2514
-
#2194 a cset... multiban -szerintem- elszabadulna a pokol. :) a 90% csillag lenne. -
#2193 naja, mikrofonos dumát jó lenne tiltani egybe, meg normális "ghost mode"-os szünet se lenne rossz
nameg akkor már cset is lehetne.. :D
viszont ehelyett csak nagy csend van.... :-/ -
#2192 A legjobb a bekapcsolt mikrofonok. Ráadásul kell keresned egy nyugodt helyet, hogy a játékosokat tudd némítani.
A 'szuper' menüjük annyira jó, hogy nagyon. Ha autót akarsz tuningolni, cserélni esetleg játékost némítani, akkor legjobb ha menet közben vagy egy félre eső helyen teszed. A crash képernyő, gyülekező és a futam előtti figyelmeztetések kidobnak a menüből, és ezek alatt nem is lehet visszalépni.
A game megkér, hogy a következő futam előtt cserélj autót, de nem tudsz, mert a 12-ből 6 idióta megtalál és nem látsz mást csak az idegesítő crash képernyőt.
-
#2191 én ilyen hibákat még nem tapasztaltam -
#2190 49 óránál tartok, de egy hétig jegeltem. 10 perc után újabb jegelés jön.
Eddig egy frissítés volt.
- Utána megjelentek a cikk-cakkban laggoló játékosok, a fél térképet keresztül repülő civil kocsik.
- Térkép szerint nincs ellenfél a közelemben, aztán egy villanás crash képernyő, majd kiírja hogy ki ütött ki.
- A 4. futam vége előtt kidob valami errorral (nem figyeltem, talán connect).
- Sajnos nem ritka, hogy kidob multiból. -
#2189 nem rossz taliga sztem , jókat lehet csapni vele :)) -
#2188 itt van az rr :)
-
#2187 meg is találtam de ezt nem rakja be az autólistába? -
#2186 Baráti listával kapcsolatban van valakinek infója? Lehet normálisnak mondható verseny kivitelezése? -
#2185 nm :) -
#2184 aham erre kösz :) -
#2183 még ez is hozzá tratozik -
#2182 nem erre gondolsz ? -
#2181 Land Rover hol van ebbe a játékba? még nem találkoztam vele -
#2180 Szerintem ezek ribancok, ennél még az otherworld is EZERSZER jobb. Nevetségesen ovlassa fel a csávó amit a kollega leír. -
#2179 Biztosan egy kartondobozra való tiszteletpéldányt kaptak.
Ennyire nyálas tesztet még sehol sem olvastam / hallottam.
A bicska meg akkor nyílt ki végleg, amikor a végén "kiüzent" a fanyalgóknak...
Bekaphatja a lónak a termékét...
-
Általában egyet szoktam velük érteni, de ez most nem az a pillanat. :)
A vége a legjobb. "Táblák lezúzása, lezárt területek felfedezése, rendőrös üldözés... hmmm ez igen, bőséges mennyiségű tartalom."
Ez manapság tényleg elég? -
#2177 Közel 40 óra van nekem a játékban. Full maxon van minden, szaggatást vagy kisebb "kihagyást" csak néha veszek észre. Az irányítást már megszoktam, szinte már fel sem tűnik, hogy hajóként fordul egy-egy autó. A multit nagyon ritkán tolom (csak unalomból néha), inkább single-ben bohóckodom sokat a rendőrökkel, és rámentem arra, hogy az összes autóhoz "beszerzem" a pro cuccokat. Értelme nincs, de elvagyok.....
Sikerült túltennem magam a kezdeti sokkon, hogy nagyon de nagyon el lett baszva ez a rész (is). -
#2176 ja tényleg meg fc is, naszarnibele, egykutya -
#2175 AC3??? Az Ubisoft játék, de ne zavarjon... -
#2174 szánalom ez az ea... ac3, mw2012, most fc3... basszák anyjukat még jó hogy warezhuszár vagyok -
#2173 hát olyat kéne megkérdezni, aki megvette a játékot :) -
#2172 Már egy egész hónapja megjelent ez a szenny!
Jött azóta hozzá valamiféle komolyabb patch, ami teljesítményjavulást okoz és esetleg az irányításon is csiszol valamit? -
#2171 :DD -
#2170 Basszus, egyre gondoltunk :))) -
#2169 Ez naplemente? Inkább atomvillanás.
A Criterionos srácok még nem álltak naplementében. -
#2168 ez nem inkább az a pillanat, amikor a város túlfelén taktikai atombombát robbantottak és megindult a lökéshullám? -
#2167 javult már az optimalizáció? pacthektől?(ha jött ki hozzá egyáltalán) mert ettől teszem függővé a megvételét -
#2166 -
#2165 Naplemente...
-
#2164 hát de tényleg így van. most, hogy már megértette, hogy nem egy ujjal kell menni (nem mutatóujj "előre" nyílon, majd kanyarodáskor a balra gombon az ujj, hanem 3 ujjal), mostmár tök jól megy neki :D -
DIESEL DOG #2163 Keserű pirula nekünk, ám a kiskrapeknek nem... :D -
#2162 köszi :((( -
[Gyakorlatilag, neki készült az új NFS. Tényleg.] -
#2160 (minime játszik, és összetöri a verdát)
- apaaa tissssss...apaaaaaa!!! tisssss
- jóvammá' látom ügyes vagy...
- apaaaa!!!!
- igen?
- tisssss ninóó tisssss
:DDDD -
#2159 Kipróbáltam, de nekem nem tűnt el semmi.
Sőt, ütközéskor visszaadja a korábbi animációs nézetet [alá Burnout]... :(
-
#2158 Sehogy. Mert nincs benne manuális váltó.
Ahogy sok minden más sem.
A kamera kezelésére már van MOD, de másra nincs és erősen valószínű, hogy nem is lesz - sosem. -
#2157 van benne sebességfokozat, meg fordulatszám mérő? :D -
IbuMajer2 #2156 Hy srácok. Hogy tudom beállítani, hogy manuális váltóval toljam a játékot.???? :) :)) -