk androidot, ne vedd meg. Meg azt sem láttam kiirva, hogy hé hülye, erre a telefonra többet frissitést nem adunk ki, mert szarunk rád, szóval ne vedd meg.
És a sort sorolhatnám még tovább. Majd ha ezek ki lesznek irva a telefon mellé, akkor igazad lesznek, akkor nem sirhat a felhasználók szája mert fel volt tüntetve hogy mire számíthat.
Addig viszont amikor valaki vásárol egy okostelefont, akkor joggal várhatja el, hogy az funkciója szerint müködik. -
Gauge #76 Hali!
Kicsit tesztelgettem a wm7.5-öt. Van ery-két dolog , ami rettentesen zavaró. Szerintem pont azokra a dolgokra nem figyeltek, amire monjuk egy átlagos usernek szüksége van (ha rosszul látom, kérem javítsatok ki).
1.) Nincsenek gyors gombok Bluetoothoz, offline módba rakáshoz (vagy némításhoz), GPS kikapcsoláshoz. Rettenetes fontos bizonyos funkciók ki-be kapcsolása, ez most tesztem szerintm min. 3-4 lépés.
2.) A bluetooth nem rakható rejtőzkodó módba. BT bekapcsolt állapotban állandóan keres és a telefon mindenki számára látható. Én úgy tudom, hogy ez egy komoly bizonsági rés a mai telefonoknál.
3.) Telefonkönyv is hasonlóan sok lépéssel elérhető csak.
De ne csak a rosszakról beszéljük:
1.) A rendszer nagyon optimalizáltnak tűnik, nagyon gyors.
2.) Az első 10 perc megszokási ideje után,teljesen kényelmesen kezelhető,a felület kifejezetten barátságos
3.) Nokia esetében pedig a navigáció külön plussz, ami a többinél nincsen
4.) Windows markettel való integráltság pedig nagy előny lehet azoknak, akik nem csak mint telefonban gondolkoznak
Egyelőre ennyi.:)